allmonique 02.10.07, 20:10 Były poseł były, i to taki że szkoda gadać.Już teraz będzie tylko byłym po9słem mam andzieję że ludzie nie dadzą się już takim oszołomom jak Giertych omamic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dorotka Re: Bosak chce być posłem i showmanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 20:54 a co ma piernik do wiatrka? Dwa razy czytałam, ale nie znalazłam w tym artykule nic o Giertychu. Jakiś analfabetyzm szerzy się na forum :) A co do Bosaka, to bardzo dobrze, ze tanczy w Z. Górze. Swoją drogą ładne zdjęcia :) Zielona Góra głosuje naBosaka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renatka Biedna Kamila......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 00:28 Biedna dziewczyna:) chyba gorzej nie mogło jej sie trafić:) Ja na jej miejscu odmówiłabym uczenia go, bo on to taki sztuczny twór oderwany od rzeczywistości że nie chciałoby mi się z nim nawet gadać a co dopiero tańczyć!!!!!!!!:))))) Ale słuchajcie!! może...może Bosak sie zmieni pod wpływem tej dziewczyny i programu?:) Kilka razy kamila skoczy mu kroczem na szyję....i moze koleś wyluzyje i przestanie pieprzyć nieżyciowe farmazony ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Wystarczyło kiedyś powiesić duuuużo plakatów.... IP: *.ztpnet.pl 03.10.07, 01:07 taki był początek pana Bosaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Jak go wybierzecie, to nazwę was matołami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.07, 01:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Bosak chce być posłem i showmanem IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.10.07, 10:23 LPRz na stronach internetowych ma bardzo duże poparcie a motłoch zagłosuje na socjalistów a nie na U.P.R !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boksik Co Bosak robi w LPR ? IP: *.ztpnet.pl 03.10.07, 10:40 chyba uczy się życia,/od samego Giertycha/? bo cóż taki człowiek może wiedzieć o rodzinie? A tym samym o POLSKIEJ RODZINIE? O jej potrzebach, biedzie, wychowaniu dzieci i szarej codzienności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele Re: Bosak chce być posłem i showmanem IP: *.ztpnet.pl 03.10.07, 11:07 er ! a kto nie zagłosuje na Bosaka to żyd i lewak fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
glion Bosak chce być posłem i showmanem 03.10.07, 11:40 Nie wiem czego chce bosak ale mam wrazenie ze w tych wyborach wyborcy puszcza bosaka boso (no moze w skarpetkach :0). Czas glosowac na ludzi madrych, wyksztalconych z doswiadczeniem i wizja na lepsza Polske a nie ograniczonych tylko do wizji wlasnej przyszlosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Re: Bosak chce być posłem i showmanem IP: *.uz.zgora.pl 03.10.07, 14:43 no to zycze powodzenia w wyborze, no chyba ze chcesz wybrac Bosaka, bo on najbardziej pasuje do tego twojego ideału Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Bosak chce być posłem i showmanem IP: *.ztpnet.pl 03.10.07, 11:57 Ciesze sie ze trenuja w szkole tanca Gracja ,zycze powodzenia ,swietnie razem wygladaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Bosak chce być posłem i showmanem IP: *.ztpnet.pl 03.10.07, 11:58 w szkole tanca Gracja anie w klubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxbit Wcale nie PISowiec IP: *.eranet.pl 03.10.07, 13:16 A ja pójde głosować na bosaka i postawie krzyżyk na Materne bo przynajmniej coś zrobił dla zwykłych ludzi. A Pan poseł Bosak niech sobie posłucha hitu tegorocznego lata z pomorza: Long&Junior - Bo ja tańczyć chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupa Re: Wcale nie PISowiec IP: *.uz.zgora.pl 03.10.07, 14:48 Materna? to ten jąkała? Przecież on nie powinien występować publicznie, bo wstyd przynosi naszemu miastu. Bosak to chociaż potrafi wypowiedzieć się logicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxbit Re: Wcale nie PISowiec IP: *.eranet.pl 03.10.07, 18:42 Nie oceniaj ludzi po tym co mówią tylko co zrobili przez te dwa lata. Ile mieli biur poselskich, ile udzielili porad i ilu osobą pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rd Bosak chce być posłem i showmanem IP: *.22.54.194.sta.emit.pl 03.10.07, 14:10 żenująca żenua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Bosak jest ok IP: *.bredband.comhem.se 04.10.07, 21:40 Spoko gość jest z tego Bosaka, i z poglądów i z osobowości! Odpowiedz Link Zgłoś