Dodaj do ulubionych

usg jamy brzusznej

18.02.08, 17:34
usg jamy brzusznej na prywatnie w zielonej górze ,kogo polecacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesiek Re: usg jamy brzusznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 17:44
      jakiś miesiąc temu badanie wykonywałem na 3 pietrze w poliknice
      firma nazywa sie chyba Diagnostyka, umówiłem się na godzine, badanie
      było bez zbędnego oczekiwania, ludzie wygladali na kompetentnych a
      sprzęt tez sprawiał wrażenie nowoczesnego. Osobiście polecam, moja
      internistka powiedziała że to najlepsza pracownia usg w mieście - i
      pewnie tak jest.
      • motyl12341 Re: usg jamy brzusznej 18.02.08, 18:03
        Przy jakiej ulicy jest poliklinika.Ile kosztuje.
        • Gość: pacjent Re: usg jamy brzusznej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 11:09
          Poliklinika to wieżowiec obok szpitala na ulicy Wazów.Koszt badania 70zł.Trzeba
          się umówić telefonicznie.Tel 069-452-42-61
          • Gość: motyl12341 Re: usg jamy brzusznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 18:41
            ten numer telefonu jest nie dobry.a może ktoś wie właściwy.
          • motyl12341 Re: usg jamy brzusznej 28.02.08, 18:48
            Ten nr. telefonu jest nie właściwy.A moze ktoś wie dobry nr.Moze być
            do lek. Smiłowskiego także.
      • Gość: fatak Re: usg jamy brzusznej IP: *.ztpnet.pl 12.05.08, 14:09
        jest dużo możliwości.
        • Gość: ANN Re: usg jamy brzusznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 15:09
          to podaj ze 2-3:)
    • Gość: tomasz Re: usg jamy brzusznej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.08, 11:12
      a ja polecam dr piotra śmiłowskiego z aldemedu na deptaku.
    • Gość: www Re: usg jamy brzusznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 19:11
      www.diagnostyk.pl tam są chyba aktualne dane
      • Gość: motyl12341 Re: usg jamy brzusznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 21:38
        Dziękuje bardzo
        • Gość: gość dr n. med. Andrzej Moszko IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.08, 07:09
          dr n. med Andrzej Moszko w Aldemedzie - lekarz z powołania i
          wspaniały fachowiec, ma sprzęt najlepszej klasy. Poświęca pacjentowi
          mnóstwo czasu i wyjaśnia wszystko w szczegołach. Poza tym bardzo
          sympatyczny człowiek.

• motyl12341 Re: dr n. med. Andrzej Moszko 04.03.08, 15:20
            W jakie dni przyjmuje.czy trzeba się umówic.Może numer telefonu.
            • Gość: gość Re: dr n. med. Andrzej Moszko IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.08, 20:16
              Najlepiej proszę zadzwonić do Aldemedu, nr tel. jest na
              www.aldemed.pl
              Ja byłem w piatek ok. godz. 19, nie znam innych dni przyjęć,
              zapisałem się na pierwszy wolny termin.
              • Gość: ula Re: dr n. med. Andrzej Moszko IP: *.ztpnet.pl 06.03.08, 14:55
                dziękuję.
                • Gość: jaaa Re: dr n. med. Andrzej Moszko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 23:34
                  Czy dr Moszko, to chirurg ? Jaką ma specjalnośc i czy pracuje tez w
                  szpitalu w zielonej górze?
                  • Gość: tom Re: dr n. med. Andrzej Moszko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 07:24
                    Moszko to ordynator radiologii ze szpitala wojskowego w żarach. jest
                    dr n .med. specjalistą radiologiem.ale ja osobiście wolę robic
                    badania u jego młodszego kolegi z oddziału piotra śmiłowskiego.też
                    ma drugi stopień specj., dobry fachowiec, a do tego bardzo wysoka
                    kultura przy badaniu. oboje w aldemedzie przy niepodległości pracują
                    popołudniami.
                    • Gość: jaaa Re: dr n. med. Andrzej Moszko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 12:56
                      ile kosztuje usg w aldemedzie??
                      • Gość: kik Re: dr n. med. Andrzej Moszko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.08, 13:16
                        75
                        • Gość: agata Re: dr n. med. Andrzej Moszko IP: *.ztpnet.pl 11.04.08, 17:06
                          Przy okazji chcialam zapytac, gdzie mozna wykonac usg
                          na ubezpieczenie NFZ ?
                          • Gość: jerry Re: dr n. med. Andrzej Moszko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.08, 01:56
                            Chcialem sie zapytac- jaki lekarz zajmuje się brzuchem(jelita,
                            watroba itp.), przepukliną itd.? I jakiego lekarza zajmujacego sie
                            wyzej wymienionymi rzeczami polecilibyscie z Aldemedu w ZG???
                            • Gość: ola Re: dr n. med. Andrzej Moszko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.08, 07:20
                              dr śmiłowskiego, ale czasami usg nie wystarcza, np: przy podejrzeniu
                              wrzodów żołądka czy dwunastnicy wskazana jest gasrtoskopia.
                              • Gość: dak Re: dr n. med. Andrzej Moszko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 13:03
                                dr śmiłowski zajmuje sie tylko usg , czy tez tymi schorzeniami
                                wewnetrznymi???
                                • Gość: dak Re: dr n. med. Andrzej Moszko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 10:55
                                  j.w.
    • Gość: expert Re: usg jamy brzusznej IP: *.ztpnet.pl 15.04.08, 13:34
      usg to jedna wielka sciema.
      • Gość: tonny Re: usg jamy brzusznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 14:41
        Czemu sciema???????
    • Gość: amcia79 Re: usg jamy brzusznej IP: 80.50.56.* 18.04.08, 10:30
      Ja tez polecam Diagnostyke w Poliklinice.
      • Gość: Bolek Re: usg jamy brzusznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 18:31
        Jakiego polecacie lekarza zajmującego się sprawami wewnetrznymi
        (brzuch itd.) w zielonej górze?
    • hiiro Re: usg jamy brzusznej 19.04.08, 21:39
      polecam dr.hiro
      • Gość: ANN Re: usg jamy brzusznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 02:01
        Czy z podejrzeniem przepukliny iśc do jakiegos chirurga , czy na
        USG? Jezeli chirurg, to jakiego możecie prywatnie polecic??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka