siwek15 15.09.07, 22:21 Co za hity,prosze jechać do Żagania na Jarmark Michała, a zobaczycie jak sie robi imprezy.Zagań górą gratuluje organizatorom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nomada hity?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 07:57 przeprowadzam sie do Zar, Żagania lub Nowej SOli co sie dzieje w zielonce? nic!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SemiDżoł A przeprowadzajcie się malkontenci!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.07, 13:30 Jakem od 27 wiosen Zielonogórzanką i od kilkunastu świadomie w Winobraniu uczestniczę, nigdy jeszcze tak mi się ta impreza miejska nie podobała. Przez deptak dało się przejść, atrakcji nie brakowało i drobnych i większych: koncert na ścianie UM świetny, a wczorajszego widowiska komentować nawet nie będę, bo kto był, ten widział i sam wie. Gwiazd pod mój gust może nieco brakowało, bo generalnie Kate Ryan, czy jak jej tam i Stachursky do ulubieńców moich nie należą, ale to już kwestia gustu. Jedyne, co mogę naprawdę z serca zarzucić organizatorom, to, że nie zatroszczyli się o sanitariaty i znów deptak wieczorem zalatywał kwaśną wonią dworcowego szaletu... Generalnie jednak oceniam na plus:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: Ostatni weekend Winobrania hitami stoi 16.09.07, 14:02 Byłam wczoraj w Żaganiu i było super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Żagań, niedziela: Feel i In-Grid IP: *.backiel.com.pl 16.09.07, 14:11 19:00 zwycięzca Sopotu, zespół Feel 21:00 zaśpiewa In-Grid zapraszam :) wstęp 0 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_32 Ostatni weekend Winobrania hitami stoi 16.09.07, 14:18 witam ale niektórzy potrafią tylko marudzić ze to i tamto sie nie podoba, wszystkim sie nie dogodzi, ja dziś sie wybieram na hity do Przylepu i mam zamiar sie super bawić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Ostatni weekend Winobrania hitami stoi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 14:32 I taki zestaw mi się podoba :) ! Odpowiedz Link Zgłoś