Gość: gh Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 20:17 pl.youtube.com/watch?v=bZTbpeWN0kk&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.ztpnet.pl 27.10.08, 20:32 ja mam mixa juz wiele lat,zawsze konczylam umowe szybciej poniewaz laduje konto czesciej niz raz w miesiacu i nigdy nie mialam zadnych problemow.zawsze dostaje SMSa ze umowa wygasla i biore nastepny telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.08, 10:04 Nieprawda! Ja mialam umowe z Mix Plusem na 36 doładowań jednak wywiązałam się z umowy po 26 miesiącach i zadnej kary nie dostalam. Podpisalam nowa umowe, kupilam nowy telefon i wszystko jest ok. Jestem w Mixie od początku jego istnienia i to jest juz moja 3 umowa. Jestem zadowolona i mysle ze to albo konkurencja pisala ten post albo nastapila jakas pomylka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BENY Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.lanet.net.pl 01.11.08, 10:50 Witam !!!!!! MIAŁEM podobny problem co ty ale poradziłem sobie troszke inaczej .Po prostu za każdym razem co robiłem doładowanie a nie robiłem ich mało od 4 do 6 doładowań miesięcznie za każdym razem wysyłałem esa pod numer 2585 i tam masz ile ci jeszcze doładowań zostało i zawsze ostatniego esa zostawiam i to wystarczy jeśli są jakieś nie domówienia i to wszystko ... POZDRAWIAM !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abonentka mix plus Re: Mix Plus to najlepsza taryfa IP: *.centertel.pl 02.11.08, 09:53 A ja tam uważam że mix plus jest ok bo np. znam osobę która doładowywała sobie konto po trzy razy w miesiącu i wszystko było ok... mix plus jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Mix Plus to najlepsza taryfa IP: 212.76.37.* 06.11.08, 17:05 ja jestem zadowolona z mix plusa juz od 3 lat podpisuje z nimi umowe i polecam każdemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: Mix Plus to najlepsza taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 14:33 mam pytanko do orientujacych sie...mianowicie chcialbym wziasc sobie teraz nowy tel bo reklamuja ze mozna wymienic...tylko ze mi zostalo jeszcze 13 doladowan. i teraz nie wiem czy musze je wszystkie doladowac czy juz teraz moge isc po nowego fona (bardzo mi sie podoba samsung u 700) pomoze ktos?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela...... Re: Mix Plus to najlepsza taryfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 21:13 nie radze Ci brać tego telefonu..Koszmar.Wzięłam go ok pół roku temu i od samego początku problemy.Oczywiście już następnego dnia musiałam oddać do reklamacji ponieważ już nie wymienią pomimo że od początku działy się cuda.W tej chwili znów jest w naprawie i tyle z niego pożytku.Jestem długo w plusie i nie chciałabym zmieniać operatora ale coraz częściej się nad tym zastanawiam bo nie podoba mi się to że jest tyle niejasności i tak faktycznie nikt nie potrafi tego wyjaśnić.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Mix Plus to najlepsza taryfa IP: *.net.pulawy.pl 11.12.09, 21:41 musisz doładowac te 13 i dopiero ci dadza nowy, a co do samsunga u700 to moge ci go dac za darmo bo takiego beznadziejnego telefonu to w życiu nie miałam, ząłuje ze wymieniłam brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha lady gaga gna Re: Mix Plus to najlepsza taryfa IP: 195.205.33.* 27.05.14, 18:14 bgctjf ytc hvg rey5 by Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Mix Plus to najlepsza taryfa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.12.09, 18:42 siec plus jest beznadziejna,kradnie pieniadze z konto i je pozniej blokuje a debet nadal rosnie a pozniej trzeba sie ich prosic o zwrot wlasnych pieniedzy .tak traktuja swoich stalych klientow .skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.aster.pl 07.11.08, 15:14 a ja teraz chyba przejde z Silmplusa do mixa.jest bardzo korzystna oferta "Mistrzosko przeskocz" gdzie mozna miec telefon za 1 zł przy pozostaniu przy tym samym numerze telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.gprs.plus.pl 25.11.08, 10:41 Takie teksty to chyba pracownik plusa pisze o przejściu z simplusa na mixa , nie radze teraz przechodzić ta nowa taryfa jest do kitu ,np.jeśli weżmiesz pakiet popołudnia i wek. i powiedzmy wykorzystasz to w 5 dni to jesteś zablokowany na 25 dni z innymi pakietami no chyba że cie pocieszy pakiet internet. i płacisz 0,58 zł. ja sie dałem złapać bo znajomy ma MIX3 i pakiety wbija do bulu , nie dajcie sie złapać uczcie sie na cudzych błędach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 21:25 hej konrad pytanko do Ciebie,mówisz zeby nie pchac sie w mixa?? jeszcze nie patrzyłem na oferty ale potrzebuje zmienic tel a z kasą troche cięzko i własnie myslałem nad mixem..doradź coś.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.gprs.plus.pl 29.11.08, 20:12 Do Andrzeja słuchaj jeżeli już się zdecydujesz na mixa to na pewno nie bież doładowań za 50 , tylko po 30 każde doładowanie przedłuża ważność konta o miesiąc jak raz jest więcej kasy to doładowuje ze 2- 3 razy w miesiącu pużniej nie ma pieniędzy to i tak konto z np. 3zł. mam ważne z 7 miesięcy , WAŻNE co do pakietów jak masz kogoś bliskiego w plusie i bardzo dużo z tą osobą rozmawiaszto skorzystaj z pakietu wybrany nr. w plusie , jeśli uwarzasz że wystarczy ci 100 min. po godz. 16-8 to weź popołudnia i weekendy bo 1 z tych 2 możesz raz w miesiącu wziąć !!, mi pani w salonie powiedziała ze każdy pakiet raz w miesiącu moge wziąć , a jeśli potrzebna kasa to bieżesz jakiś tel. np. SE W890 PŁACISZ OK 40 PARU ZŁOTYCH sprzedajesz jak w moim :-) przypadku za 480 zł, puźniej kupujesz na ALLEGRO plusfona 401 (przykład,telefonik naprawde ma wszystko)za ok 140 zł. i w kieszeni zostało ok 300 zł. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mara Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 20:36 Właśnie, ludzie! Teraz juz mix sie nie oplaca, dopoki byl MIXIII bylo fajnie, a ja coz... przegapilam zmiane taryfy i teraz cierpie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: 83.1.239.* 20.09.11, 20:36 w mix plus płacę za cos z czego nie korzystam zabieraja mi pieniadze za jakieś reklamy i qłizy mając np.30zł na kacie i nie dzwoniac z tel.po trzech godzinach mam 10zł to jest chwila zastanowienia o co tu chodzi???jestem rozczarowany siecia mix plus!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: 2.213.141.* 13.10.11, 13:07 a może masz coś włączone za co zabierają Ci pieniądze, ja korzystam z plusa już jakieś 5 lat, mam już chyba 4 telefon, zawsze spłacam tel wcześniej i nigdy nie miałam z tym problemów. Sprawdż dobrze czy nie masz wykupionych jakiś qwizów za które płaci się np. 3.8 zł. dziennie a nie jednorazowo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareczko25 Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.opera-mini.net 13.02.12, 14:46 ja mam mix plusa od roku i kocham te siec mam taryfe mix plus 4duo i oferte smarfonowa. lg gt540 dostalem za 39zl na 42dol. mam 30zl wykupuje: bezlik do 5-ciu 10zl.500 sms za 5zl i internet nonstop za 7zl i zero dodatkowych koszuow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.13, 13:05 Mixa mam od 5 lat. Od dwoch dni mam nowy teledon samsung young ktodego dostalam za zlofowke na 36 dolasowan za 30zl. Przed mixem mialam simplusa alw i tak kuplwalam karty za 30zl tak samo jak twraz a przynajniej mam teraz xo jakis czas nowy tel. Pakiety spoko bezlik rozmow do pieciu, 600smso i intetnet non stop :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.12, 17:20 kolego właśnie źle mówisz bo pakiet tanie popołudnia i weekendy możesz aktywować nawet 3 razy w ciagu miesiąca ja mam w mixie i często tak robie..... a co do tego ze mix to oszustwo to ja sie z tym nie zgadzam mam w mixie juz pare lat i nie narzekam na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur K Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.mas.airbites.pl 07.12.08, 03:34 Dnia 5 grudnia kupiłem telefon Sony Ericsson C702 w mixplusie (przeniosłem numer z simplusa) z doładowaniami miesięcznymi 50 zł. Nowy piękny telefon wyposażony z pewnością w nowe piękne oprogramowanie. Ale po kilku godzinach przy każdym włączeniu telefon wyświetlał informację, że jest do pobrania nowa wersja oprogramowania telefonu. Uruchomiłem pobieranie upgrade'u. Kosztowało mnie to prawie 70 zł. Przyznam, że trochę się wkurzyłem i zadzwoniłem pod 2601 z pretensjami. Niejaka (tak się przedstawiła) Aneta Sułkowska stwierdziła, że przecież wiedziałem, co robię łącząc się z internetem. Na pytanie: Czemu należy uaktualniać oprogramowanie telefonu 20 godzin po zakupie Sułkowska bezczelnie oświadczyła, że jest to sprawa między mną a producentem telefonu. Czyli przed zakupem telefonu powinieniem pojechać do Azji Wschodniej bo tu na miejscu do tej bandy oszustów nie dowiem się nic. Na pytanie - co zmieniło w moim telefonie na nowocześniejsze - Sułkowska nie była zaprogramowana.(Gó... się zmieniło). Sułkowska to oczywiście pionek, trybek w maszynie. Plus ją tak zaprogramował. Bo przecież to ten Plus rozrelkamował się z telefonem na 3 lata po 50 zł miesięcznie by zaraz kazać sobie wcisnąć w dupę dodatkowo70 zł. Jeżeli wiedziałbym, że będzie to kosztować o 70 zł więcej, to poszedłbym do konkurencji. Ale plus mnie oszukał i doprowadził (zatajając prawdę) do niekorzystnego dla mnie rozdysponowania moim mieniem - a to jest po prostu przestępstwem. Co na to prokurator? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.toya.net.pl 07.12.08, 10:25 to ja sobie pakiet internet wbiłem kolego i zadowolony kożystam z internetu a tu patrze 25 zł. mi wciągło , oni strasznie rąbią ludzi, zastanawiam sie czy nie zapłacić 600 zł . i nie zerwać umowy bo do końca kontraktu zostało mi ok 1500 zl. i tak będe do przodu bo tel. opchnołem za 480. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol2pl Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.10, 17:16 Bardzo rozbawila mnie wypowiedz Artura K z 07.12.08, Kim trzeba byc zeby nie wiedziec ze za laczenie sie z internetem w telefonie i sciaganiem upgrade'u laczy sie z dodatkowymi (czesto dosc sporymi) wydatkami? I na co szanowny panie podpisales umowe?Na telefon czy na abonament? Kazal Ci ktos pobierac ten upgrade? Sz.P. Sułkowska bardzo dobrze (i wydaje mi sie ze nie bezczelnie) odpowiedziala ze w tej kwestii nalezy sie skontaktowac z producentem co jest L-O-G-I-C-Z-N-E. Naprawde trzeba byc pozbawionym wyobrazni, lub zyc w jeszcze w epoce sredniowiecza zeby za przeproszeniem "pitolic" glupoty o wyjezdzie do Azji zamiast jak wspolczesny czlowiek wystukac w google nazwe producenta i odnalesc tam nr kontaktowy no ale coz widac pan Artur K nie jest do tego "zaprogramowany". Rozumiem zdenerwowanie i nie wiedze w pewnych aspektach tej sprawy ale zeby tak "obsmarowywac" konsultanta jeszcze sypiac nazwiskami...to poprostu niesmaczne, oczywiscie nikogo tu nie bronie, Polkomtel ma swoista polityke ktora pozostawia wiele do zyczenia, nie wspominajac o roznych awariach. Smiesza mnie opinie na temat marudzenia na jakies taryfy promocje czy umowy, czy ktokolwiek z szanowych "meczennikow" wpadl kiedys na pomysl zeby przed jakimkolwiek dzwonieniem do infolinie, podpisaniem umowy, uruchomieniem promocji...w WLASNYM zakresie najpierw sie zorientowac?szczerze watpie, nie zyjemy przeciez w epoce kamienia lupanego internet nie jest juz jakims luksusem informacje nie sa tez jakos pochowane ala serwery z Pentagonu, ale oczywiscie najprosciej cos wlaczyc bez dowiedzenia sie jak to dziala, cos podpisac bez czytania czy decydowac sie na cos bez okreslenia wszystkich zasad. Wszystko szanowni panstwo wynika z niewiedzy, nie doczytania, a nawet braku zainteresowania...dopiero gdy dostaniemy rachunek lub cos sie nam zepsuje i budzimy sie z reka w nocniku zaczynamy miec pretensje do kazdego...tylko nie do siebie. Na tym forum widac rowniez pozytywne posty...czyli jednak nie wszystko jest takie zle czy "oszukancze". Odpowiadajac na ostatnie pytanie Artura K "co na to prokurator?", naturalnie wysmieje taki absurd i zgloszenie takiego "przestepstwa". W tym przypadku przestepstwem jest dawanie mozliwosci podpisywania jakiejkolwiek umowy takim osobom. Moze warto upgrade zaczac od siebie szanowny panie? Pozdrawiam wszystkich nieszczesnikow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: 213.25.71.* 20.08.11, 12:30 Ty obsrany baranie !!! Już ja znam te wasze tłumaczenia.Zawsze znajdziecie jakieś wytłumaczenie a prawda jest taka,że nabijacie ludzi w tzw. butelkę.Nie mówicie czego trzeba,zatajacie prawdę,niekompletne,strzępkowe informacje,mydlenie oczu a dopiero potem wychodzi szydło z wora.Wy oczywiście jesteście przygotowani na odpowiedź,ponieważ szkolą Was do tego.Pracowałem w salonie(akurat Orange) jako pracownik ochrony...wiem jak to działa-jak konsultanci nabijają się między sobą z ludzi i jak wpuszczają ich w maliny.Znam to wszystko od "wewnątrz" frajerze,Ty oszuście przemądrzały.A co do Plusa...to moi drodzy-chyba większych oszustów nie ma w żadnej sieci.Wyjątkowo lecicie z ludźmi w ch...a.Szczerze odradzam współpracę z tą bandą naciągaczy i oszustów.Na koniec pajacu chciałbym Ci życzyć połamania nóg,bo już wiem do jakiego rodzaju ludzi należysz i nie jedną osobę pewnie wychujałeś sku...synu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarenka Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.play-internet.pl 21.08.11, 23:28 Do MK-Ja też bym tych pierd... konsultanów w powietrze wyjeb...,a lepiej z pała wpadł i nogi i szczęki połamał za to piękne gadanie.Banda pieprzonych naciągaczy i nic więcej,i Apeluje żeby nigdy nie brać tel w Mix Plusie.Ja mam dwa i mam dość,z jednym jeszcze dociągnę,ale z drugim będę robił im wojnę,ponieważ go w ogóle nie używam i tylko wkładam karte i doładowuje i pomyslcie sobie że przez 14 miesięcy doładowań po 50 zł(Czyli 700 zł) mam na koncie 430 zł WTF?? gdzie te 270 zł ?na dzieci polsatu czy co?By chociaż powiedzieli że na to,To by człowiek dał i się nie denerwował...A tak Tylko się denerwuje ze dorabia tych pajacy z Polkometlu i nic wiecej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: 89.174.100.* 09.09.11, 15:14 a po cholere brałeś ten drugi mix? kazał ci kto???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: 213.25.71.* 21.08.11, 22:29 A nawiązując do fragmentu Twojej pokrętnej wypowiedzi: ("ale oczywiscie najprosciej cos wlaczyc bez dowiedzenia sie jak to dziala, cos podpisac bez czytania czy decydowac sie na cos bez okreslenia wszystkich zasad. Wszystko szanowni panstwo wynika z niewiedzy, nie doczytania, a nawet braku zainteresowania...dopiero gdy dostaniemy rachunek lub cos sie nam zepsuje i budzimy sie z reka w nocniku zaczynamy miec pretensje do kazdego...tylko nie do siebie")- to uważam Ty jełopie,że właśnie Ty jako konsultant i Tobie podobni jesteście od tego,by o wszystkim poinformować,opisać jak to działa wyczulić klienta na przeczytanie istotnych informacji przed podpisaniem czegokolwiek jak również określić wszystkie zasady itd,itd...właśnie od tego jesteś cepie,ale widać że masz to głęboko w dupie.Jesteś oszustem i naciągaczem,skoro masz taki tok rozumowania.Widać to już choćby po tym-pedale;))) Zaniedbujesz swoje prawdziwe obowiązki konsultanta cepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolczyk Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.13, 14:46 Te pochwały piszą pracownicy Plusa, dla mnie to oszuści. 29 listopada podpisałem umowę mix 24 doładowania po 60 złotych. Pani przy podpisywaniu umowy powiedziała, że internet przez pierwszy miesiąc mam bezpłatny. Ale po kilku dnia wróciłem do punktu gdzie podpisałem umowę i poprosiłem o wyłączenie internetu bo w telefonie jest mi nie potrzebny ( nie wchodziłem dotychczas na internet w telefonie), Pani w punkcie wyłączyła mi internet. Po około 3 tygodniach z dnia na dzień zniknęło mi z konta około 30 złotych, więc znowu udałem się do Pani w Plusie i zapytałem o co chodzi z tą kasą? Pani odpowiedziała, że poprzednio wyłączyła mi internet 125 MG ale transmisja danych była cały czas włączona i automatycznie dokonywały się płatne aktualizacje. Zapytałem dlaczego mi o tym nie powiedziała gdy podpisywałem umowę, odpowiedziała że ja o to nie pytałem. Poprosiłem ponownie o wyłączenie tych płatnych aktualizacji ( choć dla mnie to to samo bo jeśli internet nie działa to jak może się urządzenie samo aktualizować. Żeby więcej nie przynudzać dla mnie to zwykłe oszustwo !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawell Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.10, 19:28 sorry ale na twoją głupotę niema rady :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.e-wro.net.pl 27.07.11, 11:33 Przysłowiowy Baran zawsze tak się tłumaczy jak TY. Jaką masz teorie dla kogoś kto korzysta z nawigacji i wtym samym czasie ściąga ci aktualizacje na którą nie masz ochoty.Pewnie powiesz ze trzeba wyłączyc internet?Pozdrawiam prawdopodobnie cepa z jakies sieci komorkowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diana Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.radom.vectranet.pl 05.03.10, 14:17 Mnie równiez po kilku godzinach wyszła możliwość pobrania nowego oprogramowania przez internet ale tego nie zrobiłam i nie miałam żadnych kłopotów, a również mam sony eriksona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: 94.75.121.* 05.03.10, 19:41 Polecam Play Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinGkonG Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.multimo.pl 21.05.10, 16:31 To nie była wina Plusa. Nie musiałeś pobierać oprogramowania, widać że nie masz pojęcia co do oprogramowań w Sony Ericssonie. Plus kupił od producenta ten telefon i wgrał do niego jedynie -polski pakiet językowy (menu i T9) -zestaw Dźwięków i Motywów sieci (te pod nazwą Plus). Jak myślisz czy oprogramowanie było na serwerze Plusa? Następnym razem pomyśl zanim kogoś oczernisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nochyba ja Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: 82.177.102.* 22.02.12, 16:11 ja tylko pytam jak kupic 500s s za 5 zyla plis odpowiedzi piszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
akimel90 Re: Mix Plus to zwykle oszustwo 17.12.08, 23:55 swoją drogą zastanawiałem się nad tym co każdy z nas tu opisuje, do tej pory miałem wrażenie że Plus GSM jest żetelną firmą a tutaj prosze... ja jestem posiadaczem mixplusa, dziś o 14-nastej skończyła mi się umowa z Plus GSM i właśnie zastanawiam się czy przedłużać umowe na kolejne zasilenia, myśle że w umowie co niektórzy mieli uchybienia bo to jest raczej nie możliwe by telefon opłacać na 36 miesięcy, do tej pory wydawało mi się że ten telefon można spłacać jak do tej pory przez np. 36 zasileń, musze się przyznać ja naszczęście nie miałem takich problemów, u mnie po prostu co zasilenie mogłem sobie sprawdzić ile pozostało mi zasileń do końca kontraktu, być może któryś z was zamawiał umowe za pomocą kuriera a to niezawsze się opłaca, ja przed podpisaniem kolejnych umów zawsze zapoznaje się z ulotkami oraz przeglądam umowe by mój urchonić się od oszustów gdzie w każdej sieci są, koledzy i koleżanki jeśli możecie czytajcie wnikliwie co podpisujecie bo często jest tak że Sprzedający Pakiety to wykorzystują a w świetle prawa niestety to co jest zawarte w umowie jednoznacznie wiąże się z tym że klient zgadza się z każdym zawartym podpunktem, moi rodzice wrąbali się ostatnio z tą nieszczęsną TELE 2 no ale po dłuższych mozolnych staraniach wkońcu nam przełączyli na TP. Czyżby nasz kraj był krajem oszutów i zlodzieji??? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żani Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: 94.254.133.* 19.01.09, 20:51 Słuchajcie nie wiem co się dzieje ale już jakąś godzinę mam zablokowany telefon i nie mogę przyjmować ani wykonywać połączeń! Jeśli ktoś wie czym jest to spowodowane lub jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji- proszę o informacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty mixplus Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.r-ce.pl 18.12.08, 21:24 ja tez mam wmixplusie juz trzeci telefon w tym roku i sa oszustami!!! Co z tego,ze wywiazalam sie wczesniej,duzo wczesniej,tego sie nie czepili,umowa zostala zawarta na doladowania,nie miesiace,minimum raz w miesiacu trzeba doladowac,ale za to jestem w polowie doladowan i motorola zaznaczyla mi wszystkich z ksiazki,ze maja dostac pusty sms,tak,wina moja,bo to ja zaznaczylam,ale co mnie totalnie wku...to to,ze na koncie mialam 30 zlptych,a smsy szly,az poszlo na minus 27 zeta,czyli 57 zlotych wzieli na smsy,jakby czlowiek mial normalna startowke,to przy 20 groszach juz nie puszcza smsa,zeby nie zbiednieli,zlodzieje,a tak to wiedza,ze ja i tak musze doladowac!!! Najgorsze,ze niektorzy dostali nawet po 3 smsy na raz,takiej opcji to nawet w telefonie nie ma,wyslij 3 razy!A Ty KORNELAONLINE,powinnas byla sie klocic w salonie,nie maja prawa tak,masz napisane w umowie NA #^ DOLADOWAN,to,co Plus robi,to totalne chamstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.pil.vectranet.pl 21.12.08, 18:41 ja tez tak mialam ale napisalam reklamacje i wszystko mi zwrocili :) byla to wina systemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornelaonline Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.08, 22:56 Zgadzam się:))) Wykłucanie się nie ma sensu i tak oni zawsze maja rację, a skoro są tak nad wyraz inteligentni i nie potrafią zrozumieć , ze wlasnie przez takie zachowanie tracą klientów , to juz ich problem. Ja bynajmniej problem mam zglowy- poszlam ich tokiem myslenia i postepowania- zrezygnowalam z NICH!!! Wesołych świąt wszystkim zyczę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doti Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.182.103.87.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.06.10, 14:11 Jeszcze jedno chciałam dodać. Jestem w mixplusie 3 lata, neiwiele krócej moja siostra, tata, narzeczony. Uwierzcie, nigdy nie było rzadnych komplikacji w kwestii doładowań czy czasu trwania umowy. Przyznaję,że raz trafił się telefon, który reklamowaliśmy 3 razy, ale po 3 reklamacji kazało sie,żto wada fabryczna, a telefon został wymieniony na nowy - i to nawet inny lepszy model. Wszystkim,którzy nie czytają umowy i spodziewają się wszystkich usług łaćznie z internetem za darmo, błagam - kupcie telefon na zwykłe doładowania i nie psujcie Plusowi opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotos Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: 94.254.220.* 17.09.10, 08:03 Ja korzystam z Mix Plusa od wielu lat, brałam od nich różne telefony i tylko na umowę 30 zł na m-c. Zawsze spłacałam szybciej, i otrzymywałam nowy aparat! Do Mixa ściągnęłam męża, córkę, syna, zięcia i dwóch wnuków. Teraz mam dotykowy wypasiony aparat i za 10 zł na m-c ustawione darmowe numery z mężem, córką, synem, zięciem i wnukiem (10 zł do 5osób, 30 dni) Gadam ile chcę i kiedy chcę z moimi bliskimi! Natomiast mój małżonek ustawia sobie darmowe wieczory i weekendy (za 5 zł. 100min na stacjonarne i do Plusa), on dzwoni np. do siostry z Lublina 4 X po 25 min! Czy może być coś lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lareth90 Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.enterpol.pl 24.04.11, 01:31 @Doti Masz rację. Ja tez nigdy nie narzekałem na plusa a jestem z nimi od 7 lat. =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rerer Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 23:47 Napraw sobie tela bo to nie wina Plusa... Poprostu rozj***ł ci się telefon... Wypisujecie tu takie głupoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazgacz Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.08, 00:00 Coś się koleżanka z umowy nie wywiązała podobnie jak tu ludzie tak i ja powiem ze mam zawartą z nimi 3 umowę i wywiązują się z zobowiązań.....musiałaś przeoczyć miesiąc lub dwa z doładowaniem mi z Plus-em miło się współpracuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaroG Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.gprs.plus.pl 25.12.08, 21:03 Mi też współpracowało się z plusem dobrze aż do czasu kiedy zaczeły się problemy z komendami uruchamianymi tele kodami. A jak by tego było mało czuję się oszukany po przedłóżeniu umowy. Dostałem nową taryfę o nazwie MIX PLUS IV. Ale podczas zawierania umowy nikt mi nie powiedział że są jakieś zmiany jeśli chodzi o pakiety. A najbardziej mi zależy na pakietach sms których jak wiadomo można było kupić lie się chciało w miesiącu. A jakiś wspaniało myślny pan wymyślił sobie że w nowej taryfie można wykupić tylko jeden pakiet smsów w miesiącu. To jest poprostu nóż w plecy takim klientom jak ja którzy dużo piszą. Dlatedo jesli wy też byliście w mixie ze wzgledu na te pakiety to teraz szczerze odradzam mixa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaroG Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.gprs.plus.pl 25.12.08, 21:17 Któryś z kolegów poprzednio doradził żeby zapoznawać się z ulotkami. I ja się z tym zgadzam,ale nawet w ulotkach nie było że w nowej taryfie Mix Plusa będzie ograniczona ilość patietów na miesiąc. Bo to poprostu promocja. A potem po podpisaniu umowy zostaje tylko wielkie rozczarowanie. Też myślałem że plus to rzetelna firma. MYLIŁEM SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.09, 22:52 nic takiego niemam moge wykupywac ile chce jedynie z minutami do wszystkich seici mohe wykupic 2 pakiety na 1 miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frajerka Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: 83.230.47.* 20.11.09, 22:18 To bardzo niesolidna i nieuczciwa siec, a obsluga klienta lezy i kwiczy. Na pewno nigdy wiecej nie bede ich klientka.Szukaja idiotow i nawinych , aby ich wykorzystac. Zakupilam telefon dla syna z taryfa na 24 x 50 zl. Zawsze mialam telefon na abonament i to sluzbowy, wiec o doladowaniu komorek nie mialam pojecia. W salonie nikt mnie nie poinformowal jak moge a bardziej nie moge doladowac komorki. W regulaminie swiadczen uslug nie ma ani slowa o ty. Zgodnie z terminem przelam z mojego konta na konto Blue Media pieniadze, komorka zostala zablokowana, bo tylko doladowania internetowe sa honorwane, albo platnosci w punkcie. Przelalam po raz drugi odpowiednia kwote za 3 dni tym razem internetowo i nic!!! Na info linie nie moglam sie dodzwonic mimo dwukrotnej proby i oczekiwania po 10 minut za ktore place!!! Wyslam e-mailem reklamacje do BOK Plusa, otrzymalam automatyczna informacje:Prosze cierpliwie czekac, czekam juz 3ci dzien i nie mam odpowiedzi. Nie kompetetna obsluga, regulamin uslug z klauzulami, chroniacymi PLusa , ale bez informacji dla klienta, brak pomocy i obslugi , kiedy jest ci potrzebna, kompletne FIASKO, ZERO. Goraco odraadzam, Do info linii probowalm dwa razy sie dodzwonic, ale po 10 minutach oczekiwania , za ktore place!!! zrezygnowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaa Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: 89.174.100.* 09.09.11, 15:16 tak to jest jak sie umowy i regulaminu nawet nie chce przeczytać.... tam dokladnie pisze jak doładować konto - KRETYNKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.09, 16:17 dziwna sprawa bo tez mam mix plusa i tez wczesniej wykonalem doladowania i bez problemu zostalem zaproszony do salonu po nowy telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNI Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 23:23 ZDADZAM SIĘ Z MOIM PRZEDMÓWCĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNI Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 23:25 DOŁADOWAŁAM W CIĄGU 1/2 ROKU,BYŁO OKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 21:45 Ja też 24 doładowania wykorzystałam w ciągu 12 m-cy i wszystko było ok.i wzięłam nowy telefon.Tylko trzeba doładowywać po tyle co się podpisało umowę 10 zł.odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamis Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: 94.254.164.* 30.01.09, 12:44 ja już mam 3 umowe w mixie i wszystko ok. widocznie ktos nie umie liczyc doladowan, albo konkurencja rzucila haslo: "mix to oszustwo":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 16:36 Ja tez podpisałem z nimi umowę 24 miesiace i wcześniej załodowałe to tylko twój wymysł Wie może ktos czy pieniadze ze starego miksa przechodza na nowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.09, 16:12 jak do tej pory , to przechodziły pieniądze , ale trzeba doładować tyle razy jak w nowej umowie . ja mam mixa od początku jego istnienia i zamierzam znowu przedłużyć . Mam 3 numery w mixie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.chello.pl 23.08.09, 20:05 znikaja pieniadze z kata oni twierdza ze to sms premium a kazdy wie gdzie i co wysyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tweety Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 12:56 taki wałek, dlatego wziąłem mix w orange, dają dużo minut w ramach abo i to mnie przekonuje, w prawdzie bonusowe minuty na orange i na stacjonarne ale w większości znajomych ma się w swojej sieci co nie? przynajmniej ja tak mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;D Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.tktelekom.pl 04.07.09, 12:06 za 3 doładowania konczy mi sie umowa z mix'em ... czytając to forum nie wiem czy ją kontynuować czy tez nie ... ja z plusem mialam tylko jedno starcie ale bardzo niewielkie... poprostu trzeba czytac umowy i to co się podpisuje . a wracając do wątku forum...myslę ze nie sprawdziłaś ile doładowań Ci zostało do końca umowy a teraz płaczesz... za głupotkę się płaci niesety... wiem cos o tym xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corpinio Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 11:07 BZDURA!!!Mam mixplusa odkąd tylko isnieje i to jest już parę lat, zawsze biorę telefony(mam ich trzy) na 42 lub 36 doładowań, średnio mam 6 telefonów rocznie i nie piszcie takich głupot że to system wcześniej źle odnotowywał doładowania że niby tylko raz na miesiąc można było doładowywać ,albo że nie liczą się doładowania przez internet, ludzie konkurencja nie spi , a MIXPLUS jest najlepszym rozwiązaniem na naszym rynku i tylko głupcy go jeszcze nie mają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzaba Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.promax.media.pl 11.08.09, 17:38 Ja zawsze po doladownaiu wysyłam smsa na nr 2585 o tresci PZ i sprawdzam ile mam doładowań do końca kontraktu. sprawdzam czy nie robią w bambuko i zawsze biorac 24 doładowania kącze po roku teraz zostalo mi jedno doładowanie i nie wiem czy bede bral po raz 4 MiXA gdyż sie pozmieniało z tymi pakietami i w ofercie z tel nic takiego niema , tel sa w tej samej cenie co w komisach - śmiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.xdsl.centertel.pl 11.02.09, 10:38 Oszustwo to nie jest. Trzeba po prostu czytać co się podpisuje. A czy aby pani nie jest blondynką? A tak na koniec-ile to klas się skończyło że pisze się tak niestarannie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: 89.108.212.* 19.02.09, 20:19 tak w temacie telekomunikacji, na przyszłosć, oto zakazane klauzule, ktorych nie wolno stosować w umowach (przykłady), moze sie kiedys komus przyda: www.nierzetelnefirmy.pl/cgi/gklient.cgi?module=clause&cmd=list&id_category=9&name=Usługi%20telekomunikacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 558 Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.tktelekom.pl 08.04.09, 16:25 tak tylko ze masz kupowac karty przez 24 m-cy <haha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.05.09, 12:50 Ja mam teraz 2 umowę na 24 doładowania po 30 zł.i jest wszystko w porządku-a skończyłam 1 umowę po 17 miesiącach.Dostałam w promocji samsunga j700 za 49 złotych.Wadą mixa są wysokie ceny telefonów-dla nowego klienta ten sam telefon kosztuje 169 złotych, a nowy w sklepie bez simlocka 270 złotych.Jednak są tam fajne korzystne pakiety minut,smsów i to mi pasuje.W taryfach mix 4 co miesiąc dostaje się pakiet 50 darmowych smsów do wszystkich lub 150 do plusa.A jeśli chodzi o pakiety-to można korzystać z dwóch jednocześnie ale każdy raz w miesiącu-i trzeba pilnować ważności tych pakietów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony z MixPl Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: 188.33.90.* 24.05.09, 13:16 Zawsze ładowałem po 12 albo po 6 tzw załadowań po 30 zł przez 9 lat i nigdy nie zostałem oszukany. Warunki Mix 3 są lepsze od tego Mix 4 i dlatego nie podpisuję nowej umowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plus Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 08:42 Tak, drogie dzieci, tak - wszyscy, którzy się żalą, że telefon sam ściągnął oprogramowanie i pobrano opłatę za GPRS, albo, że sam wysłał puste SMS-y. Oczywiście, to wszystko wina Plusa - tej pani co siedzi w okienku w salonie. Ona po nocach dłubie w oprogramowaniu telefonów i potem je sprzedaje- pewnie ma super premię od naciągnętych i oszukanych klientów!! Co za bałwany. Jeśli telefon "pytał" czy chcesz pobrać aktualizację i wcisnąłeś "tak" to do kogo masz pretensje? kto wyprodukował urządzenie? Plus? Jeśli wysyłał puste SMS-y to znaczy że nastąpiła awaria telefonu - błąd w oprogramowaniu. Kto wyprodukował telefon? Plus? Czy Motorola, Sony Ericsson, Nokia? Jeśli samochód ci się zepsuje i spala za dużo benzyny to do kogo masz pretensje? Do pana Edka ze stacji Orlenu? Czy do producenta auta? Jesteście ofiarami własnej indolencji i głupoty. Nawciskają klawiszy, nie wiedząc o co chodzi a potem płacz! Oddaje się aparat do serwisu a potem można składac reklamację w Plusie załączając ekspertyzę serwisu. Zawsze jest szansa, że Plus odda pieniądze. Ale nie- płacz lament, Plus jest beeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: 213.25.71.* 21.08.11, 22:38 Oczywiście,że Plus jest beeeee...a wasze kombinacje i oszustwa doskonale znam-od "wewnątrz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plags Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.ustka.vectranet.pl 10.07.09, 19:32 ja mam problem z mixplusem natury technicznej...ciągle mam problemy z kartą sim...wyciągam telefon z kieszeni a tu brak zasięgu więc włączam i wyłączam tel a tam "nieudana rejstracja karty sim" nie mam pojęcia co z tym zrobić jezeli ktoś ma jakieś pomysły to prosze o odp plags@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corpinio Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 11:09 to wina telefonu a nie karty sim oddaj fona do serwisu to ci to naprawią i po kłopocie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota-Zielona Gór Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.09, 11:17 cos krecisz ja tez mialam tel w mixplusie na 36 doladowan i w ciagu roku doladowalam wszystkie i zadnej kary nie placilam a przeciwnie moglam wziasc sobie telefon nowy szyciej....jestem zadowolona z mixplusa..przestancie siac farmazony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IM... Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: 83.1.238.* 17.08.09, 17:26 Ja tam jestem bardzo zadowolony. Już trzeci raz przedłużam z nimi umowę i jak do tej pory nie miałem powodów do narzekań. No może oprócz tego że czasem jest problem z wysyłaniem SMS'a. Czasem po wysłaniu potrafi dojść do drugiej osoby po godzinie, dwóch. Ale na szczęście to tylko czasami się zdarza. A umowa mówi że najeży doładować konto za minimum 30 zł co najmniej raz na 30 dni. Jeśli robisz to częściej - ok. Szybciej wypełnisz umowę. Natomiast nie może być większej przerwy między doładowaniami niż 30 dni (od ostatniego doładowania za 30 zł), bo mogą wyciągnąć jakieś kary. Jednak tak teraz się patrząc nie zamieniłbym mix'a na żadną inna taryfę. Pozdrawiam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.09, 09:56 Niestety znowu w mixie walnięto "w rogi" klientów. Od 1 września darmowy numer na nieskończone gadanie został ograniczony do 1000 minut czyli do 16 godzin miesięcznie !!!! Mało tego - od wczoraj próbuję uruchomić tą opcję i nic - no ale operator ma 24 godziny na przyjęcie mojego zlecenia - wcześniej pewnie też miał ale na szczęście działo się to w trakcie 3 - 5 minut. Obecnie w moich dwóch telefonach nie jestem w stanie niczego sprawdzić (*121#, *147#, *104#) na wszelkie tego typu zapytania system odpowiada "Twoje zlecenie jest przetwarzane" i tyle. Żadnej odpowiedzi. Jak już tu wcześniej pisano - taryfa MixPlus IV jest niekorzystna w porównaniu z III - teraz dołączyło jeszcze to ograniczenie darmowego numeru do 16 godzin. Dotychczas byłam zadowolona ale obecnie - biorąc pod uwagę np. ostatnie kłopoty z doładowywaniem telefonów z Polkomtel poprzez banki i bankomaty (dalej negocjują i dalej nie mogę naładować konta przez internet!!!!) myślę sobie, że nie chcę opierać swojego telekomunikacyjnego życia na firmie, która jest DLA MNIE NIESTABILNA i nie wiem co zafunduję mi od 01 października a później od 01 grudnia... Pożegnamy się i w obecnej sytuacji i przy obecnej taryfie i coraz gorszych warunkach, raczej nie będę rozpaczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 13:28 ja mam telefon w mix (motorole v3)raczej miałam bo rozwalil mi sie 4 miesiacach wiec zanioslam go do reklamacji a tam stwierdzono ze to z mojej winy i musialam placic za kolejny telefon ;/ ja wiem ze wszystko szybko niszcze ale w 4 miesiace nowy telefon to nie mozliwe z e z mojej winy i słyszalam ze motorola v3 wielu osobom sie szybko psuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.09, 17:21 A ja właśnie dzisiaj podpisałam podobną umowę .Pan w serwisie powiedział że mogę doładowywać telefon ile razy chcę w miesiącu aż załaduje go 42X po 30zł.Nie musi to być co miesiąc.Jest mi to wszystko jedno bo nie zamierzam rezygnować z tego nr i plus-a a i tak ładuje go 2-3X w miesiącu.Ale myśle że musze poprostu przestudiować umowe i będzie wsio jasne.Jeżeli będzie tak jak Ty piszesz to będę reklamowała ich usługi i nieodpowiednich pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarQ Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 23:29 Ja jestem w 2 umowie po 36 i jestem teraz strasznie niezadowolony z usług świadczonych przez POLKOMTEL. O błędach w naliczaniu opłat nie wspomnę (jak pamiętacie wielka wpadka PLUSa 2006r.). Już teraz nie dam się złapać na fajny telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Masakra IP: 217.96.23.* 06.10.09, 08:36 Czyta się umowe to jest twoja wina i tylko twoja także pamiętaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piori Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.ujscie.net 16.10.09, 20:38 BANDA PLUSA !!! wprowadzili sobie taryfe pokontraktowa w mixplusie i dupa płace a termin waznosci sie nie przedłuza oszusci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.tvkpieszyce.pl 26.09.10, 21:19 Ja tam jestem zadowolona z Mixplusa właśnie mi zostały 2 doładowania i możliwe że jutro mogę już przedłużyć umowę ;)) Jak na razie plus mnie jeszcze nie oszukał a jak mam jakiś problem z telefonem lub pakietami to dzwonie do konsultantów zawsze mi pomagają :) A jak wam się sieć nie podoba to nie marudźcie na tym forum tylko poprostu zmieńcie sieć bo to co tu piszecie to jakieś chore wymysły ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.sta.asta-net.com.pl 19.10.09, 11:11 Ja miałem podobną sytuacje. telefon byl za 1 zl na 36 doladowan. doplacilem troche ponad 20zl i mial byc na 24 doladowania. ale w systemie mila pani tego nie zaznaczyla i mam nadal telefon na 36doladowan a doplata nic nie dala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssssssssssss Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 14:15 to po to ci dają fakturę wat i tam jest wszystko idzie się do reklamacji i wyjaśnia sprawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Re: Mix Plus to super sieć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 14:35 to nie czytałaś umowy przed podpisaniem... ja jestem w mix plus od 4 lat i nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Mix Plus to super sieć IP: *.lanet.net.pl 28.10.09, 09:26 czy majac zablokowane konto (uplynelo 30 dni) po zaladowaniu karta 10 zl koonto zostanie odblokowane (na tydzien)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jon Re: Mix Plus to super sieć IP: *.satfilm.net.pl 15.11.09, 12:38 Miałem już z dziesięć telefonów w sieci mixplus jest super.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olx Re: Mix Plus to zwykle oszustwo IP: 94.75.121.* 29.10.09, 21:59 Mialem Mixa i pwiem wam, że to oferta bardzije do odbierania niz dzwonienia. droga jak cholera lepiej wziąc abonament. Odpowiedz Link Zgłoś