Gość: Ja IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 14:58 Koniec Listka to początek ery dominacji Batkowskiego w klubie SLD.Aferzystę zastąpi umoczony w długi Centrum Biznesu betonowy apartczyk-wielki Batkowski.Zamienił stryjek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwudziestyszosty Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! 04.09.03, 15:25 Gość portalu: Ja napisał(a): > Koniec Listka to początek ery dominacji Batkowskiego w klubie SLD.Aferzystę > zastąpi umoczony w długi Centrum Biznesu betonowy apartczyk-wielki > Batkowski.Zamienił stryjek... A czy to nasz problem? Dla mnie to oni mogą się nawet pozabijać. Byle się odkrochmalili od gospodarki i rządzenia. Za Sejnami można by strzelić im taki mały obozik (ogrodzenie pod wysokim napięciem), w którym pozakładaliby sobie komitety, mogliby kraść dowoli i rządzić kim chcą, byle sobą. Uhhhhhh, ale się rozmarzyłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 16:11 widziałeś, żeby któryś z nich cos ukradł? Czy masz jakieś dowody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogorzanin Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 16:56 Buehehe a Ty z ksiezyca sie Viki urwalas?? O tym ze to sa zlodzieje pierwszego rzedu wiedza dzieci zaraz od piersi odstawione... no chyba ze nalezysz do "nomenklatury" i udajesz glupa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazepa Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 08:06 Gość portalu: viki napisał(a): > widziałeś, żeby któryś z nich cos ukradł? Czy masz jakieś dowody? Jezu! A Ty gdzie przespałeś ostatnie lata? Może na Niepodległości? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! 04.09.03, 21:09 Gość portalu: Ja napisał(a): > Koniec Listka to początek ery dominacji Batkowskiego w klubie SLD.Aferzystę > zastąpi umoczony w długi Centrum Biznesu betonowy apartczyk-wielki > Batkowski.Zamienił stryjek... Jeśli pogonią Listowskiego bez żadnych skrupułów odegra się na byłych kolegach i pociągnie ich za sobą, Batkowskiego i paru innych też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiła Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 08:04 tezgucio napisał: > Gość portalu: Ja napisał(a): > > Koniec Listka to początek ery dominacji Batkowskiego w klubie SLD.Aferzyst > ę > > zastąpi umoczony w długi Centrum Biznesu betonowy apartczyk-wielki > > Batkowski.Zamienił stryjek... > > Jeśli pogonią Listowskiego bez żadnych skrupułów odegra się na byłych kolegach > i pociągnie ich za sobą, Batkowskiego i paru innych też. Mam taką nadzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramaja Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 08:32 Wkrótce dojdzie do starcia betonu-Jadzi Błoch,Eda Markiewicza i Wielkiego Bata.Umarł król,a nie widac nowego.Drugi szereg też czeka-mlicjant Filecki i pierdoła Domaszewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gzyms Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.03, 10:09 Domaszewicz jest z PSL... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nas Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 08:53 Gość portalu: gzyms napisał(a): > Domaszewicz jest z PSL... I tego właśnienie rozumiem.Przeciez są w opozycji,a ten gamoń wchodzi SLD w dupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gary Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 12:15 Batkowski!!! Wypad z rady!!! Żeromski już nie może się doczekać!!! Zlituj się nad człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś