mariusz.zgora 31.01.09, 09:55 Czy ktoś ma wiedzę, czy jest jakiś dostawca netu na Jędrzychowie ? Przeprowadzilem sie na Osiedle Na Skarpie i po rozmowachz TPSA dostaje bialej goraczki :-((( Prosze o info zorientowanych. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: br Re: Internet na Jędrzychowie IP: 83.2.127.* 31.01.09, 10:19 A co to za twór to Osiedle Na Skarpie? Jakie to ulice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz.zgora Re: Internet na Jędrzychowie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.09, 12:55 Żytnia, Pszenna, Jarzębinowa, Winna i reszta pomiędzy Jagodową, Jędrzychowską a Nową. Ja akurat na Pszennej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Internet na Jędrzychowie IP: *.uz.zgora.pl 31.01.09, 13:32 Zobacz na stronie operatora Play Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz.zgora Re: Internet na Jędrzychowie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.02.09, 09:36 Nie chodzi mi o internet komórkowy, bo ten mam i tu akurat kiepsko idzie, oprócz tego jest limit transferu. Chciałem sprawdzić, czy ktoś ma orientację, czy w ogóle tutaj jest jakaś sieć, przewodowa lub bezprzewodowa, do któej można byłoby się na normalnych zasadach wpiąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br Re: Internet na Jędrzychowie IP: 83.2.127.* 01.02.09, 09:57 Na Jędrzychowie jest sieć radiowa ale chyba Waści nie sięgnie. www.magicom.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Internet na Jędrzychowie IP: *.bag.pppool.de 01.02.09, 14:15 Zapytaj w TELE 5 , moze Ci podpasuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJA Re: Internet na Jędrzychowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.09, 19:28 Właśnie mieszkam na tym osiedlu. Korzystam z internetu przez antenę radiową. Zajmuje się tym pan mieszkający przy Winnej, dom poznasz po antenie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś