sw.mikolaj 06.12.02, 09:32 ... tam, tego... Co dostaliście dziś od Mikołaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sw.mikolaj Re: Ehe, ehe.... 06.12.02, 09:56 No co jest?!?!?! Dziś są moje imieniny, i nikt nie pofatyguje się złożyć mi życzeń?!?!?!? A ja wam cukierki przynosę, prezenty wam daję, po pupkach klepię... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Ehe, ehe.... 06.12.02, 10:10 nene mnie nie klep raczej. w kazdym razie nei publicznie... zachwwiac by to mogla moja pozycją spoleczna.. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mikolaj Re: Ehe, ehe.... 06.12.02, 10:14 No przecież, że nie publicznie. Publicznie, to ja tylko mówię Ho! Ho! Ho! Ho! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ehe, ehe.... 06.12.02, 10:20 Dzisiaj to jeszce Mikołaj do mnie nie zawitał, ale jeszcze raz podziękuję za prezent mikołajkowy z przed trzech lat czyli moja córeczkę :) Wiwat Mikołaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Ehe, ehe.... 06.12.02, 10:24 Myślisz, że twoja córeczka, to sprawka Mikołaja? Zawsze wiedziałem, że on jakiś taki... nieszczery. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Ehe, ehe.... 06.12.02, 10:41 :)) E tam , za bardzo do mnie jest podobna. Ci co widzieli nas , mogą zaświadczyć że Mikołaj jest niewinny :) Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mikolaj Re: Ehe, ehe.... 06.12.02, 11:01 Piotrze. Jeśli twoja córka nie ma wielkiego brzucha, czerwonego nosa, długiej siwej brody i nie mówi w kółko Ho! Ho! Ho! oraz nie pachnie gorzałą, to zaprzeczam wszelkim oskarżeniom vampira. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ehe, ehe.... 06.12.02, 10:30 hyhy, a opowiedz jak to pisałeś list do mikołaja ;)? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
sniezynka3 Re: Ehe, ehe.... 06.12.02, 11:12 Kochany Święty Mikołaju! Drogi szefie! Z okazji Twoich imienin składam Ci naaaaajlepsze życzenia, i mam nadzieję, że ten serniczek i pierniki (tak jak chciałeś - 50kg z dodatkiem rumu) będa Ci smakować. Buziaki S3 PS. Dlaczego moja skarpetka była pusta? Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mikolaj Re: Ehe, ehe.... 06.12.02, 11:23 Dziękuję Śnieżynko. Pusta skarpeta? A zamawiałąś coś? Zresztą moja też była pusta. Odpowiedz Link Zgłoś
sniezynka3 Re: Ehe, ehe.... 06.12.02, 11:26 Nie opowiadaj szefie że Twoja była pusta, bo sama wkładałam tam Rafaello. Znowu nei ubrałeś okularów! A ja zamawiałam nowe kokardki do warkoczyków. Czerwone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mikolaj Re: Ehe, ehe.... 06.12.02, 11:36 To już wiem, dlaczego mi coś chrupnęło, jak zakładałęm skarpetki rano. Odpowiedz Link Zgłoś
sniezynka3 Re: Ehe, ehe.... 06.12.02, 11:43 Aha. A Ty myślałeś, że to Twoje stare kości, co? I wiesz co - nie jedz już tego rafaello, niehigenicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor swiety!!!!!!!!!! 06.12.02, 11:26 gdzie jest ten prezent o ktory prosilem na FT?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mikolaj Re: swiety!!!!!!!!!! 06.12.02, 11:36 Gdzie? Pod choinką. Masz już choinkę? Odpowiedz Link Zgłoś
szalawila Re: swiety!!!!!!!!!! - uśmiechnięty 06.12.02, 11:41 Wszytkiego najlepszego Mikołaju!! Rośnij zdrowy, okrąglutki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lady_makbet1 Re: swiety!!!!!!!!!! - uśmiechnięty 06.12.02, 11:44 Wszystkiego naj naj naj Swiety. (Wlasciwie jestes jedyna osoba na swiecie, ktora w swoje swieto zamiast dostawac prezenty, rozdaje je!?) Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mikolaj Re: swiety!!!!!!!!!! - uśmiechnięty 06.12.02, 12:19 Oj dziękuję wam. Dobrze, że ktoś zauważył, że ja zamiast dostawać prezenty, to je rozdaję. Może ktoś chociaż poczęstuje Mikołaja nalewką i serniczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_makbet1 Re: swiety!!!!!!!!!! - uśmiechnięty 06.12.02, 12:25 Jak masz czas, to wpadaj. Cos sie zawsze znajdzie dla Swietego. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sw.mikolaj Re: swiety!!!!!!!!!! - uśmiechnięty 06.12.02, 12:32 Oj kielonek nalewki dobrze by mi zrobił. Bo widzicie, dziatki, siedzenie mi już do sań przymarzło. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: swiety!!!!!!!!!! - uśmiechnięty 06.12.02, 13:20 teraz bedzie trudno wstac, jak Cie beda ze stolka usuwac.. i przyjdzie nowy, lepszy Mikolaj ;P pewnie potrzebna bedzie operacja ;)))) no to po pyffku ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: swiety!!!!!!!!!! - uśmiechnięty 06.12.02, 13:27 o, czesc ulalka :) jakiego normalnie uzywasz nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: swiety!!!!!!!!!! - uśmiechnięty 06.12.02, 16:59 aniela_ napisała: > o, czesc ulalka :) jakiego normalnie uzywasz nicka? Roro. Teraz wszyscy wszędzie i w każdym widzą Rora lub Refora. Odpowiedz Link Zgłoś