Dodaj do ulubionych

wybory studenckie

IP: *.nat.wsp.zgora.pl 22.01.02, 23:01
W ordynacji wyborczej na UZ zielonogórskim nie obowiązuje cisza wyborcza tak
więc nikt nie mógł złamać ciszy wyborczej. dlaczego reporterzy gazety nie
czytaja takich dokumentow jak ordynacja wyborcza?!!?!?
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: wybory studenckie IP: *.nat.wsp.zgora.pl 22.01.02, 23:07
      Chciałbym zgodzić się z przedmówcą. Uważam że artykuł był tendencyjny.
      Wypowiedź jednego z kandydatów nie przesądza jeszcze o tym czy podczas wyborów
      były łamane jakiekolwiek prawa. Czy znajomości mogą zrobić z tak poczytnej
      gazety brukowiec?.
      • Gość: Rafał Re: wybory studenckie IP: *.nat.wsp.zgora.pl 22.01.02, 23:08
        Kogo jak koga ale Ganga nie uważam za kogoś kto mógłby się wypowiadać publicznie
      • Gość: Sylwia Re: wybory studenckie IP: *.nat.wsp.zgora.pl 22.01.02, 23:13
        Jako studentka byłej PZ uważam że kandydaci z mojej byłej uczelni dbają tylko o
        własne interesy. ( kasa misiu kasa ). Dlatego się do niczego nie nadają.
        • arwena Re: wybory studenckie 23.01.02, 07:34
          a czemu studenta bylej pz pisze z ip wsp????
        • Gość: Bartek Re: wybory studenckie IP: *.issi.uz.zgora.pl 23.01.02, 17:37
          Gość portalu: Sylwia napisał(a):

> Jako studentka byłej PZ uważam że kandydaci z mojej byłej uczelni dbają tylko o
          >
          > własne interesy. ( kasa misiu kasa ). Dlatego się do niczego nie nadają.

Jako student byłej PZ uważam że dziwne byloby gdyby kandydaci z bylej PZ nie dbali o interesy
          studentow z dawnej PZ. Dlatego się nadają.
          pozdro
      • Gość: Ania Re: wybory studenckie IP: *.nat.wsp.zgora.pl 22.01.02, 23:13
        Zgadzam się z moją przedmówczynią.
        • Gość: marek Re: wybory studenckie IP: *.nat.wsp.zgora.pl 22.01.02, 23:48
          uwazam ze to co napisaliscie (bob) w tym artykule nijak ma sie do
          rzeczywistosci. gdyby reporterzy gw czytali uwaznie regulamin wyborow wszystko
          byloby inaczej... nie istnieje cos takiego jak cisza wyborcza w wyborach do
          parlamentu studenckiego:)))) papa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka