Gość: Sedes z Bakelitu IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 14.10.03, 13:13 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leśny głupek Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.03, 16:59 co za problemy, w dodatku po trzynastej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 17:23 Gość portalu: leśny głupek napisał(a): > co za problemy, w dodatku po trzynastej eee co z tego że po 13, zdarzyło mi sie raz się obudzić po 18 ;) a koło 15 to nawet często mi sie zdarza (szczególnie w weekend). Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka 14.10.03, 18:58 Lucek z Lucyną Pod jedną pierzyną Matko kochana Spali do rana Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka 14.10.03, 19:33 Lucek Lucyny Nie wpuści w maliny, Bo Lucek z Lucyną Pod jedną pierzyną Nie spali do rana Mateczko kochana Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka 14.10.03, 19:44 Oj będzie wesele, ale wcześniej chrzciny Za sprawą Lucka i jego Lucyny. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka 14.10.03, 19:52 Oj będzie wesele, ale wcześniej chrzciny Za sprawą Lucka i jego Lucyny. Bo Lucek Lucyny Nie wpuści w maliny, Gdyż Lucek z Lucyną Pod jedną pierzyną Nie spali do rana Mateczko kochana Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka 14.10.03, 20:27 Ale kiedy rano, swe oczy otworzył Jął się zastanawiać, czemu ją chędożył. Pewnie dużo wódki musiało być wczora, Że nie widział Lucek, jaka to potwora. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka 14.10.03, 20:42 Oj będzie wesele, ale wcześniej chrzciny Za sprawą Lucka i jego Lucyny. Bo Lucek Lucyny Nie wpuści w maliny Gdyż Lucek z Lucyną Pod jedną pierzyną Nie spali do rana Mateczko kochana. Ale kiedy rano, swe oczy otworzył Jął się zastanawiać, czemu ją chędożył. Pewnie dużo wódki musiało być wczora, Że nie widział Lucek, jaka to potwora. Nie jestem tak twórzcy jak Ty, ale wierszyk jest coraz lepszy. Dopisuj. Niech rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka 14.10.03, 21:55 Zrobiło mi się żal tego Lucka, wpędziłem go w maliny i nie wiem jak go z nich wyciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka 14.10.03, 22:07 wp15 napisał: > Zrobiło mi się żal tego Lucka, wpędziłem go w maliny i nie wiem jak go z nich > wyciągnąć. To ta słynna solidarność męska????????? Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka 14.10.03, 23:56 Kiedy Lucyna jest piękna, zieloni z zazdrości mówimy: „taki ćwok i z taką laską, pewnie leci na jego pieniądze”. Natomiast, kiedy Lucyna jest „ładna inaczej”, wtedy lubimy Lucka. Taka to jest nasza słynna męska solidarność. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka 15.10.03, 01:38 wp15 napisał: > Kiedy Lucyna jest piękna, zieloni z zazdrości mówimy: „taki ćwok i z taką > > laską, pewnie leci na jego pieniądze”. Natomiast, kiedy Lucyna jest ̶ > 2;ładna > inaczej”, wtedy lubimy Lucka. Taka to jest nasza słynna męska solidarność > . Nie rymuje się, ale poza tym sporo racji. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka 15.10.03, 01:36 wp15 napisał: > Zrobiło mi się żal tego Lucka, wpędziłem go w maliny i nie wiem jak go z nich > wyciągnąć. No widzisz do czego może prowadzić niewinna zabawa! Może ktoś dorymuje wyjście z sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka 15.10.03, 08:23 tezgucio napisał: > Może ktoś dorymuje wyjście z sytuacji? Poszedł więc na kawę Lucek nieostrożny Wyłożył na ławę Wódki wpływ przemożny Przemyślał i zważył Swe czyny niegodne Zdjął z wieszaka czapkę I założył spodnie Kupił w kiosku bilet Za sprawą Potwora Stanął wnet u furty Poszedł do klasztora Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka 16.10.03, 13:45 Lecz klasztorne życie niezbyt mu pasuje, Ciągle mu kolegów i Luśki brakuje. Więc worek pokutny do kąta wyrzucił I z miną skruszoną do Lucyny wrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka 16.10.03, 14:39 I pomyślał, znowu się budząc nad ranem, Nie ma brzydkich kobiet, kiedy są kochane. Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka 16.10.03, 14:48 Tak to w łabędzicę zmienia się potwora, Kiedy ma u boku swojego kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedes z Bakelitu Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 16.10.03, 15:33 wp15 napisał: > Lecz klasztorne życie niezbyt mu pasuje, To klasztorne, mnisze życie Może Tobie nie pasuje Nasz Lucjan ukończył szycie Habitu i pokutuje Klepie teraz swe pacierze Pilnuje i seksty i nony W zgorszenie jego nie wierzę Byłbym ciężko nim zdumiony Odpowiedz Link Zgłoś
wp15 Re: Wyspać się jest rzeczą Lucka 16.10.03, 17:53 Wzrok twój już sedesie nie ma tej ostrości, To nie Lucjan lecz Albert, dąży ku boskości Lucka zasię gdzie indziej powołanie gna boże, Gdzie kumple ze szklanicą i Lucyny hoże. Odpowiedz Link Zgłoś