xlog 02.04.08, 12:57 Ty decydujesz Pragnienie życia www.greenangels.org/pliki/ulotkaB.jpg wegetarianizm.net/img/tapety/wegetarianizm_net_1024.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziutek Re: Ty decydujesz IP: *.ztpnet.pl 02.04.08, 16:00 Ide na schabowego morderco roslin :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts Re: Ty decydujesz IP: 75.125.48.* 02.04.08, 16:12 ja mam chęć na cielęcinkę - mniam :D Odpowiedz Link Zgłoś
my2008 Do vts Re: Ty decydujesz 02.04.08, 16:27 Gość portalu: vts napisał(a): > ja mam chęć na cielęcinkę - mniam :D Mówisz i masz... www.greenangels.org/pliki/plakat1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Do vts Re: Ty decydujesz IP: *.ztpnet.pl 02.04.08, 16:33 Kiedy wyjdziecie na ulice z paradami 'uwolnic zwierzeta'? Odpowiedz Link Zgłoś
my2008 Do vts Re: Ty decydujesz 02.04.08, 16:44 Gość portalu: ziutek napisał(a): > Kiedy wyjdziecie na ulice z paradami 'uwolnic zwierzeta'? Robimy to nieustannie :) marszdlazwierzat.webd.pl/marszcel.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Do vts Re: Ty decydujesz IP: *.backiel.com.pl 02.04.08, 16:49 aż się chce zacytować ele! (ele moja walka!): "nicki zmieniasz a morda ta sama" dla podkreślenia swojego wynaturzenia (wegetarianizm) zakładasz człowieku coraz to nowe nicki - weź walcz jednym i tak nikt nie uwierzy ze nagle 1000 wegetarian wpadło na zielonogórskie forum :) p.s. podobnie jak ziutek jadłem schaboszczaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
my2008 Do vts Re: Ty decydujesz 02.04.08, 16:57 Gość portalu: tk napisał(a): > aż się chce zacytować ele! (ele moja walka!): > > "nicki zmieniasz a morda ta sama" Nawzajem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Do vts Re: Ty decydujesz IP: *.backiel.com.pl 02.04.08, 17:01 pisze nielogowany - mam stały IP :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Do vts Re: Ty decydujesz IP: *.ztpnet.pl 02.04.08, 19:32 A to nie wiedzialem. Slabo sie reklamujecie. Popatrz jak o homoseksualistach sie teraz gada. Bierzcie przyklad :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Do vts Re: Ty decydujesz IP: 75.125.48.* 02.04.08, 20:12 nagie protesty ? która/y to ty ? fakty.interia.pl/galerie/fakty/nagi-protest/zdjecie/duze,677620,1,191 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Do vts Re: Ty decydujesz IP: *.backiel.com.pl 02.04.08, 20:40 hehe - podrabiacie mnie, ale ja zawsze mam jedno stałe IP z treścią "podróby" jednak się nawet zgadzam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Ty decydujesz 02.04.08, 19:24 w ten sposób nikogo nie zachecisz do wegetarianizmu, zwłaszcza na tym forum, gdzie o poziomie kultury i wiedzy świadczą same posty. Przejście na wegetarianizm to efekt przemyśleń i zmiany światopogladu, a to się raczej nie ma szans dokonać w niektórych umysłach. Ludzie odbieraja to jak zamach na ich przekonania, jakbyś chciał im świsnąć sprzed nosa ulubionego schaboszczaka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Ty decydujesz IP: *.ztpnet.pl 02.04.08, 19:28 Taaak, ten co nie mysli jak ty nie ma dostatecznej wiedzy i ma ograniczony swiatopoglad. Tiaaa Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Ty decydujesz 02.04.08, 19:32 nie o przekonania idzie, a o poziom dyskusji... dla ciebie jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Ty decydujesz IP: *.ztpnet.pl 02.04.08, 19:42 Jakiej dyskusji chcesz? Gosc wpadl i rzucil linki do plakatow progagujacych wegetarianizm. Taki jego wklad w zaczatek dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Ty decydujesz IP: *.ztpnet.pl 02.04.08, 19:42 Wczoraj czy przed bylo podobnie. Jutro nastepny watek z plakatami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hexella Re: Ty decydujesz 02.04.08, 20:28 no toż mówię, że tak nikogo nie zacheci;) Temat jak temat- mozna podyskutować, jest miejsce dla miłośników golonki i tych co wolą marchewkę. A z obserwacji tego forum wiem, ze żadnej interesującej dyskusji tu nie bedzie, jedynie przerzucanie się nomen-omen mięsem. Tego kto nie wyobraża sobie życia bez kotleta, nie zmieni swojego pogladu na podstawie rzuconych krwawych fotek, bo jak sadzę wie w jaki sposób pozyskuje się mięso. A w zwiazku z tym ciekawe dlaczego ludzi drażnia takie obrazki...? Odpowiedz Link Zgłoś
lek.lek sumienie 04.04.08, 13:39 Na pewno każdy jedzący mięso zastanawiał się kiedyś nad losem zjadanych istot, ktore jeszcze niedawno czuły i oddychały jak on sam. Niemniej nawyki, przyzwyczajenia, brak głębszego współczucia, powodują, że wielu ludzi stara się nie pamiętać o okrucieństwie i zjada mięsne posiłki. Jednak sumienie jest nieubłagane i prędzej, czy później daje o sobie znać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lek.lek Więcej 04.04.08, 13:59 Dowiedz się więcej: www.inicjatywa.zgora.pl/main.php?l=pl&p=w Odpowiedz Link Zgłoś