Gość: pi Re: polwell IP: 92.244.46.* 26.01.10, 23:31 POlecam p.Magdę super umie dobrać fryzurkę i kolor rewelacja.Znam parę osób co robi u niej włoski i też są zadowolone.Daje namiar telefon 603327023 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FCC Pana Marka W. Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 94.75.121.* 03.02.10, 20:43 SUPER SALONY ! A SZEF NAJMILSZY NA SWIECIE ! POLECAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FCC SALONY FCC Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 94.75.121.* 03.02.10, 20:46 FCC TYLKO TO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FCC SUPER SALONY Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 94.75.121.* 03.02.10, 20:47 FCC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FCC FCC FCC FCC Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 94.75.121.* 03.02.10, 20:47 FCC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FCC FCC EXTRA Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 94.75.121.* 03.02.10, 20:48 FCC REWELACJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FCC EXTRA FRYC Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 94.75.121.* 03.02.10, 20:48 REWELA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FCC ZAPRASZAM Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 94.75.121.* 03.02.10, 20:50 ZAPRASZAM JA BYŁAM I SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edk Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 188.33.76.* 11.02.10, 16:48 Polecam salon VIVA na ul Chrobrego- wszystkie dziewczyny które tam pracują znają się na rzeczy. Fakt jest tam dość drogo - prawdopodobnie za ścięcie płaci się ok 90 zł. Ja za farbowanie i ścięcie włosów półdługich zapłaciłam 295 zł-SZOK!! Ale warto było- bo nigdy nie "spieprzyli roboty". Nie polecam Salonu"swiat wg mężczyzn" Niestety tam farbowanie wyszło fatalnie! Rozjaśniane włosy wyszły żółte- odradzam!!! Natomiast samo ścięcie- super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 21:07 Zgadzam sie z opinią dotyczącą Świata wg mężczyzny - cięcie super ale kolor totalna porażka - blond wyszedł rudo-żółty... FATALNIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbara592 Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 12.02.10, 00:33 --witajcie ja polecam salon fryzjerski na ul. Ptasiej na przeciw poczty- szybko dobrze i tanio Odpowiedz Link Zgłoś
loga65 Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 16.02.10, 14:23 Czy ktoś wie gdzie jest fryzjerka która pracowała u P.Darka Śpiewaka jakieś 2 lata temu na imię ma KAMILA.szukam tej wspaniałej fryzjerki. P.S a może P.Darek ma jeszcze namiary na Kamilę ???proszę o wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 188.93.161.* 19.02.10, 11:53 z tego co wiem Kamila pracuje teraz w Głogowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.10, 17:31 do fcc nie pójde bo widac jak sie reklamuje tu ktos na siłę a do tej asi na masarskiej ktos ma numer>? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.10, 21:59 owszem, ja mam nr do Pani Asi z Loru: 696895344 oraz 683253573. Byłam jej klientka, raz poszłam na farbowanie z podcięciem. Kolorek super, ale cięcie nieudane, bo mam całe zycie przedziałek po jednej stronie głowy a zostałam cięta z przedziałkiem po środku, pomimo,że wspominałam,że mam przedziałek gdzie indziej.. potem jak sie włosy wysuszyły to te ścięte włosy przeszły na jedną stronę! masakra.. ale tragedii nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczochrana Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 13:10 Prosze o opinie czy ktoś korzystał z usług tej fryzjzielonagora.olx.pl/fryzjer-stylista-u-ciebie-w-domu- madelaine-magdalena-gutowska-603-327-023-zielona-gora-iid- 69899973erki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bura Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.10, 23:02 polecam zdecydowanie salon viva, drogo ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 92.244.46.* 03.06.10, 00:26 korzystam od 15-stu lat, chyba więcej nic nie muszę dodawać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 24 latka Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 10:16 ja od kilku lat chodze do pani Eli, która jest fryzjerką na Agrestowej (zaraz obok apteki i gabinetow lekarskich; jest tam jest tez solarium). jestem zadowolona, bo ma dobre "cięcie" i włosy po wizycie u niej łatwo sie układają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 78.148.183.* 05.05.10, 20:39 Moim zdanie 'Viva' to najlepszy salon fryzjerski. Monika, swietna fryzjerka, naprawde polecam ! Zreszta wszystkie fryzjerki super, widza twarz i juz wiedza jaka fryzura pasuje, nie trzeba duzo mowic, a efekt jest swietny. Z tym ze cena jest dosyc wysoka. Ja jestem b. zadowolona ze sciecia. Teraz pojde do salonu 'Nowa Era' podobno jest tez fajny a cena nizsza. Ktos moze wie cos na temat tego salonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.ztpnet.pl 10.05.10, 15:18 Czy ktoś wie, jacy fryzjerzy ( nie fryzjerki ) pracują w rEvolution w Carrefourze? chodzi mi o imię i nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Weryszko! Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.um.zielona-gora.pl 25.05.10, 12:20 Ja polecam Marte Weryszko. Ma swój gabinet w ZG na ul. Sucharskiego 29 bodajże, "VIRGO" się nazywa. Chodze do niej od 4-5 lat i powiem szczerze, że zawsze jestem zadowolona z efektu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takatam Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.10, 22:48 Zdecydowanie nie polecam Pań z Mannequina. Strzyżenie ujdzie (choć za każdym, kolejnym razem jestem mniej zadowolona), natomiast mycie głowy to masakra - wylanie szamponu, roztarcie na głowie i spłukanie!!!(myją tylko raz). O jakimkolwiek masażu nie ma mowy, modelowanie byle jakie i ta obłędna, jednostajna muzyka... więcej tam nie pójdę. Dodam: strzyżenie krótkich włosów+mycie głowy yhy+modelowanie yhy = 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.10, 15:05 Nigdy więcej do salonu Ewa na Okulickiego. I mnie i mojemu facetowi wychodzą krosty na skórze głowy! I co z tego, że szczotka niby przed czesaniem rozwijana z foli, jak następnego dnia na głowie i na czole totalna pryszczyzna! Albo używają starych kosmetyków do mycia albo czyszczą szczotki i maszynki do strzyżenia (nie wiadomo, czy w ogóle je czyszczą, bo Pani fryzjerka strzygąc mojego chłopaka tylko wyciąga maszynkę z szuflady) jakimś lizolem albo innym paskudnym środkiem. A co do ceny, bez rewelacji. Fotel do masażu jakiś dziwny. Jedyne do fajne, to akwarium z rybkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.mojslub.com Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.ztpnet.pl 01.09.10, 00:28 Michał z salonu "Styl wg mężczyzny" tutaj mozna podejrzec jego prace elzbietaprzybylaszpakowska.blogspot.com/2010/07/justyna-i-bartek.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita dobry męski fryzjer w ZG!!!! IP: 109.243.187.* 14.09.10, 10:44 Poszukuję DOBREGO męskiego fryzjera albo fryzjerki. Może kogos polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek909 Re: dobry męski fryzjer w ZG!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.14, 12:00 Magda w salonie Rerusso na Chrobrego - irokez wychodzi jej perfekcyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annka Re: dobry męski fryzjer w ZG!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.14, 21:51 Salon Femme na masarskiej 1 , ja i mój facet tam chodzimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicago Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 18:33 polecam dziewczyny przy Starym Młynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 109.110.223.* 09.11.10, 17:09 nie ma takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlterEgo Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.centertel.pl 11.01.11, 00:57 czytając to forum mam wrażenie, że 80% postów, to wypowiedzi fryzjerów, ale coż, widocznie taki mają sposób na promocję. Ja mogę polecić jednego fryzjera na 100% do ukladania fryzur to Pani Ania z Topazu, mówicie co chcecie ale jej fryzury trzymaja się przez 2 dni, a nie przez jedną godzinę jak to w Buduarze. Najgorszy salon to niestety Style według kobiety, byłam kilka razy, wiec dałam im szanse, ale co nie wizyta to gorzej. Denerwowało mnie że cały czas ktoś przychodzil, rozmawiał nad moją głową o dzieciach itd. gwar i hałas i do tego zniszczone włosy (a mam prawie do pasa), przepłakane 2 noce i wydana kupa pieniędzy. Co wiecej tam pracuja fryzjerzy, którzy ledwo co pokonczyli szkoły w nowej soli, tylko kreuja sie na takich wielkich stylistów. Szukam teraz dobrego fryzjera zeby poprawić ta kaszane co mam na włosach, ale jak tu wybrać jak każdy fryzjer siebie zachwala... ;/, wiem tylko tyle że moja noga już nie postanie w Stylu (zresztą nie tylko moja tylko jeszcze kilu osobom, które sparzyły sie na swietności tego miejsca) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiek Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 15:01 Hello polecam serdecznie panią Olę fantastyczny fryzjer stylista! Zrobiła mi tak niesamowitą przemianę na głowie, że teraz chodzę tylko do niej i polecam wszystkim. Jej namiary są na olastylistka.pl działa w Zielonej Górze i okolicach. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 13:08 dzięki za info zadzwoniłam do Oli - przyjechała chciałam cięcie na długich włosach zaproponowała mi świetną fryzurę, bardzo przyjemnie spotkanie numer zachowuję na stałę. Gorąco polecam tel 790 470 061 ta Pani przyjeżdża do domu, nie muszę nigdzie iść jest w pełni profesjonalistką! pozdrawiam dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 20:18 Witam, poszukuję fryzjerki z carlo biani. Ma na imię Bożena(chyba), brunetka o nietypowej, orientalnej urodzie. Czy ktoś wie, gdzie mogę ją znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.07.11, 21:33 Pani Bozena ma swoj zaklad na westerplatte, tam gdzie kiedys byly chyba instrumenty muzyczne, blisko PKP i Pogotowia , przy koncu ulicy Westerpl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.zielonagora.hypnet.pl 09.07.11, 11:40 Czytam, czytam i własnym oczom nie wierze - „źle ufarbowane, nie wymodelowane , przesuszone włosy” Szanowne Panie czy WY naprawdę nie wiecie że każdy fryzjer ponosi odpowiedzialność cywilną za źle wykonaną usługę. A to znaczy że jeżeli nie dostajecie tego za co płacicie to odmawiacie zapłaty – i JUŻ. Mało tego – możecie złożyć skargę a nawet wniosek do sądu z powództwa cywilnego. Z usługami jest identycznie jak z towarem – płacicie za WYKONANA USŁUGE, a nie za patrzenie mi w oczy i wciskanie kitu! Fryzjerzy to najmniej wykształceni rzemieślnicy, na dodatek połowa z nich to daltoniści i nie widzą kolorów. Poza tym nie każdy kto potrafi pięknie ściąć włosy potrafi ję ładnie ufarbować, Warto zapytać jaki jest stopień zawodowy osoby której dowierzacie swoją głowę – uczeń, stażysta czy mistrz. Warto wiedzieć że najwyższym stopniem w zawodzie jest stopień mistrza, a fryzjer – stylista to tylko takie reklamowe - ble ble ble. Ja osobiście farbuje włosy już około 7 lat –i cały czas na miedziany złoty kolor. Przeszłam i fryzjerami niejedną przygodę i jedyne co naprawdę polecam Wszystkim Panią to zawszę żądać tego za co się płaci, i nie pozwalać się zbywać jakimś kitem –następnym razem będzie lepiej – to następnym razem Panu zapłacę!!!!!!!!! Polecać nie będę nikogo, jak myślę o fryzjerach to robi mi się słabo od samej myśli że znowu ma iść i po raz 100 tłumaczyć o co mi chodzi a na koniec wysłuchać dlaczego Panu nie wyszedł akurat taki kolor. Wielu może odnieść wrażenie ze jestem kłótliwa wredną babą która sama nie wie czego chce – możliwe - ale jak idę do sklepu i chce kupić kiełbasę krakowską to ekspedientka nie wciska mi mortadeli i nie każe za nią płacić jak za krakowską, dokładnie tak samo jest z fryzjerem – jeżeli mam zapłacić 300 zł za ufarbowanie włosów to ja chce mieć taki kolor jaki jest na palecie, nie spalone włosy ułożone, uczesane i wypielęgnowane – BO ZA TO PŁACE!!!! Jeżeli sami - DROGIE PANIE nie wychowamy sobie fryzjerów to będziemy wiecznie skazani na żel wykonywane usługi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logik Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.12, 19:38 Pani porównanie z sklepem jest dość nietrafione. U fryzjera jest dokładnie tak samo - chce Pani farbowanie to je dostaje a nie np. trwałą. Jak zaczniemy przechodzić do szczegółów to w sklepie też nie jest kolorowo. Problemy mogą dotyczyć ilości, plasterków (a zwłaszcza ich grubości), pakowania, czasu i jakości obsługi itp. Ogólnie im więcej opcji tym więcej nieporozumień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuyu Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 212.109.137.* 31.05.12, 13:30 dobra wypowiedz. ja po odwiedzeniu licznych fryzjerow, stwierdzam, ze wszyscy w efekcie sa tacy sami. moze znalazlabym jedna osobe w tym fachu, ktora jest naprawde dobra i ma mase pomyslow na klientke. Reszta to olbrzymie ego, masa kompleksow i udawanie, jakim sie jest dobrym, w tym co sie robi. Najbardziej zalosni sa wyzej opisani fryzjerzy z prowincjonalnych osrodkow typu ZG, Gorz., itp., a szczytem zanizonego poczucia wlasnej wartosci tych naszych fryzjerskich mistrzow jest siedzenie na necie i prostowanie opinii na swoj temat. Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Szulc Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.play-internet.pl 18.09.17, 13:27 Chyba ktos musi sie tu sam pofarbowac i obciac skoro jest taka alfa i omega.300 zl ma Pani w kieszeni, do wydania na leczenie psychiatryczne .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zorien-towany Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 05.08.11, 09:39 Dziewczyny omijajcie pseudo-fryzjera Marka Wolskiego przy Filharmonii !!! Wybrałam się podciąć końcówki i przefarbować się na ciemny blond (miałam wtedy jasny blond), a że tam po drodze miałam, to weszłam (mój błąd) ;-( Niestety włosy mi zniszczyli i popalili, a obsługa zdawała się nie mieć pojęcia co zrobić i jak temu zaradzić. Najgorsze, że kazali sobie zapłacić, to szybko pobiegłam do mojej osiedlowej fryzjerki (Czarkowo - polecam), która mi poprawiała, to co w "Salonie Fryzjerskim Marka Wolskiego" narobili mi na głowie. Jeszcze raz odradzam!!! Niestety zamiast szybko było bardzo długo, bo cały dzień straciłam, no i zapłaciłam podwójnie ;-( PS. A te pozytywne opinie chyba sam sobie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 05.08.11, 11:22 Ją tam byłam raz i już tam nie pójdę. Miałam tą nieprzyjemność osobiście poznać p.Wolskiego, który okazał się być bardzo nieprzyjemnym gościem (delikatnie określając). Jak byłam akurat zamiatal podłogę i szczerze - tylko do tego się nadaje! Ją także odradzam tego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
zorien-towany Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 17.08.11, 12:24 Tak to prawda: "tylko do tego się nadaje! " gdzieś widziałam ogłoszenie na necie, że chce sprzedać swój salon fryzjerski jak widać nie radzi sobie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilla Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 17:20 Najlepszym fryzjerem w zielonej górze jest bez watpliwosci Paweł Popławski. salon jest na dole ulicy Kupieckiej.Moje wlosy w koncu zostaly sciete dokladnie tak jak opisalam, ani centymetra mniej czy wiecej, super sciecie, ukladaja sie jak nigdy przedtem a moja buzia rzeczywisce od razu jest ladniejsza pan Paweł super fachowiec czesto szkoli sie u jakichs wloskich stylistow juz nigdy nie zmienie fryzjera:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.netdrive.pl 03.10.11, 11:39 Ja natomiast chcę przestrzec przed Olą P. reklamującą się jako stylistkę fryzur z dojazdem do Klienta. Tej pani do dobrego fryzjera brakuje naprawdę dużo, a mianowanie się stylistą fryzur to znaczna kpina z klienta. Wykonany balejage - tragedia, zamiast pasemek efektem są placki pozlewanej farby, farbowała włosy chaotycznie, a odrosty jak były tak są. Rzeczywiście kreatywność ponad przeciętna, cieszę się ze nie zdecydowałam się na ciecie. Kobieta najwidoczniej nastawiona na jednorazowego Klienta. Co do cen to zdecydowanie za wysokie jak za taka jakość, mając na uwadze, że szampon czy odżywek Klient musi zapewnić sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.play-internet.pl 10.11.11, 20:00 Nie zgadzam się. Bez przesady. Pani Ola to dobra fryzjerka i uważam, że ma bardzo dobre ceny, które nie są zresztą tajemnicą, są widoczne na jej stronie internetowej, więc każdy sam może ocenić. Właśnie ze względu na ceny zdecydowałam się. Fakt jeśli chodzi o to, czy jest stylistką- to może nie do końca, albo nie dla każdego. Styliści prawdopodobnie mają ten wgląd gdzie widza co komu będzie pasować - tutaj nie do końca tak było, jednak może to poprostu kwestia gustu. Co do umiejętności to Pani Oli niczego nie brakuje. Nie stanowiło dla mnie problemu umycie głowy własnym szamponem i nałożenie własne odżywki, przecież i tak używam ich na co dzień. Dla mnie było ok bez rewelacji ale bardzo przyzwoicie. Bardzo miła Pani i bardzo fajny pomysł z dojazdami do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
bellagnos Paweł Popławski 09.02.12, 12:57 Potwierdzam, trafiłam na niego przypadkiem jeszcze jak gościł na Żaciszu, zaproponował fryzurę o jakiej marzyłam a nie wiedziałam czy mi pasuje z racji kręconych włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALICJA PERRY Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.play-internet.pl 05.03.12, 20:27 A JA BARDZO POLECAM SALON FRYZJERSKO- KOSMETYCZNY "NAILS" NA ULICY KUPIECKIEJ 49.PRACUJE TAM BARDZO PROFESJONALNA FRYZJERKA EMILKA, KTORA ZROBILA MI SWIETNA FRYZURE I PASEMKA LEPSZE OD MOJEGO STALEGO FRYZJERA W LONDYNIE.ATUTEM SALONU JEST ROWNIEZ PANI ANETA, KTORA BARDZO PORZADNIE WYKONUJE MANICURE, HENNE ORAZ INNE ZABIEGI KOSMETYCZNE. NAPRAWDE BARDZO WAM POLECAM, PANUJE SWIETNA ATMOSFERA, A CENY SA NAPRAWDE BARDZO PRZYSTEPNE!!!!!! NUMER TELEFONU DO SALONU 68-326-30-23,697093903 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.12, 17:37 tylko salony fryzjerkie ewa profesjonalna obsługa i kosmetyki indywidualne podejscie do klienta i jego potrzeb :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.14, 15:44 mam pytanie czy ta Pani Emilka pracowała w salonie fryzjerskim w focusie na dole koło sklepu sportowego? jeśli tak proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.tktelekom.pl 07.05.12, 21:46 Karolina pracuje w salonie Agnieszka Mossur. Fajna dziewczyna i naprawde sztuka w rekach. Odpowiedz Link Zgłoś
izaa222 Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 30.05.12, 09:58 Który salon polecacie Viva czy Rerusso w Z.G i do jakich fryzjerek sie zapisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.green-field.pl 30.05.12, 14:34 Ja polecam Studio Urody Dżaga na ul.Sulechowskiej - naprawdę fachowa obsługa. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 212.109.137.* 31.05.12, 13:31 Nazwa jakos nie brzmi profesjonalnie. A nawet odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 06:59 Viva ,rerusso słyszałam że to dobre salony ale jakie ceny i do kogo to niewiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nevada Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 16:48 Tylko Marta Frąckowiak.Przyjmuje na u lKupieckiej. Salon Image.Rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.play-internet.pl 11.10.12, 12:42 Idziesz do fryzjera, żeby dobrze wyglądać - czy żeby podziwiać nazwę???...bo to chyba różnica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.18, 05:47 Dzień dobry Na początku chciałam zaznaczyć że korzystałam z usług różnych fryzjerów w Zielonej Górze . Przez 10 lat chodziłam do Pani Renaty Karwatki na osiedlu spawaczy. Nigdy nie miałam kłopotu z doborem farb itp. Pani Renata potrafiła zdziałać cuda. Przez 10 lat zawsze byłam mega zadowolona. Przede wszystkim zna się na swojej pracy i według mnie wykonuje to w sposób perfekcyjny. Moja najlepsza fryzjerka wyjechała do Niemiec. Przez 5 lat eksperymentów na moich włosach przez innych fryzjerów w Zielonej Górze nie byłam zadowolona w 100 procentach. Panie z salonu Ewy pobierają grube pieniądze ale nie wiadomo za co. Na szczęście Pani Renia odnalazła się po kilku latach i z czystym sumieniem mogę polecić każdej kobiecie . Jej studio fryzjerskie Caren mieści się na ul Wyszynskiego 30 C /11 . Kobieta przede wszystkim posiada duze doświadczenie i z całą pewnością najpiękniejszy salon w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 04.06.12, 00:00 Ja Polecam Pana Bartka z salonu Prestige obok urzędu kontroli skarbowej.Byłam upinać włosy....wyszłam z cudną fryzurką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 14:50 Ja szukam dobrej fryzjerki do farbowania .Słyszałam że pani Zofia R.z rerusso jest do bra moze ktoś słyszał coś o niej i czy jest droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była klientka Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.12, 18:20 Zofię R. odradzam. Po fryzjerze mającym tytuł v-ca mistrza Polski, można się spodziewać naprawdę czegoś wyjątkowego. W moim przypadku przez 2 lata nie wykonała jakieś rewelacyjnej fryzury ani farbowania, pomimo iż za każdym razem prosiłam aby zaproponowała mi coś nowego- kończyło się na podcięciu włosów, ewentualnie było farbowanie, którego nikt nie zauważał po wizycie u fryzjera:( Ponadto od jakiegoś czasu ceny tak poszły w górę, że ścinają z nóg i ten wieczny brak "końcówek" przy wydawaniu (wymuszanie napiwku). Dałam sobie spokój z tym salonem i szukam nowego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexandra Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! IP: 195.116.192.* 07.08.12, 17:14 A ja się nie zgodzę, pani Zofia Rerus jest świetna. Poza tym nie tylko ona tam pracuje, ale też pan Zbyszek Mikołajczyk. Wszystko, co robią z włosami jest na bardzo dobrym poziomie - ja nie żałuję ani ścinania, ani farbowania! Może wszystko zależy od włosów. Ja polecam salon Rerusso tak gorąco jak tylko się da :) Odpowiedz Link Zgłoś
rebeka100 Re: konkretny dobry fryzjer w ZG!!!! 07.06.12, 13:41 nie polecam salonu w Auchan, niemiła obsługa, fryzjerka ciągnie za włosy, chamska... b ede omijać szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś