Dodaj do ulubionych

fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepolecam

23.08.08, 17:17
witam nie polecam fryzjera w centrum dąbrówka w carrefour byłam tam niestety
3 razy- do trzech razy sztuka sobie powiedziałam za pierwszym razem myślałam ,
że gościu ma zły dzień za drugim było jeszcze gorzej a mój trzeci raz to
poprostu reklamacja zresztą nieudana !!!! nie polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: A Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 17:24
      Ja bym sobie po pierwszym razie odpuścił partaninę.
    • Gość: Piotr Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 17:33
      I to jest właśnie pomówienie. Każdy moze sobie napisać na temat konkurencji w podobny sposób, pojechać po kimś tak bardzo że udupi go raz na zawsze. Poczekajmy na podobne sygnały, być moze masz rację, a być moze masz tak nieforemny łeb że ten fryzjer nie bardzo wiedział co na tej durnej dyni wyczarować. Teraz zakuta pało wiesz co to jest pomówienie ?
      ps. nie mam nic wspołnego z tym zakładem
      • Gość: galeria_stylu Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.ztpnet.pl 25.08.08, 09:54
        jednak moje zdanie jest podzielane!!! a tak po za tym wiadomośc dla pana Piotra
        troche kultury co? zakuty łeb to pewnie ty masz!!!! jeśli mnie na oczy nie
        widziałeś to wychamuj bo mam wrażenie , że masz jakiś problem z osobowością
        forum nie jest dla pajaców którzy nie potrafią zapanować nad emocjami tylko do
        wyrażania swoich opinii i nie jestem konkurencją nie mam nic wspólnego z
        fryzjerstwem ( korzystam tylko z usług) i ps. nie znam dobrego fryzjera w zg
        !!!! zadowolona byłam tylko w swoim mieście ( Poznań) i tam teraz jeżdżę aby
        skorzystać z usług fryzjera
        • Gość: piaskoon Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.tpnet.pl 27.08.08, 17:35
          Polecam salon EWA na Okulickiego.
      • Gość: galeria_stylu Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.ztpnet.pl 25.08.08, 09:55
        może skorzystasz z porady psychiarty? i sprawdż może co to jest pomówienie bo
        chyba ci sie coś pomyliło?
    • Gość: Oxy Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.08, 19:09
      Też korzystałam z usług fryzjera w tym zakładzie /być może tego
      samego/.Facet jest perfekcyjny, średnio sympatyczny.Z bólem serca
      zrezygnowałam, gdyż wkurzyło mnie systematyczne podnoszenie ceny
      usługi-co 2 miesiące o 10 zł. A swoją drogą- czy ktoś dostał kiedyś
      paragon za usługę u fryzjera?
      • Gość: zg Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.09, 23:27
        paragon dostaniesz zawsze u Darka Spiewaka - salon przy Westerplatte
        (pomiedzy Centrum Biznesu a Ulanska)
    • Gość: p Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.08, 16:58
      bylam u niego raz, pierwszy i ostatni,chlopak na takim fochu i ze
      balam sie cokoliwiek zasugerowac zeby nie wyjsc z nozyczkami w
      glowie!kilka miesiecy czekalam az moja fryzura dojdzie do
      siebie,wiecej tam nie pojde!
      • Gość: zuzamuza Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.08, 07:45
        oj to prawda...! Praacowałam kiedyś na galerii,pamiętam go.Zadufany
        w sobie głupek,ma sie za niewiadomo kogo...jak potrzebował coś,to
        był 'miły' a tak przechodzac codziennie ani cześc,ani pocałuj
        w ...na galerii znaja się prawie wszysci i wymieniają sie
        uprzejmosciami,ale on "artysta fryzjer",nie te progi hehehe...
    • Gość: sybilla Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: 195.85.249.* 01.09.08, 15:56
      ja niestety tez nie korzystam z usług fryzjerów w ZG, jeżdżę do
      swojej zaufanej pod Wrocław. Jeżeli znacie jakis dobrych w naszym
      mieście, pls o info...
      • Gość: Kasia Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.12.08, 19:35
        calkiem niedaleko od carefoura, bo kolo garaży przy blokach na ulicy
        lisiej jest taki maly salonik "FOR YOU". kobieta ktora tam pracuje
        jest zarowno wlascicielka. Jest to przemila kobieta, pelna
        profesjonalizmu. zawsze cos mądrze doradzi i co najwazniejsze
        klient/klientka zawsze wychodzi zadowolony/a. ceny rowniez nie sa
        wygorowane. polecam. a co do salonu w carefour to nic dziwnego ze
        klienci nie sa zadowoleni. wlasciciel jeszcze calkiem niedawno
        pracowal jako ochroniarz w "carpe diem"-czyli najbardziej
        wiesniackiej spelunie. o fryzjerstwie nie ma zielonego pojecia,
        dlatego tez pewnie jego pracownicy nie sa zbytnio rozgarnieci w tym
        fachu.
    • Gość: lk Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.08, 23:18
      gh
      • Gość: olo Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: 67.159.45.* 24.12.08, 20:47
        a ja szukam fryzjera (ale faceta) co zrobi mi ondulację na moim małym.
        • Gość: Ewa Salon Buduar - polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 20:53
          Gorąco polecam (kobietom) ten salon, a szczególnie fryzjera Zbyszka.
          Jest rewelacyjny. Salon mieści się na deptaku, koło 13.komisariatu,
          na piętrze budynku w którym kiedyś była cukiernia Jóźwiaka.
          Zbyszek "wyprowadził" moje dość przesuszone pasemkami włosy, nie
          zmieniając ich koloru. Mistrz w swoim fachu. Zaznaczam, nie jestem
          związana z salonem. Jestem ich stałą klientką i raczej na długo nią
          pozostanę.
          • Gość: Robert A ja nie polecam salonu w Auchan IP: *.tktelekom.pl 05.02.09, 12:24
            Nie wiem jak obsługują kobiety ale faceci omijajcie z daleka ten salon. Drogo
            jak cholera, czas strzyżenia około 5 minut (nawet dokładnie nie wyczyszczą
            kołnierzyka. Po prostu tragedia.
            • Gość: agnieszka Re: A ja nie polecam salonu w Auchan IP: *.acn.waw.pl 15.04.09, 10:34
              Zgadzam się z tobą, byłam w salonie w Auchan "Ewa"", obsługa
              tragiczna, normalnie moje strzyżenie zabierało feyzjerowi między 45
              min a 60 min. teraz, młoda dziewczyna (imienia nie chcę podawać)
              poświęciła mi 30 min i to i tak z wielkim żalem i gumą w buzi.
              Ciągnęła mi włosy, po umyciu nawet prowizorycznie mi ich nie
              wysuszyła więc miałam bluzkę pochlapaną, z cięcia nie byłam
              zadowolona ( nie jestem wybredna- mam całkowite zaufanie do
              fryzjerów), suszyła mi włosy nie patrząc się na mnie tylko w szybę
              więc trochę bolało. I to wszystko za jedyne 64 zł!
              • Gość: Magda Re: A ja nie polecam salonu w Auchan IP: *.aster.pl 19.07.09, 18:47
                U mnie podobnie. Wlasnie wrocilam.
                Nigdy sie jeszcze nie spotkalam z tak nieprofesjonalna obsluga jak w
                Salonie Fryzjerskim "Ewa" w Auchan. Czas zarezerwowany na strzyzenie
                z cieniowaniem wlosow do pasa to 30 min. Fryzjerka nawet nie
                zmoczyla wlosow przed strzyzeniem, a samo obcinanie wlosow przebiega
                w taki sposob, ze mysle iz sama w domu zrobilabym to lepiej - i to
                bez lustra. Bez przylozenia, bez spytania klientki czy taka dlugosc
                jej odpowiada.
                Pani proponuje obciecie grzywki w taki sposob jak sama ma wykonane
                (grzywka ukosna zaczynajaca sie pod oczami) a klientce obcina od
                srodka czola (co ja mam teraz z taka grzywka zrobic???). Obsluga
                takiej dlugosci wlosow: strzyzenie, cieniowanie wyciecie grzywki - w
                ciagu 20 min. Za cene 68 zl bez mycia, bez nawilzenia przed
                scinaniem, bez wymodelowania tego co sie obcielo. Żenujące.
                Pozostaje wybierac scinanie wlosow za 30 zl u pierwszej z brzegu
                Pani Zosi z malym salonem fryzjerskim - takie punkty dbaja o
                satysfakcje klienta. Nie wiem co mnie podkusilo - moglam zaczekac i
                obciac sie u siebie w Warszawie.
                • Gość: mila Re: A ja nie polecam salonu w Auchan IP: *.cdma.centertel.pl 23.08.09, 09:12
                  a ja byłam w tym salonie i odnoszę zupełnie inne wrażenie
                  • Gość: zadowolona klientk Salon Ewa ul. Okulickiego IP: 94.75.121.* 19.01.10, 23:24
                    a ja polecam salon EWA ale na ul. Okulickiego. korzystam z ich usług już od długiego czasu i zawsze wychodzę zadowolona. Panie są miłe i profesjonalne w tym co robią:)
              • Gość: alicja Re: A ja polecam salon Kalina IP: *.aster.pl 25.08.09, 22:11
                dla wszystkich ktorzy nie wiedza ,nie sa pewni ,maja nie fajne doswiadczenia itp
                polecam salon KALINA jestem od lat zadowolona))))) na os śląskim 068 325 82 88
          • Gość: kama Re: Salon Buduar - polecam IP: *.icpnet.pl 03.10.09, 14:24
            a czy ktos wie co dzieje sie ostatnio z panem zbyszkiem z Buduaru? nie dośc ze
            wygląda bardzo niekorzystnie to mam wrazenie jakby nie był juz w takiej formie
            jak kiedys. chyba zbytnio zajmuje sie innymi sprawami - feta itp. czy Pani
            Iwonka nie ma juz wpwływu na swojego wspólnika który w oczach klientów naprawde
            juz wiele stracił. poza tym trzęsa mu sie ręce podczas strzyżenia lol !!!!
        • Gość: HD Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 17:05
          olo; wlaściwy adres podaje pani ewa spróbuj?
    • Gość: marta Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.centertel.pl 11.02.09, 13:15
      Ja polecam salon P.Darka na Westerplatte facet posiada niesamowita
      wiedze na temat wlosow robi naprawde dobra robote salon nazywa sie
      Spiewak&Matyja;)
      • Gość: mag Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 16:59
        OJ Panie Panie wam aby dogodzić to trzeba mieć jak roczne źrebię.
      • Gość: Edyta Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.nowogrod.net 23.07.16, 16:04
        Śpiewak & Matyja POLECAM!!!! Darek jest profesjonalistą jeszcze nigdy nie wyszłam niezadowolona.
    • Gość: ania g Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.centertel.pl 20.02.09, 00:41
      JA POLECAM SPIEWAKA ON WYCZAROWAL Z MOICH WŁOSÓW COS PIEKNEGO
      TO "LESZEK CZAJKA" ZIELONEJ GORY POLECAM I POZDRAWIAM
    • Gość: red Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: 78.8.221.* 21.02.09, 00:54
      to prawda , niezadowolena panienka
    • Gość: jaaaaaaa Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.tktelekom.pl 24.02.09, 14:41
      ja chodze tam do Pani Marlenki i serdecznie polecam jej usługi. Nie dość że jest
      profesjonalistką to jeszcze jest niezywkle uprzejma :)
      Ten niemiłyt gość to Paweł ...mój chłopak był u niego raz i wiecej nie
      pojdzie...zawiódl się fryzurą oraz jakością obsługi. Nie dość że gość się
      spóźnił to nie było mowy ani o przepraszam ani nawet dzień dobry. I tego gościa
      nie polecam
    • Gość: Dania Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 20:42
      masz racje ten fryzjer z tego co wiem pawel sie zwie ostatnio
      wycieniowal mi wlosy jak pudel wygladalam nawet gorzej ciagnal i
      szarpal mnie i ejszcze jechalo od neigo alkoholem porazka
    • Gość: ja Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.09, 12:31
      niekoniecznie
      ja juz tam bylam kilka razy i bylo spox i moi znajomi tez bardzo
      polecaja
      • Gość: kkk Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.icpnet.pl 03.10.09, 14:27
        a czy ktos wie co dzieje sie ostatnio z panem zbyszkiem z Buduaru? nie dośc ze
        wygląda bardzo niekorzystnie to mam wrazenie jakby nie był juz w takiej formie
        jak kiedys. chyba zbytnio zajmuje sie innymi sprawami - feta itp. czy Pani
        Iwonka nie ma juz wpwływu na swojego wspólnika który w oczach klientów naprawde
        juz wiele stracił. poza tym trzęsa mu sie ręce podczas strzyżenia lol !!!!
    • Gość: mała Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: 188.93.161.* 05.10.09, 19:17
      A ja byłam raz i więcej tam nie zaglądam.
    • fatalna_jendza Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca 12.12.09, 13:37
      a ja byłam raz u Pana Pawła, bardzo mi się podobało jego ścięcie. Fakt faktem,
      że przesadnie sympatyczny nie jest, ale jestem zadowolona z fryzury. W tym
      tygodniu idę do niego drugi raz, mam nadzieję, że nie wyjdę zawiedziona :)
      • Gość: Mona Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 15:57
        Jestem klentką Pana Pawla od kilku lat.Jeszcze w zakladzie przy ul.
        Westerplatte.Dwa razy zmieniał zaklad a ja jego
        odszukiwalam.Nadmieniam, że jestem humorzasta i wybredna.
        • Gość: żyg Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.10, 09:20
          > odszukiwalam.Nadmieniam, że jestem humorzasta i wybredna.

...I...glupia:P
    • Gość: xem Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: 94.75.121.* 21.01.10, 16:26
      a może to gej ???
      • Gość: LIDA Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: 92.244.46.* 26.01.10, 23:24
        Racja w Dąbrówce masakra, ale ja znalazłam super fryzjerkę-stylistkę
        p.Magdę bardzo jestem zadowolona moja mama też.Oto namiary
        tel.603327023.Ona dojeżdża do domu klienta.
        • Gość: rozczarowana Re: fryzjer zg !!!! masakra Carrefour niepoleca IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.16, 19:11
          To pułapka i tandeta, kicha kompletna, byłam i nigdy tam nie pójdę i innym odradzam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka