brenonly 21.02.08, 09:34 Dawno nie bylem w zielonce, napiszcie co sie dzieje w spirali. Podobno cos sie zmienilo na lepsze. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: Co ze Spirala (Studencka)? IP: *.ztpnet.pl 22.02.08, 11:10 Jak najbardziej kiedys nie chodzilam tam tak czesto ale od jakiegos czasu bywam tam co tydzien i naprawde musze przyznac ze zmienilo sie na lepsze wiadomo bywaja czasami jakies zadymy ale to jak wszedzie ale ogolnie jest zajebiscie za przeproszeniem nie ma porownania do dawnej spirali pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Co ze Spirala (Studencka)? 22.02.08, 12:08 ja raczej pamiętam czasy Studenckiej... teraz tylko przechodząc bok widuję napitych młodzików... ale cóż.. takie czasy ponoć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Co ze Spirala (Studencka)? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.02.08, 12:15 Ja pamiętam czasy studenckiej z lat 1980-2000 i watpię aby obecnie mógł być większy syf niż za tamtych lat w momentach pełnego "rozkwitu" studenckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remii Re: Co ze Spirala (Studencka)? IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.02.08, 14:29 jak dla mnie,teraz jest ok.nie ma co porownywac do dawnej spirali,teraz jest duzo lepiej.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś