Dodaj do ulubionych

Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej

26.05.09, 21:51
nagła przyjaźń wobec jidysz? -o jejku.
Obserwuj wątek
    • Gość: das spiel ist aus zaprosta sobie kaczuszke od palikota IP: *.dynamic.mnet-online.de 27.05.09, 07:01
      i jej sasiadke przybylska ze slubic nad odra i jusz jak pisal wal emsa lech bedzieta
      mieli komplet w kulturze zydowskiej czyli oszustwach

• Gość: das spiel ist aus ukradziony urszuli rysunek IP: *.dynamic.mnet-online.de 27.05.09, 07:13
      wy k wasza sara i maryja mac
      ma zostac jej oddany
    • Gość: ele Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 27.05.09, 10:50
      Mam pytanie ! kto za to płaci ?
      ile to kosztuje !
      • Gość: tk Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.backiel.com.pl 27.05.09, 10:54
        w sobotę zapowiada się ciekawie, idziesz też ele?
        • Gość: xxenia Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 27.05.09, 11:23
          xxEle nie zapomnij wżiąć czosnek.
          • Gość: ele ! Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 27.05.09, 12:19
            Znowu nie na temat !! pyt.
            kto ! finasuje ?
            ile to kosztuje !
            czy choc raz ! raz ! odpowiecie na temat ?
            • Gość: Walter Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 27.05.09, 12:30
              A co jesteś taki zdenerwowany?Napewno nie finasują słowianie.
              • Gość: ele do waltera Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 27.05.09, 12:55
                Zdenerwowany jestes raczej ty moim pyt. ! i jak zawsze nie
                odpowiadacie na temat ot taki folklor !
                jescze raz pytam uprzejmie ! [ bez nerwów ze spokojem ]
                ile to kosztuje ?
                kto za to płaci !
                • Gość: dziad Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 21:47
                  A ile kosztowała podatników Twoja eskapada do Chin ? I nie tylko
                  Twoja...?
        • Gość: ele do tk Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 27.05.09, 12:56
          a ty idziesz ?
          • wasz.tk Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej 27.05.09, 13:10
            Gość portalu: ele do tk napisał(a):

> a ty idziesz ?

Na 80%, choć samochód będzie w warsztacie, to nawet autosanem przyjadę.
            • Gość: Kaśka do ele! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 20:57
              ucieszysz się ele!)
              zapłaciłbys ty ze swoich podatków gdybys je płacił:)
              A tak zapłacą inni plus gmina zydowska.
              pasi?
              bo ja np.jestem zadowolona jesli mogę dołożyć cegiełkę do tego aby
              mój ciemny naród
              poznał inną kulturę.I nie ważne czy będzie ona żydowska czy
              meksykańska.
              Tyle!
              • Gość: ele do kaski Re: do ele! IP: *.aster.pl 28.05.09, 08:30
                Kaska ! znowu nie na temat !!!! dlaczego wy zawsze odpowiadacie
                epitetami [ ciemny naród ] lub złosliwoscą ? moje pytanie jest
                proste !!
                1. kto finasuje ?
                2. ile to kosztuje ?
                czy to są trudne dla was pytania ?
                Dlaczego twierdzisz ze niby ja nie jestem za poznaniem innych
                kultur ? bo co ? ze spytałem ile to kosztuje ? i kto za to płaci ?
                to wyciągnełaś wniosek ze niby ja jestem przeciw !? OSWIADCZAM !
                JESTEM ZA !!! nic nie mam do kultury żydowskiej ! zeby było JASNE !
                mam tylko pretesje do waszej OBŁUDY ! i dlatego chcem wiedziec !
                KTO FINASUJE !
                ILE TO KOSZTUJE !

• Gość: nsdap Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 27.05.09, 22:07
        ele a może kristalnacht w twoim komunistycznym wydaniu? co durniu?
        • Gość: ele do nsdap Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 28.05.09, 08:32
          dziadu ! wstyd mi za ciebie !! bredzisz tu bezładu i składu !!
          a na pytanie dalej nie odpowiadasz ! i rżniesz głupa !!!!!
          • Gość: TW Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.netwurx.net 28.05.09, 10:51
            Najperw Ty odpowiedz za czyje pieniądze jeździłeś do Chin z wierchuszką.
            • Gość: ele do dziada !!! Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 28.05.09, 19:57
              dziadu ! ile jeszcze bedziesz miał nicków ?
              w Chinach byłem za własne pieniadze !!!!!!!!ZA WŁASNE !!!!!!!!!!
              nikt mi nigdy nic nie podarował !
              nigdy nic nie wygrałem !
              zawsze sam sie dorabiałem !!! sam !!!!!!
              nigdy nie brałem kredytów w bankach !! zawsze za własne pieniadze !
              do wiadomosci wszytkich ! tez nie mam lewej renty !
              do Kaski ~! płace podatki !
              • Gość: ele do dziada Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 28.05.09, 20:01
                czy ci nie wstyd ! kombinujesz jak stary zyd pod góre ! byle nie
                opowiedziec na pytanie !!! jestes wzorowym synem izraela !! oni tez
                kombinują, swirują byle nie odpowiadac !! ot taki folklor żydowski !

dziadu wstyd !! fe !
                • Gość: Czesio Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 20:29
                  Gość portalu: ele do dziada napisał(a):

> czy ci nie wstyd ! kombinujesz jak stary zyd pod góre !

Facet zmień lekarza, albo nie pal już zioła.
                  • Gość: Tadek Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 28.05.09, 22:05
                    Ja jestem .....zyd i co z tego.
                • Gość: Mao Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 08:19
                  Nie kłam, że za swoje!!! Nie stać cię !!! Za mało zarabiasz, by
                  opłacić rodzinną wycieczkę do Chin !!! KŁAMIESZ, aż ci nos rośnie.
                  • Gość: ele do wyjców ! Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 29.05.09, 10:16
                    Wekslowanie tematu ! to typowy produkt zydowski ! [ czyli rozmowe
                    rozmydlic ! lub rozmawiac nie na temat ! ] przypominam ! temat !
                    1 . Ile to kosztuje !
                    2. Kto za to płaci ! [ za dni kultury żydowskiej ]
                    tylko tyle chciałbym wiedzieć ! a rozmowa jest jaka ? sami
                    widzicie !
                    MYSLE ŻE BEDZIE KTOŚ ODPOWIEDZIALNY I ODPOWIE ! KTO i ILE !!!
                    • Gość: tk Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.backiel.com.pl 29.05.09, 10:32
                      a mądry człowiek nie musi na każdy post odpowiadać, sam się ele ! kompromitujesz.

jutro jestem w ZG na DKŻ, warto poznawać obce kultury
                      • Gość: dd Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 29.05.09, 11:52
                        ,że tak nienawidzisz Ele co ci jest? Nienawiść to choroba.
                      • Gość: ele do tk Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 29.05.09, 13:05
                        Nastepny ananas ! co kit wciska jakoby JA ! nie uważał inne kultury
                        za warte poznania !!!!! No mówie wam !! to żydowski folklor !
                        weklowanie tematu !! ja o kosztach ! a oni że sie kompromituje !
                        jakoby ja nie szanował obcych nam Słowianom kultur
                        żydzi !!!!!!!!!!!! ja tylko pytam o koszty !!!!! i kto płaci !!!!!!!
                        NIGDZIE NIE PISZE ŻE ! MAM COŚ DO KULTURY ŻYDOWSKIEJ !!!!!!!!!!
                        LUDZIE !!!!! OPAMIENTAJCIE SIE !!!!!! koszty i kto płaci !
                        • Gość: Ola Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 29.05.09, 13:39
                          Ciekawe czy w Chinach też żyją żydzi?
                          • Gość: ele do Oli Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 29.05.09, 19:05
                            Ola ! co ma moje pytanie [ kto płaci i ile płaci ] do pytania
                            czy są zydzi w Chinach ! [zapewnie sa ]
                        • Gość: Prezio Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 16:28
                          > LUDZIE !!!!! OPAMIENTAJCIE SIE !!!!!! koszty i kto płaci !

Sam się opamiętaj jełopie. To jest kultura. O koszty Winobrania też się tak
                          pytałeś? W Weekend są "Dni Województwa" wiec załóż nowy wątek i się też pytaj
                          kto płaci.
                          • Gość: ele do Prezia Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 29.05.09, 19:03
                            Ty mi tu nie świruj pawiana ! kultura też kosztuje ! i ja to wiem !
                            i dlatego pytam ! KTO PŁACI ? ILE PŁACI ? nic nie ma zadarmo !
                            Pozwolisz ze ja sam bede decydowac co i kiedy będe pytał ! dzis
                            pytam ! KTO ! ILE ! pytania proste ! [ jak bedą dni kultury
                            meksykanskiej to zapewniam was ze tez spytam !! ]
                            żydzi ! czy finasowanie dni kultury żydowskiej JEST TAJNE ?
                            czy sie wtydzicie lub macie coś do ukrycia ?
                            • Gość: Ela Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 29.05.09, 20:18
                              Ale jesteś ciekawy.
      • Gość: hail Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 29.05.09, 22:28
        Kto za to płaci mośku ele się pytasz? A no płaci też twój SLD-owski
        prezydent Kubicki, którego tutaj chwalisz pod niebiosa. Nie
        rozmydlaj tematu i napisz coś na temat niedorobiony Aryjczyku.Drugi
        akapit matole.
        www.rzg.info.pl/news/show/4265
    • Gość: Dawid Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.09, 07:46
      Tak mam na imię , ale nie lubię tych spod tej gwiazdy . Ele ma
      rację !Pytanie zasadne: kto płaci i jakie są koszty ? Ale nie
      oczekuje odpowiedzi , bowiem jak się popatrzy skąd pochodzą nasi
      przywódcy / od Kwaśniewskiego począwszy po Mazowieckiego,Michnika i
      obecnie rzadzących i tych z opozycji / to odpowiedż jest prosta. Nie
      bedziemy wydawać naszych braci .Ele! Pilnuj tego towarzystwa !
      • Gość: x Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: 92.244.58.* 30.05.09, 10:09
        ps.
        chodzą plotki, że niejaki Jezus syn Józefa ... też był Żydem

idźcie w pokoju ....

• Gość: Dorka Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 30.05.09, 12:28
          No to w końcu kto za to płaci?
          • Gość: ele do żydów Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 01.06.09, 08:16
            No to sie nie doczekalismy odpowiedzi !
            Kto płaci ?
            Ile to kosztuje !
            widac że to TAJNE /Poufne ! ot taki folklor żydowski !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka