brornba Re: Byłaś tu 25.08.03, 21:54 Nie bierz tak dosłownie. To taka cycata tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
brornba Re: Byłaś tu 25.08.03, 21:55 No, co też ta klawiatura... CyTata tylko ma się rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 12:27 markoniec napisał: > no co ja Ci zrobiłem? Wypiłeś ostatnie piwo w nieodpowiednim momencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 17:10 markoniec napisał: > no co ja Ci zrobiłem? jeszcze nic, ale jak będziesz tak dalej kwękać to ja Ci coś zrobię:o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 17:12 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > markoniec napisał: > > no co ja Ci zrobiłem? > jeszcze nic, ale jak będziesz tak dalej kwękać to ja Ci coś zrobię:o) prądem go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 17:13 tezgucio napisał: > prądem go a czemu od razu tak z grubej rury?:o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 17:14 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > tezgucio napisał: > > prądem go > a czemu od razu tak z grubej rury?:o) myślałem raczej o cienkim przewodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 17:16 tezgucio napisał: > myślałem raczej o cienkim przewodzie aj si... tortury wyrafinowane, hmmmmm cienki przewód... pomyślę Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 17:19 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > tezgucio napisał: > > myślałem raczej o cienkim przewodzie > aj si... tortury wyrafinowane, hmmmmm cienki przewód... pomyślę doktorski, to teraz u nas w modzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 17:21 tezgucio napisał: > doktorski, to teraz u nas w modzie u mnie nie jest w modzie Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 17:25 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > u mnie nie jest w modzie Z powodu skończenia czy nieprzystąpienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 17:38 tezgucio napisał: > Z powodu skończenia czy nieprzystąpienia? z powodu ........................... wiadomość została usunięta Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 17:47 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > tezgucio napisał: > > Z powodu skończenia czy nieprzystąpienia? > z powodu ........................... > wiadomość została usunięta No cóż, rozumiem, że przekroczyłem granice inwigilacji koniecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 17:49 tezgucio napisał: > No cóż, rozumiem, że przekroczyłem granice inwigilacji koniecznej. może gdybys zaczął od inwigilacji niekoniecznej... Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 18:13 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > tezgucio napisał: > > No cóż, rozumiem, że przekroczyłem granice inwigilacji koniecznej. > może gdybys zaczął od inwigilacji niekoniecznej... pod koniec rozmowy każda tak mówi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:15 tezgucio napisał: > pod koniec rozmowy każda tak mówi a ile było tych 'każdych'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:19 tezgucio napisał: > wracamy 3 posty wstecz eeee tam, sam wracaj;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 18:19 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > tezgucio napisał: > > wracamy 3 posty wstecz > eeee tam, sam wracaj;o) tzn. może gdybys zaczęła od inwigilacji niekoniecznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:21 tezgucio napisał: > tzn. może gdybys zaczęła od inwigilacji niekoniecznej... co za różnica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 19:47 tezgucio napisał: > Zasadnicza, słowem lekko się szafuje. ano Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 20:05 Co się dzieje jak się ma jeden chromosom więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 20:53 tezgucio napisał: > Co się dzieje jak się ma jeden chromosom więcej? wtedy ma się zespół Downa - choroba genetyczna spowodowana obecnością dodatkowego chromosomu w 21 parze homologicznej (trisomia 21 chromosomu). Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 17:51 markoniec napisał: > wszystkie takie same i to samo mówią o nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 17:52 markoniec napisał: > wszystkie takie same dzisiaj chyba nie jestes w formie, co?:o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 17:56 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > markoniec napisał: > > wszystkie takie same > dzisiaj chyba nie jestes w formie, co?:o) Po prostu przyrzekł żonie, że ograniczy ilość piwa po urlopie. A ona teraz egzekwuje. PS. Czy "o)" to skrót od "O, Marianno..."? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 18:01 markoniec napisał: > głupi byłem, jestem i będę Nie po urlopie? Już w trakcie?!? PS. Szczere przyznanie się do winy oraz wspólpraca z organem ścigającym z reguły zmniejsza wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:01 markoniec napisał: > głupi byłem, jestem i będę samokrytyka przyjeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:00 tezgucio napisał: > Po prostu przyrzekł żonie, że ograniczy ilość piwa po urlopie. A ona teraz > egzekwuje. rozumiem zatem jego rozgoryczenie i złość na cały świat:o) > PS. > Czy "o)" to skrót od "O, Marianno..."? nie, to taki uśmiechnięty ryjek z kartoflowatym noskiem:o) hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 18:01 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > > PS. > > Czy "o)" to skrót od "O, Marianno..."? > nie, to taki uśmiechnięty ryjek z kartoflowatym noskiem:o) > hihihihi Piszesz leżąc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:03 tezgucio napisał: > Piszesz leżąc? nie, siedząc no aż tak nosa nie przyciskam do monitora Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 18:04 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > nie, siedząc > no aż tak nosa nie przyciskam do monitora Znaczy się umiarkowany krótkowidz jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:06 tezgucio napisał: > Znaczy się umiarkowany krótkowidz jesteś? bardzo umiarkowany:o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 18:07 za bardzo się przylepiasz do swojego tekstu, spację wrzuć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:10 tezgucio napisał: > za bardzo się przylepiasz do swojego tekstu, spację wrzuć nie mogę, za ciężka:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 18:12 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > tezgucio napisał: > > > za bardzo się przylepiasz do swojego tekstu, spację wrzuć > > nie mogę, za ciężka:o)) Trzy razy Ci się udało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:14 tezgucio napisał: > Trzy razy Ci się udało serio? mam dzisiaj farta:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 18:06 markoniec napisał: > leży pisząc To nie było zbyt miłe. Jesteś strasznie pod kreską. Lubisz zielone orzechy włoskie? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 18:11 markoniec napisał: > tylko w spirytusie A orzechy ponownie zalać? Gdybyś lubił świeże mógłbyś sprawdzić czy już są dobre. Ruch, zieleń, drzewo, gimnastyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:08 tezgucio napisał: > markoniec napisał: > > leży pisząc > To nie było zbyt miłe. Jesteś strasznie pod kreską. Lubisz zielone orzechy > włoskie? dziś mu wszystko wybaczamy:o))) albo niech dzwoni na niebieska linię:o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:06 markoniec napisał: > leży pisząc wcale, ze nie. siedzę sobie i myślę:o) Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Byłaś tu 26.08.03, 18:08 posiedzę z Tobą , bez myślenia, jestem pod kreską :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:11 markoniec napisał: > posiedzę z Tobą , bez myślenia, jestem pod kreską :-( to widać, słychać i czuć:o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 18:16 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > markoniec napisał: > > posiedzę z Tobą , bez myślenia, jestem pod kreską :-( > to widać, słychać i czuć:o) A ktoś powiedział, że kobieta powinna być odpoczynkiem mężczyzny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 18:22 tezgucio napisał: > A ktoś powiedział, że kobieta powinna być odpoczynkiem mężczyzny... ten KTOŚ sie mylił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 19:49 tezgucio napisał: > > ten KTOŚ sie mylił > Powiedział: powinna. mówiąc POWINNA sie POMYLIŁ Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 26.08.03, 20:06 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > tezgucio napisał: > > > ten KTOŚ sie mylił > > Powiedział: powinna. > mówiąc POWINNA sie POMYLIŁ Nie wyjdziesz za mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 20:55 tezgucio napisał: > Nie wyjdziesz za mąż. za Ciebie?:o) nigdy nie mów nigdy;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Byłaś tu 26.08.03, 23:00 mogę być świadkiem, nie mam dobrej ręki w tym względzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: Byłaś tu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 23:06 swiadkiem kogo/czego? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 28.08.03, 11:53 markoniec napisał: > mogę być świadkiem, nie mam dobrej ręki w tym względzie w takim razie nie będziesz wzywany na świadka Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 28.08.03, 11:51 Gość portalu: panna marianna napisał(a): > tezgucio napisał: > > Nie wyjdziesz za mąż. > za Ciebie?:o) > nigdy nie mów nigdy;o)) Myślę, że miałabyś o wiele lepsze kandydatury niż podstarzały Tezgucio. Nie mówiłem "nigdy". Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: Byłaś tu 28.08.03, 15:38 teraz inne czasy, nowoczesne. My zabieramy się za młódki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Byłaś tu 28.08.03, 15:53 A nie uciekną aby? Włos siwy i łysina wymaga koneserek. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: Byłaś tu 28.08.03, 17:26 tezgucio napisał: > Myślę, że miałabyś o wiele lepsze kandydatury niż podstarzały Tezgucio. > Nie mówiłem "nigdy". nie przejmuj się, ja tez jestem podstarzała:)) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Byłaś tu 28.08.03, 21:43 Im mniej się wie tym krócej będzie się zeznawać - tak więc uwaga z tym świadkowaniem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś