absztyfikant 23.03.08, 16:22 "Ele" czy cos takiego. Znalazlem skarge na jego temat na forum "o moderacji". Osoby znajace jego personalia prosze o kontakt na priv. Przestroga: www.youtube.com/watch?v=U7n_RrAUNIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tk Re: Podobno grasuje tutaj jakis antysemita IP: *.backiel.com.pl 23.03.08, 17:37 absztyf - wracaj trollować do Szczecina odczep sie od naszej ele :)) Odpowiedz Link Zgłoś
frontkampfer Re: Podobno grasuje tutaj jakis antysemita 23.03.08, 22:53 Mamy wolnosc w kraju. Kazdy moze byc kim chce . Bycie Antysemitą nie jest zabronione. Bądźmy tolerancyjni. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant kodeks karny 24.03.08, 00:09 Art. 256. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: kodeks karny IP: *.backiel.com.pl 24.03.08, 09:18 nie jestem sędzią ale trudno wpisy "ele" traktować w kategoriach zniewagi... zresztą, chyba zdołał/a się wystraszyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: kodeks karny IP: *.ztpnet.pl 24.03.08, 10:42 To prawda.Ten czerwony kretyn ele moja walka wrócił do nory, skąd wyszedł,ale jeszcze czasami pisuje pod innymi nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
frontkampfer Re: kodeks karny 24.03.08, 11:04 A gdzie ele nawołuje do nienawiści rasowej, lub propaguje publicznie ustrój faszystowski ? Podaj jakieś konkretne przykłady, bo ja się z niczym takim z jego strony nie spotkałem. Bo w przeciwnym razie jest niesłusznie oskarżenie i narażasz się na zarzut zniesławienia. art. 212 § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: kodeks karny IP: *.ztpnet.pl 24.03.08, 11:48 > niczym takim z jego strony nie spotkałem. Bo w przeciwnym razie jest > niesłusznie oskarżenie i narażasz się na zarzut zniesławienia. Podpisujacego sie tylko nickiem nie mozesz oskarzyc. Co innego gdyby podpisywal sie imieniem i nazwiskiem. No chyba, ze ele jest tutaj ogolnie znana postacia, ktorej personalia sa forumowiczom znane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: kodeks karny IP: *.ztpnet.pl 24.03.08, 12:41 > Podpisujacego sie tylko nickiem nie mozesz oskarzyc. Mialo byc, ze podpisujacy sie tylko nickiem nie moze oskarzyc za znieslawienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydzyk Re: Podobno grasuje tutaj jakis antysemita IP: *.1blu.de 26.03.08, 23:31 To ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga ! Re: Podobno grasuje tutaj jakis antysemita IP: *.ztpnet.pl 24.03.08, 10:48 czosnkowy trol o nicku absztyfikant prubuje kneblowac usta . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Podobno grasuje tutaj jakis antysemita IP: *.ztpnet.pl 24.03.08, 11:46 Uwaga ! to właśnie ten pojebus ele moja walka.Ty komunistyczny pomiocie.Zawsze poznam twój chałaciarski styl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Podobno grasuje tutaj jakis antysemita IP: *.ztpnet.pl 24.03.08, 11:50 Jego styl to spacja przed wykrzyknikiem :) Pojebus niepojebus, posty ma zabawne hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Podobno grasuje tutaj jakis antysemita IP: *.backiel.com.pl 24.03.08, 12:16 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irys Re: Podobno grasuje tutaj jakis antysemita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 12:52 A to nie ten łysy w okularkach z plakatów? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Owszem mozna oskarzyc 24.03.08, 16:07 Rozmawialem juz ze spolka AGORA S.A. Chetnie udostepnia IP i logi. Moze jednak warto zlozyc to doniesienie do prokuratury :-) P.S. Mam jutro spotkanie towrzyskie z organizacja zydowska zajmujaca sie sciganiem takich drani:-) Namowie ich do wspolpracy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Owszem mozna oskarzyc IP: *.ztpnet.pl 24.03.08, 16:33 Pieniactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exabsztyfikant Re: Owszem mozna oskarzyc IP: *.ztpnet.pl 24.03.08, 19:06 Ścigaj antysemitów jestem z tobą. Stop rasizmowi i ksenofobii. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prl Re: Owszem mozna oskarzyc IP: *.ztpnet.pl 27.03.08, 08:14 Antysemityzm -jest to wymyslony przez samych żydów . Zawsze mozna zamknąc usta swojemu oponentowi antysemityzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Owszem mozna oskarzyc IP: *.ztpnet.pl 27.03.08, 12:28 Pieniactwo gora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 wszystko może ten co ma pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 23:08 możesz mnie pocałować... Jestem Polakiem i nie będziesz innych straszyć jakimiś ugrupowaniami w moim kraju. Zresztą to ściganie chyba macie we krwi skoro zabiliście Jezusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Podobno grasuje tutaj jakis antysemita IP: *.ztpnet.pl 25.03.08, 09:43 co ty chcesz o demnie ? Odpowiedz Link Zgłoś