sasser.g 26.05.09, 21:51 nagła przyjaźń wobec jidysz? -o jejku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: das spiel ist aus zaprosta sobie kaczuszke od palikota IP: *.dynamic.mnet-online.de 27.05.09, 07:01 i jej sasiadke przybylska ze slubic nad odra i jusz jak pisal wal emsa lech bedzieta mieli komplet w kulturze zydowskiej czyli oszustwach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das spiel ist aus ukradziony urszuli rysunek IP: *.dynamic.mnet-online.de 27.05.09, 07:13 wy k wasza sara i maryja mac ma zostac jej oddany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 27.05.09, 10:50 Mam pytanie ! kto za to płaci ? ile to kosztuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.backiel.com.pl 27.05.09, 10:54 w sobotę zapowiada się ciekawie, idziesz też ele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxenia Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 27.05.09, 11:23 xxEle nie zapomnij wżiąć czosnek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele ! Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 27.05.09, 12:19 Znowu nie na temat !! pyt. kto ! finasuje ? ile to kosztuje ! czy choc raz ! raz ! odpowiecie na temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walter Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 27.05.09, 12:30 A co jesteś taki zdenerwowany?Napewno nie finasują słowianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do waltera Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 27.05.09, 12:55 Zdenerwowany jestes raczej ty moim pyt. ! i jak zawsze nie odpowiadacie na temat ot taki folklor ! jescze raz pytam uprzejmie ! [ bez nerwów ze spokojem ] ile to kosztuje ? kto za to płaci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 21:47 A ile kosztowała podatników Twoja eskapada do Chin ? I nie tylko Twoja...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do tk Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 27.05.09, 12:56 a ty idziesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
wasz.tk Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej 27.05.09, 13:10 Gość portalu: ele do tk napisał(a): > a ty idziesz ? Na 80%, choć samochód będzie w warsztacie, to nawet autosanem przyjadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka do ele! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 20:57 ucieszysz się ele!) zapłaciłbys ty ze swoich podatków gdybys je płacił:) A tak zapłacą inni plus gmina zydowska. pasi? bo ja np.jestem zadowolona jesli mogę dołożyć cegiełkę do tego aby mój ciemny naród poznał inną kulturę.I nie ważne czy będzie ona żydowska czy meksykańska. Tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do kaski Re: do ele! IP: *.aster.pl 28.05.09, 08:30 Kaska ! znowu nie na temat !!!! dlaczego wy zawsze odpowiadacie epitetami [ ciemny naród ] lub złosliwoscą ? moje pytanie jest proste !! 1. kto finasuje ? 2. ile to kosztuje ? czy to są trudne dla was pytania ? Dlaczego twierdzisz ze niby ja nie jestem za poznaniem innych kultur ? bo co ? ze spytałem ile to kosztuje ? i kto za to płaci ? to wyciągnełaś wniosek ze niby ja jestem przeciw !? OSWIADCZAM ! JESTEM ZA !!! nic nie mam do kultury żydowskiej ! zeby było JASNE ! mam tylko pretesje do waszej OBŁUDY ! i dlatego chcem wiedziec ! KTO FINASUJE ! ILE TO KOSZTUJE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nsdap Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 27.05.09, 22:07 ele a może kristalnacht w twoim komunistycznym wydaniu? co durniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do nsdap Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 28.05.09, 08:32 dziadu ! wstyd mi za ciebie !! bredzisz tu bezładu i składu !! a na pytanie dalej nie odpowiadasz ! i rżniesz głupa !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.netwurx.net 28.05.09, 10:51 Najperw Ty odpowiedz za czyje pieniądze jeździłeś do Chin z wierchuszką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do dziada !!! Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 28.05.09, 19:57 dziadu ! ile jeszcze bedziesz miał nicków ? w Chinach byłem za własne pieniadze !!!!!!!!ZA WŁASNE !!!!!!!!!! nikt mi nigdy nic nie podarował ! nigdy nic nie wygrałem ! zawsze sam sie dorabiałem !!! sam !!!!!! nigdy nie brałem kredytów w bankach !! zawsze za własne pieniadze ! do wiadomosci wszytkich ! tez nie mam lewej renty ! do Kaski ~! płace podatki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do dziada Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 28.05.09, 20:01 czy ci nie wstyd ! kombinujesz jak stary zyd pod góre ! byle nie opowiedziec na pytanie !!! jestes wzorowym synem izraela !! oni tez kombinują, swirują byle nie odpowiadac !! ot taki folklor żydowski ! dziadu wstyd !! fe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesio Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 20:29 Gość portalu: ele do dziada napisał(a): > czy ci nie wstyd ! kombinujesz jak stary zyd pod góre ! Facet zmień lekarza, albo nie pal już zioła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 28.05.09, 22:05 Ja jestem .....zyd i co z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mao Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 08:19 Nie kłam, że za swoje!!! Nie stać cię !!! Za mało zarabiasz, by opłacić rodzinną wycieczkę do Chin !!! KŁAMIESZ, aż ci nos rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do wyjców ! Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 29.05.09, 10:16 Wekslowanie tematu ! to typowy produkt zydowski ! [ czyli rozmowe rozmydlic ! lub rozmawiac nie na temat ! ] przypominam ! temat ! 1 . Ile to kosztuje ! 2. Kto za to płaci ! [ za dni kultury żydowskiej ] tylko tyle chciałbym wiedzieć ! a rozmowa jest jaka ? sami widzicie ! MYSLE ŻE BEDZIE KTOŚ ODPOWIEDZIALNY I ODPOWIE ! KTO i ILE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.backiel.com.pl 29.05.09, 10:32 a mądry człowiek nie musi na każdy post odpowiadać, sam się ele ! kompromitujesz. jutro jestem w ZG na DKŻ, warto poznawać obce kultury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 29.05.09, 11:52 ,że tak nienawidzisz Ele co ci jest? Nienawiść to choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do tk Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 29.05.09, 13:05 Nastepny ananas ! co kit wciska jakoby JA ! nie uważał inne kultury za warte poznania !!!!! No mówie wam !! to żydowski folklor ! weklowanie tematu !! ja o kosztach ! a oni że sie kompromituje ! jakoby ja nie szanował obcych nam Słowianom kultur żydzi !!!!!!!!!!!! ja tylko pytam o koszty !!!!! i kto płaci !!!!!!! NIGDZIE NIE PISZE ŻE ! MAM COŚ DO KULTURY ŻYDOWSKIEJ !!!!!!!!!! LUDZIE !!!!! OPAMIENTAJCIE SIE !!!!!! koszty i kto płaci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 29.05.09, 13:39 Ciekawe czy w Chinach też żyją żydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do Oli Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 29.05.09, 19:05 Ola ! co ma moje pytanie [ kto płaci i ile płaci ] do pytania czy są zydzi w Chinach ! [zapewnie sa ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezio Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 16:28 > LUDZIE !!!!! OPAMIENTAJCIE SIE !!!!!! koszty i kto płaci ! Sam się opamiętaj jełopie. To jest kultura. O koszty Winobrania też się tak pytałeś? W Weekend są "Dni Województwa" wiec załóż nowy wątek i się też pytaj kto płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do Prezia Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 29.05.09, 19:03 Ty mi tu nie świruj pawiana ! kultura też kosztuje ! i ja to wiem ! i dlatego pytam ! KTO PŁACI ? ILE PŁACI ? nic nie ma zadarmo ! Pozwolisz ze ja sam bede decydowac co i kiedy będe pytał ! dzis pytam ! KTO ! ILE ! pytania proste ! [ jak bedą dni kultury meksykanskiej to zapewniam was ze tez spytam !! ] żydzi ! czy finasowanie dni kultury żydowskiej JEST TAJNE ? czy sie wtydzicie lub macie coś do ukrycia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 29.05.09, 20:18 Ale jesteś ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hail Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 29.05.09, 22:28 Kto za to płaci mośku ele się pytasz? A no płaci też twój SLD-owski prezydent Kubicki, którego tutaj chwalisz pod niebiosa. Nie rozmydlaj tematu i napisz coś na temat niedorobiony Aryjczyku.Drugi akapit matole. www.rzg.info.pl/news/show/4265 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.09, 07:46 Tak mam na imię , ale nie lubię tych spod tej gwiazdy . Ele ma rację !Pytanie zasadne: kto płaci i jakie są koszty ? Ale nie oczekuje odpowiedzi , bowiem jak się popatrzy skąd pochodzą nasi przywódcy / od Kwaśniewskiego począwszy po Mazowieckiego,Michnika i obecnie rzadzących i tych z opozycji / to odpowiedż jest prosta. Nie bedziemy wydawać naszych braci .Ele! Pilnuj tego towarzystwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: 92.244.58.* 30.05.09, 10:09 ps. chodzą plotki, że niejaki Jezus syn Józefa ... też był Żydem idźcie w pokoju .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorka Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 30.05.09, 12:28 No to w końcu kto za to płaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do żydów Re: Bogaty program Dni Kultury Żydowskiej IP: *.aster.pl 01.06.09, 08:16 No to sie nie doczekalismy odpowiedzi ! Kto płaci ? Ile to kosztuje ! widac że to TAJNE /Poufne ! ot taki folklor żydowski ! Odpowiedz Link Zgłoś