markoniec 26.09.03, 07:48 podtrzymując ducha romantiki wywołanego przez Borysa : "lepszy w rosole markoniec niźli w zupie zaskroniec", "lepszy dołek niż kołek" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markoniec Re: lepszy 26.09.03, 14:13 no - nitki dwujajeczny a to wątek dla romantyków wtajemniczonych ,nie dla takich twardzieli jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: lepszy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 14:27 nie jestem twardzielem, :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: lepszy 26.09.03, 16:13 Gość portalu: pol napisał(a): > nie jestem twardzielem, :-))) W niektórych sytuacjach to wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: lepszy 26.09.03, 16:12 markoniec napisał: > podtrzymując ducha romantiki wywołanego przez Borysa : > "lepszy w rosole markoniec > niźli w zupie zaskroniec", > "lepszy dołek niż kołek" Gdzie ten duch? Ja wprawdzie nie mam ani połowy Twego talentu do lepienia, ale te wydają mi się mocno przyziemne. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: lepszy 26.09.03, 18:24 skoro jest rosół, to duch musi być, chyba , że rosół z kostki Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: lepszy 26.09.03, 18:49 markoniec napisał: > skoro jest rosół, to duch musi być, chyba , że rosół z kostki Wyjaśnienie jak w pojedynku fortepianów, ale przyjmuję. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: lepszy 30.09.03, 19:27 Import z Gorzowa nie bardzo nam wyszedł. Czyżbyśmy byli bardziej przyziemni od sąsiadów z północy? Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: lepszy 01.10.03, 20:13 wolimy bułkę z szynką , "lepiej nie mówić nic niż mówić o niczym" milczę przeto Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: lepszy 01.10.03, 20:15 markoniec napisał: > wolimy bułkę z szynką , > "lepiej nie mówić nic niż mówić o niczym" > milczę przeto Lepsza bułka z szynką niż szyja z malinką? Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: lepszy 01.10.03, 20:20 lepszy pierwszy lepszy niż dobry bezgrzeszny Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: lepszy 01.10.03, 21:54 Nie masz Makarońca lepszego Ponad Dwujajecznego. Daleko ma do normalnej rzeki Do Słowianki, do apteki, Do tramwaju, Teatru Letniego I do urzędu wojewódzkiego Ale lubimy jego!!! (tego Makarońca. Nie będę powtarzał bez końca!) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: lepszy 01.10.03, 21:58 aborys napisał: piękny wiersz. The Nobel Prize 2003 winner is.... BORYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /trzeci noblista z Krakowa. Jakieś zagłębie, czy co...?/ Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: lepszy 01.10.03, 22:00 a co PAN tu robi? rano do pracy aborys napisał: > aborys napisał: > > piękny wiersz. > > The Nobel Prize 2003 winner is.... > BORYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > /trzeci noblista z Krakowa. Jakieś zagłębie, czy co...?/ Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: lepszy 01.10.03, 22:01 panna_marianna napisał: > a co PAN tu robi? rano do pracy głupie pytanie, wiersze pisze, natchnęło go :) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: lepszy 01.10.03, 22:07 panna_marianna napisał: > a co PAN tu robi? Tworzę. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_marianna Re: lepszy 01.10.03, 22:17 to twórz, ja spadam do łóżka, zimno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klepka Re: lepszy IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.10.03, 23:50 Lepsza pod kołdrą panna_marianna jak boryssa twórczość z ranna www.klepka.blog.pl/ www.klepka.blog.pl/ www.klepka.blog.pl/ z poetckim pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: lepszy 02.10.03, 00:24 aborys napisał: > aborys napisał: > piękny wiersz. > The Nobel Prize 2003 winner is.... > BORYS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > /trzeci noblista z Krakowa. Jakieś zagłębie, czy co...?/ Nobliwy będziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
markoniec Re: lepszy 02.10.03, 15:27 tym razem jeszcze wygrał cienias z RPA, ale w przyszłym roku jako Forum wystawiamy Twoją kandydaturę. Mój głos już masz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: lepszy 02.10.03, 11:00 Lepszy, lepszejszy, nalepszejszy - Ten najmniejszy - Bo podobno małe jest piękne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: lepszy 07.10.03, 22:56 Lepiej, nawet głupio, ten wątek podnosić niż huragan obcych oszołomów znosić. Odpowiedz Link Zgłoś