likrania 13.01.09, 20:36 Proszę,podzielcie się informacją na temat kompetentnego i kulturalnego instruktora nauki jazdy z Zielonej Góry.Szkoły,w której uczy..Jestem zielona i nie chciałabym trafić na osobę ,która krzyczy i jest nerwowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mkaz1 Re: bezstresowy instruktor IP: *.aster.pl 16.01.09, 19:08 Polecam Europejską Szkołę Nauki Jazdy - Pan Jerzy, duża kultura i klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bezstresowy instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 12:09 A ja gorąco polecam speed.zgora.pl/pytaj o Pana Jakuba lub Pana Darka rewelacja!!! Ja rozpoczynałam kurs totalnie "zielona" przez wszystkie godziny i nadgodziny (sama chciałam) profesjonalizm instruktorów w 100% cierpliwi, spokojni i czasami zażartuję. Ach wspominam z łezką.... ale ja juz jestem szcześliwą posiadaczką prawa jazdy! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: bezstresowy instruktor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 07:28 PZMOT - przy Wojska Polskiego - Pan Kazimierz - bardzo dobry instruktor, nie krzyczy tylko tłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: bezstresowy instruktor IP: *.netdrive.pl 20.01.09, 08:29 Chyba ten pan będzie najlepszy - potrafi w przyjemny sposób rozładować stres :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojakichMalo To tak, jak:Chcę walczyć w Strefie Gazy ale żyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 08:54 Ani na szkoleniu, ani na wojnie nie zobaczyć kropli krwi, bo zaraz mdleję. Lecz bez wojny żyć nie mogę. Absurd !? Tak. Absurd. I tak samo z każdym instruktarzem. " Twardym trzeba być, nie mięTkim !" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: To tak, jak:Chcę walczyć w Strefie Gazy ale ż IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.01.09, 17:04 Polecam Pana Mądrego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: bezstresowy instruktor IP: 83.2.127.* 03.02.09, 12:26 Polecam Panią Renatę Muzyczka OSK MUZYCZKA - rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isma Re: bezstresowy instruktor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 01:35 ileż można wałkować ten sam temat,za karę nie polecę najlepszego instruktora nauki jazdy!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: bezstresowy instruktor IP: *.pwsz.sulechow.pl 04.02.09, 14:05 Ja również polecam p. Renatę Muzyczka z OSK Muzyczka. Kulturalnie, kompetentnie, bezstresowo i co najważniejsze skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbi Re: bezstresowy instruktor IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.02.09, 02:18 Andrzej Stelmach (szkoła Angello)- cierpliwy, sympatyczny, można się z nim wiele nauczyć, ale można też się pośmiać. Ja swoje jazdy z tym panem traktowałam jako chwilę relaksu:D i oczywiście prawko zdałam:D Odpowiedz Link Zgłoś