mbi1 15.03.08, 10:52 ktora z restauracji w zielonej górze jest godna polecenia na wspaniała kolacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: dobra restauracja w zg IP: 92.244.54.* 15.03.08, 10:58 nie ma takiej Odpowiedz Link Zgłoś
mbi1 Re: dobra restauracja w zg 15.03.08, 11:03 to troche słąbo ale musze cos wybrac z tych kiepskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: dobra restauracja w zg IP: 92.244.40.* 15.03.08, 11:15 MCDonalds Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żarłok do 123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 11:28 He he same kiepskie?:) gościu pewnie ostatni raz w knajpie w ZG byłeś w latach 70tych co?:) Fakt że nie ma ich wiele ale jednak są! Sam krążę między nimi ze swoim dość sporym brzuchem:) Więc jest kilka miejsc z dobrym jedzeniem! Pekin-chińszczyzna robiona prze rodowitego chińczyka(osobiscie uwielbiam!) Restauracja chińska PEKIN – dania przywiezione wprost z Zakazanego Miasta przez mistrza woka, kucharza Hongbing Li.www.zajazdpocztowy.pl Winnica-kuchnia zbliżona do śródziemnomorskiej. Mam tam kilka ulubionych dań.np,Panga na gorgonzoli –pychaaaaa czy stek z wołowiny argentyńskiej. www.restauracja-winnica.pl Mała knajpka 3D,na Podgórnej-klimat barowy -ale dobre zapiekane makarony..mniam:) Czasem jak chce się dobić żarciowo idę do Zbójnickiej Groty na Chopina, na mielonego czy schaboszczaka z ziemniakami:).. nieźle tam "po polsku"dają jeść. To moje ulubione..ale może ktoś coś ma innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wybredna Re: do 123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 19:55 Może nie dość wytwornie, ale BARDZO SMACZNIE, zdecydowanie w ZBóJNICKIEJ GROCIE na Chopina. Przaśne, obfite i prawdziwe jedzenie, tradycyjnie przyrządzone. Ostatnio przez tydzień mieli tam kucharza ze wschodu i podawali cepeliny, bliny, kołduny. Naprawdę, wszystko tam jest PYSZNE! Kilka dni temu umarł pan Zbyszek,właściciel tej restauracji, więc nie wiem, jakie są dalsze losy tego lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: do 123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 21:25 Chyba zapomnieliście o najlepszej restauracji w ZG. Mianowicie jest to Ermitaż, polecam mięsko na kamieniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: do 123 IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.08, 21:39 Stołówka w CKU. Polecam na wczesna kolację bo zamykaja o 16tej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X so smakoszy:))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 02:41 Wowwww jacy tu smakosze wykwintnej kuchnii:)) Stołówka CKU,Grota...:) o Mc Donaldzie zapomnieliście!:)))))))))))))))))))))))))))))) buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: so smakoszy:))))))))))))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.08, 08:34 Ermitaż zdecydowanie nie polecam, zeszli na psy... Za to uważam, że przyjemnie i smacznie jest w 3D na Podgórnej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: do 123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 14:22 ten Pan naprawdę zmarł??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk jaka jeszcze restauracja pragnie się zareklamować IP: *.backiel.com.pl 17.03.08, 08:49 no dalej dalej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edgar nie powiemmmmmmmmmm:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 10:14 Ja też mam swoje ulubione miejsca gdzie chodzę na lunch,ale wam nie powiem bo mi wszystko wyżrecie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dobra restauracja w zg IP: *.ztpnet.pl 18.03.08, 13:11 Powiedz nie bądż taki,no.... Odpowiedz Link Zgłoś
eioi Re: dobra restauracja w zg 03.05.24, 19:57 jak ma być po Włosku, to super picke mają w pizzerii smaki toskanii na westerplatte Odpowiedz Link Zgłoś