Dodaj do ulubionych

Ostatni weekend Winobrania hitami stoi

15.09.07, 22:21
Co za hity,prosze jechać do Żagania na Jarmark Michała, a zobaczycie
jak sie robi imprezy.Zagań górą gratuluje organizatorom.
Obserwuj wątek
    • Gość: nomada hity?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 07:57
      przeprowadzam sie do Zar, Żagania lub Nowej SOli

co sie dzieje w zielonce?

nic!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: SemiDżoł A przeprowadzajcie się malkontenci!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.07, 13:30
        Jakem od 27 wiosen Zielonogórzanką i od kilkunastu świadomie w Winobraniu
        uczestniczę, nigdy jeszcze tak mi się ta impreza miejska nie podobała. Przez
        deptak dało się przejść, atrakcji nie brakowało i drobnych i większych: koncert
        na ścianie UM świetny, a wczorajszego widowiska komentować nawet nie będę, bo
        kto był, ten widział i sam wie. Gwiazd pod mój gust może nieco brakowało, bo
        generalnie Kate Ryan, czy jak jej tam i Stachursky do ulubieńców moich nie
        należą, ale to już kwestia gustu. Jedyne, co mogę naprawdę z serca zarzucić
        organizatorom, to, że nie zatroszczyli się o sanitariaty i znów deptak wieczorem
        zalatywał kwaśną wonią dworcowego szaletu... Generalnie jednak oceniam na plus:)
    • wiolunia79 Re: Ostatni weekend Winobrania hitami stoi 16.09.07, 14:02
      Byłam wczoraj w Żaganiu i było super :)
    • Gość: tk Żagań, niedziela: Feel i In-Grid IP: *.backiel.com.pl 16.09.07, 14:11
      19:00 zwycięzca Sopotu, zespół Feel
      21:00 zaśpiewa In-Grid

zapraszam :)

wstęp 0 zł :)
    • andzia_32 Ostatni weekend Winobrania hitami stoi 16.09.07, 14:18
      witam

ale niektórzy potrafią tylko marudzić ze to i tamto sie nie podoba, wszystkim
      sie nie dogodzi, ja dziś sie wybieram na hity do Przylepu i mam zamiar sie super
      bawić!!!
    • Gość: kasia Re: Ostatni weekend Winobrania hitami stoi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:32
      I taki zestaw mi się podoba :) !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka