Dodaj do ulubionych

praca w Tobi

24.07.08, 23:01
czy ktoś pracował w sklepie Tobi?
Zastanawiam sie nad podjęciem tam pracy, czekam na opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: GW Re: praca w Tobi IP: 92.244.44.* 25.07.08, 16:54
      Pracowałam.... jeden z gorszych okresów w moim zyciu nie bede tu
      obrazac włascicieli .... szkoda mi na nich czasu i słow
      • Gość: gg Re: praca w Tobi IP: *.ztpnet.pl 26.07.08, 10:37
        Musisz sam sprObować , nie słuchać opinii innych.
        • Gość: X Re: praca w Tobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 16:02
          Nie wiem jak się tam akutrat pracuje
          ale mam do czynienia z młodymi tuz po szkołach 18-23 lata i
          zauważyłem
          że to pokolenie nieodpowiedzialnych dziamdziaków.

• Gość: Kamil Re: praca w Tobi IP: *.ztpnet.pl 31.07.08, 17:20
            Bo pewnie im płacisz smieszne pieniadze stary, nieodpowiedzialny
            dziamdziaku
            • Gość: Robert Re: praca w Tobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 13:06
              na większe pieniądze trzeba sobie zasłużyć. Jeśli myślisz ze od razu dostaniesz
              dużo to pakuj się i szukaj pracy na wyspach. Postawią cię tam przy taśmie
              produkcyjnej w nocy to docenisz wartość pieniądza.
              Z drugiej strony jak już jesteś pracownikiem który jest coś wart to zasuwaj do
              pracodawcy po podwyżkę. Jeśli Cię nie doceni to wtedy rzucaj pracę w diabli i
              szukaj takiej w której Cię docenią.

Ps.
              Jak jest w Tobi nie mam pojęcia ale zasady rynkowe obowiązują wszędzie.
              • Gość: Gun Re: praca w Tobi IP: *.37.euro-lan.pl 06.02.14, 18:21
                Smieszny jestem chłopcze. I niby po roku czy co roku mają ludzie dostawać podwyżki pewnie według twojego toku myslenia? Sorry ale wypłata na pierwszy raz 1500 na ręke i utrzymać się samemu jest niemal nie realne. Ale Wy pracodawcy tak myslicie własnie. Kase zgarniacie i w du.ie macie pracowników.
                Jak ktos jest wart to myslisz, że dostaje podwyżkę? NIE. Bo jest 10 nowych na przystanku.
                Więc nie pierdziel jak jest na rynku i jakie są zasady bo zasada jest jedna wydymać!
                Tobi nie wiem jak teraz ale po za tym że nie płacili składek i było jak dzi..ka na telefon to praca jak każda za kółkiem.
              • Gość: Zniesieszlondon Re: praca w Tobi IP: *.47.19.35.ipv4.supernova.orange.pl 02.06.20, 08:22
                Co z tego że mają pieniądze jak są chamamim jakich mało. Słoma z butów wyrasta. A stara szefowa udaje wielka panią i mydli oczy.
      • Gość: sch Re: praca w Tobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 17:07
        witam
        a czy mozesz mi powiedziec kto jest wlascicielem tobi?
        Pozdrawim
      • Gość: ka Re: praca w Tobi IP: 46.114.21.* 17.05.14, 22:41
        Potwierdzam na 100%
    • donia-80 Re: praca w Tobi 08.08.08, 20:37
      Nie pracowałam tam, ale moja kolezanka miała ta
      wątpliwą "przyjemnosc" tam pracowac i nie wspomina tego dobrze.
      Rotacja pracowników w tym sklepie jest bardzo duzo i to na pewno
      nie z winy pracowników.
      No ale decyzja należy do Ciebie.
    • Gość: tm Re: praca w Tobi IP: *.centertel.pl 23.10.08, 22:55
      Każdy ma swoje zdanie na temat pracy w Tobi. Ja wiem, że właściciele są
      wspaniałymi ludźmi i świetnie się z Nimi pracuje. Złe zdanie mogą mieć tylko te
      księżniczki, które myślą, że idą do pracy nic nie robić i dużo zarobić!
    • Gość: Gość Re: praca w Tobi IP: *.netdrive.pl 23.10.08, 23:05
      Może warto spróbować w innych miejscach, skoro opinia o sklepie nie jest najlepsza. Oferty pracy
      • Gość: mm Re: praca w Tobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 09:08
        www.automoto.zgora.pl/ Zobaczcie
    • Gość: iksija Re: praca w Tobi IP: *.acn.waw.pl 15.11.08, 17:12
      Tobi to nie jest sklep tylko zakład dla ludzi zbyt szczęśliwych.jeśli chcesz
      zepsuć sobie życie nerwy zdrowie i prawie nic nie zarobić tylko wiecznie słuchać
      jaka to ty nie jesteś zła.to idź tam i pracuj.ale kiedy stracisz już to wszystko
      to podziękuj swojemu pracodawcy za zniszczenie życia.ja również pracowałam w
      Tobi.na początku wszystko było piękne.jak popracujesz miesiąc to poznasz prawdę.
      nie wszystko jest złote co z wierzchu się świeci.a tylko takimi słowami mogę
      opisać ten sklep!
      • Gość: ja Re: praca w Tobi IP: 46.114.21.* 17.05.14, 22:35
        Wpełni się zgadzam szefowa robi wode z mózgu ,tak ci beret potyra że przez lata bedziesz pamiętac,co jakiś czas wymieniają zalogę,bo nie chcą zeby dziewczyny były zgrane ,a co niektóre panny liżą dupe szefostwu dlatego długo tam pracują,
      • Gość: Gość Re: praca w Tobi IP: *.opera-mini.net 19.07.15, 22:44
        Oooooo tak zgadzam się z wiekszością wypowiadających się tu osób, szefowie to jakaś masakra, użyła bym tu naprawdę ciężkich epitetów ......ale chyba się powstrzymam. Ogólnie obóz a pracownicy to tania siła robocza. A no i szefowa chyba nie wie co jej luby robi w wolnym czasie 😆
    • Gość: mimi Re: praca w Tobi IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.13, 13:59
      lepiej nie ryzykować bo nie płaca na czas zobowiazań
      • Gość: lol Re: praca w Tobi IP: *.pawluk.org 14.06.13, 21:30
        Czy właścicielami Tobi są ci PAŃSTWO co prowadzili hurtownie odzieży dziecięcej na ul.Jana z Kolna 11c ??? Jeśli tak...to wszystko jasne ;-p
        • Gość: OoO Re: praca w Tobi IP: *.netdrive.pl 15.06.13, 10:02
          Każdy chce kupować jak najtaniej i zarabiać jak najwięcej...
          Niestety to nie bilansuje się ;-)

Polecam założyć własną działalność gospodarczą. Jeśli będziecie zatrudniać z wynagrodzeniem min. 5 tys. netto, to napiszcie tutaj. Chętnie się u was zatrudnię ;-)
          • Gość: tolek Re: praca w Tobi IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 23:56
            OOO prezesowa dała się sprowokować!
            • Gość: gosc Re: praca w Tobi IP: *.netdrive.pl 24.06.13, 01:08
              Nie dziwie sie, ze dlugo nie zagrzaliscie tam miejsca :]
      • Gość: gość Re: praca w Tobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.13, 18:34
        Nie polecam, tam się liczy tylko jedna pracownica, która oplątała sobie wokół palca właścicieli i to od niej będzie zależało, czy przyjmą kogoś do pracy. Szopka!
        • Gość: mimi Re: praca w Tobi IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 23:49
          t
          To to stara księgowa tak rządzi ? Ponoć jej też nie płacą.
          • Gość: Rita Re: praca w Tobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 20:29
            Pracownica ktora owinela sobie wlascicieli ? To chyba jakies zarty :)
            • Gość: Pracownik Re: praca w Tobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.13, 20:33
              To nie prawda ze nie placa na czas , Placa i to przed i nie ma z tym problemu
              • Gość: hsgsdaf Re: praca w Tobi IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.14, 19:25
                jak można ich określić jednym słowem ZŁODZIEJE. myslą tylko o sobie a pracowników maja w dupie!
                • Gość: mimi Re: praca w Tobi IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.15, 18:24
                  NO TERAZ TO JEST ELDORADO.
                  URLOPY NABYTE W CZASIE PRACY NAJCZĘŚCIEJ JUŻ WYKORZYSTANE W NIEDZIELE I ŚWIĘTA:), :)
                  MOŻE PIP COŚ WYLICZY SPRAWIEDLIWIE?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka