j-50 Bosze! Ale ropucha! 03.07.09, 02:47 Jej konterfekt nad wyrem byłby środkiem antykoncepcyjnym o 100% pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 To lokalny głuptak , ta radna ... 03.07.09, 02:54 Po co nagłaśnia się głuptaków, czy to sezon ogórkowy ? Gdyby krzyknęła na artystów z Izraela , to byłaby cisza ? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: To lokalny głuptak , ta radna ... 03.07.09, 03:31 danka2007 napisała: > Po co nagłaśnia się głuptaków, czy to sezon ogórkowy ? > Gdyby krzyknęła na artystów z Izraela , to byłaby cisza ? Glupcy zwykle naglasniaja sie sami i tak bylo tym razem, ta pani wyszla na scene i publicznie zaczela przeklinac, zachowala sie, jak jej elektorat...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Wszyscy przepraszają, ale nie pani Eleonora IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.07.09, 04:43 Alez moi drodzy, wyluzujcie! Kazdy w Europie wie, ze te polskie elyty, wasi politykierzy to taki foklor! Nikt nie bierze ich na serio. Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo dlaczego PiSda / kaczystka/ nie przeprasza ? 03.07.09, 05:01 katolackie, zabużańskie wychowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paskudny Re: dlaczego PiSda / kaczystka/ nie przeprasza ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.09, 06:50 Nie bądzcie naiwni... to krówsko nigdy nikogo nie przeprosi.Ten jej stary to jakiś katorżnik czy co?Przecież to straszydło nigdy nie miało ani odrobiny wdzięku i urody.Jak można iść do łóżka z takim kaszalotem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gęś Icka Niie przeprosi, ponieważ IP: *.icpnet.pl 03.07.09, 07:11 wulgarne odnoszenie się do ludzi jest dla tej pani czymś zwyczajnym, takiej kultury nabyła w domu rodzinnym i potem w środowisku PIS. Weszła na salony ze słomą w butach i niezaleznie jakimi sie perfumami pokropi to i tak bedzie smierdziec obora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkot Wszyscy przepraszają, ale nie pani Eleonora IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.09, 07:26 W czwartek prezydent Zielonej Góry i szef klubu 4 Róże dla Lucienne przeprosili artystów i publiczność festiwalu Rock Nocą za skandaliczne zachowanie radnej. Dwa czerwone pająki z SLD (Kieć i Kubicki) solidarnie przepraszają Szkotów i innych zagranicznych gości. Jakie to poprawne i polskie, wiecznie przepraszać wszystkich i za wszystko, nawet Szkota co ni jak nie rozumie po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
maxpoz Wszyscy przepraszają, ale nie pani Eleonora 03.07.09, 08:07 eleonora do nory,na przedmieścia Odpowiedz Link Zgłoś
kaz63 Wszyscy przepraszają, ale nie pani Eleonora 03.07.09, 10:02 Obejrzałem zdjęcie tej pani i wcale nie dziwi mnie jej słownictwo, a dokładnie kultura.Innymi słowy:" Nie daj Boże z chama pana". Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 Wszyscy przepraszają, ale nie pani Eleonora 03.07.09, 15:20 Morda jak wróbel, włosy jak kępa, i jak wódz niereformowalna i tępa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wafel Re: Wszyscy przepraszają, ale nie pani Eleonora IP: 85.222.87.* 03.07.09, 15:43 Co za chamstwo na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GW Właśnie przeprosiła IP: 85.222.87.* 04.07.09, 06:45 miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,6787540,Radna_PiS__przepraszam__poniosly_mnie_emocje.html Odpowiedz Link Zgłoś
teresa-re Pani Radna....... 03.07.09, 23:09 nikt nie ma prawa nikogo obrazac, a zwlaszcza zaproszonych gosci.. Pani Szymkowiak.... coz jej zachowanie pozostawiam bez komentarza, przykro mi za nia... ale, to tylko <<kwiaciarka>> ktora zostala radna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staryrep Re: Pani Radna....... IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.09, 07:25 No właśnie kwiaciarka posługuje się KWIECISTĄ MOWĄ Q,R,WA MAĆ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb co z talonami do agencji towarszyskich? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.09, 11:11 miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35159,4520960.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzyk32 wyrafinowana wypowiedź pisówki IP: *.chello.pl 04.07.09, 19:43 w pełni poipieram stanowisko szefa klubu Jacek Budziński, który "podkreśla, że namawia radną PiS do przeprosin. Co będzie, jeśli tego nie zrobi? - Według mnie nie powinno być to podstawą, żeby wyrzucać ją z klubu PiS" - no przecież gdzie maja się kanalizowac te wszystkie menty, oczywiście pisie i róbcie chłopaki (i dziewczyny) tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD Re: wyrafinowana wypowiedź pisówki IP: 85.222.87.* 04.07.09, 20:58 Ment to twój stary PO-wski pajacu ! Bahahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: wyrafinowana wypowiedź pisówki IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.09, 23:37 widzyk32 napisał: > Według mnie nie powinno być to podstawą, > żeby wyrzucać ją z klubu PiS" może sama powinna przejść do platformy tak, jak lubuski poseł?. www.youtube.com/watch?v=aggDGlusAEY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryspin555 *** IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 05.07.09, 13:54 Mnie już przestały dziwić wyskoki członków PiS i zwolenników Radia Maryja.Pod przykrywką miłości do bliżniego,tolerancji i innych wzniosłych deklaracji,obłuda ,fałsz i chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś