Dodaj do ulubionych

Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski!

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 14:58
Koniec Listka to początek ery dominacji Batkowskiego w klubie SLD.Aferzystę
zastąpi umoczony w długi Centrum Biznesu betonowy apartczyk-wielki
Batkowski.Zamienił stryjek...
Obserwuj wątek
    • dwudziestyszosty Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! 04.09.03, 15:25
      Gość portalu: Ja napisał(a):

> Koniec Listka to początek ery dominacji Batkowskiego w klubie SLD.Aferzystę
      > zastąpi umoczony w długi Centrum Biznesu betonowy apartczyk-wielki
      > Batkowski.Zamienił stryjek...
      A czy to nasz problem? Dla mnie to oni mogą się nawet pozabijać. Byle się
      odkrochmalili od gospodarki i rządzenia. Za Sejnami można by strzelić im taki
      mały obozik (ogrodzenie pod wysokim napięciem), w którym pozakładaliby sobie
      komitety, mogliby kraść dowoli i rządzić kim chcą, byle sobą. Uhhhhhh, ale się
      rozmarzyłem!
      • Gość: viki Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 16:11
        widziałeś, żeby któryś z nich cos ukradł? Czy masz jakieś dowody?
        • Gość: zielonogorzanin Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 16:56
          Buehehe a Ty z ksiezyca sie Viki urwalas?? O tym ze to sa zlodzieje pierwszego
          rzedu wiedza dzieci zaraz od piersi odstawione... no chyba ze nalezysz
          do "nomenklatury" i udajesz glupa:)
        • Gość: Mazepa Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 08:06
          Gość portalu: viki napisał(a):

> widziałeś, żeby któryś z nich cos ukradł? Czy masz jakieś dowody?
          Jezu! A Ty gdzie przespałeś ostatnie lata? Może na Niepodległości?
    • tezgucio Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! 04.09.03, 21:09
      Gość portalu: Ja napisał(a):
      > Koniec Listka to początek ery dominacji Batkowskiego w klubie SLD.Aferzystę
      > zastąpi umoczony w długi Centrum Biznesu betonowy apartczyk-wielki
      > Batkowski.Zamienił stryjek...

Jeśli pogonią Listowskiego bez żadnych skrupułów odegra się na byłych kolegach
      i pociągnie ich za sobą, Batkowskiego i paru innych też.
      • Gość: Kiła Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 08:04
        tezgucio napisał:

> Gość portalu: Ja napisał(a):
        > > Koniec Listka to początek ery dominacji Batkowskiego w klubie SLD.Aferzyst
        > ę
        > > zastąpi umoczony w długi Centrum Biznesu betonowy apartczyk-wielki
        > > Batkowski.Zamienił stryjek...
        >
        > Jeśli pogonią Listowskiego bez żadnych skrupułów odegra się na byłych
        kolegach
        > i pociągnie ich za sobą, Batkowskiego i paru innych też.
        Mam taką nadzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Ramaja Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 08:32
      Wkrótce dojdzie do starcia betonu-Jadzi Błoch,Eda Markiewicza i Wielkiego
      Bata.Umarł król,a nie widac nowego.Drugi szereg też czeka-mlicjant Filecki i
      pierdoła Domaszewicz.
      • Gość: gzyms Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.03, 10:09
        Domaszewicz jest z PSL...
        • Gość: Nas Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 08:53
          Gość portalu: gzyms napisał(a):

> Domaszewicz jest z PSL...
          I tego właśnienie rozumiem.Przeciez są w opozycji,a ten gamoń wchodzi SLD w
          dupe.
    • Gość: Gary Re: Listowski odejdzie,niech żyje Batkowski! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 08.09.03, 12:15
      Batkowski!!! Wypad z rady!!! Żeromski już nie może się doczekać!!! Zlituj się
      nad człowiekiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka