Dodaj do ulubionych

"GW": Jacek Bachalski na czele SD w Poznaniu

26.07.09, 11:05
Brak jakichkolwiek opinii do tej godziny w tej sprawie świadczy o "żywym"
zainteresowaniu poznaniaków tą sprawą. Co do nie mających nazwisk tłumach
młodych działaczy stojących w kolejkach po legitymację SD przypomina mi się
reklama nowej dyskoteki w NY. Przez trzy dni przed budynkiem. w którym grała
głośna muzyka i błyskały światła stał tłum ludzi, z którego nie wpuszczono ani
jednej osoby. Takie budowanie napięcia. Czwartego dnia wszyscy poszli tam,
gdzie nie stosowano takich wyrafinowanych technik marketingowych.
Najbardziej bawi mnie jednak przywoływany ciągle argument rozczarowania PO z
powodów utraty przez nią ideałów. Nie jestem PO zachwycony, ale przypisywanie
Piskorskiemu (znanemu pogromcy ruletki w kasynach - mistrzostwo świata w serii
wygranych na pograniczu ingerencji Najwyższego)utraconej przez PO ideowości
świadczy o kompletnej demencji autorów tego argumentu.
Obserwuj wątek
    • Gość: TFUrca Re: "GW": Jacek Bachalski na czele SD w Poznaniu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.09, 11:10
      swój do swego ciągnie .....a własciwie "uczciwie " zarobiona kasa
      ciągnie do "uczciwie" zarobionej kasy.....
      • Gość: @piszon Re: "GW": Jacek Bachalski na czele SD w Poznaniu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.09, 11:22
        Poczekajcie z opiniami na ten temat,w tych sprawach "pryncypialnie" powinien
        wypowiedzieć się forumowy mentor który wabi się"wasz tk" Aż się martwię gdzie
        ten "tfu_rczy" ómyśł się zapodział?
        • Gość: Twoja St@ra Re: "GW": Jacek Bachalski na czele SD w Poznaniu IP: 94.254.167.* 26.07.09, 11:28
          To już wiem draniu czemu spałam całą noc zamiast się z tob@ stosunkować, masz
          nową obsesję i do tego jeszcze .... faceta :(
          • Gość: @piszon Re: "GW": Jacek Bachalski na czele SD w Poznaniu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.09, 11:43
            Mam obsesę? nie narzucam nikomu że jestem "wasz" Tylko grzecznie pytam gdzie
            jest frajer z przywódczym apetytem o ksywie tk.To nie obsesja to moja
            spostrzegawczosć.Ostrzegam tylko aby się nie spieszyć z opiniami ponieważ musi
            najpierw wypowiedzieć się w/w tk .A jak będzie super gdy dołaczy jeszcze
            "ele"?Wtedy tylko patrz motłochu jak "tfórcze łby krztałtójom tfój ómysł"
            • Gość: 3le Re: "GW": Jacek Bachalski na czele SD w Poznaniu IP: 188.33.10.* 26.07.09, 11:59
              Niektórym wszytko się z seksem, innym z "tk" się kojarzy. "wasz" jako synonim
              przywódczego apetytu? ja tu widzę raczej ironię i żart. No ale skoro się tobie
              wszystko z "tk" kojarzy, to może choć spytaj psychologa na dyżurze w Gazecie
              Lubuskiej czy wszystko z tobą ok.
        • Gość: Grzesiek Re: "GW": Jacek Bachalski na czele SD w Poznaniu IP: *.anonymouse.org 26.07.09, 11:50
          Basiu nie przesadzaj.
          • Gość: Basia Re: "GW": Jacek Bachalski na czele SD w Poznaniu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.09, 11:56
            Dobrze Grzesiu ,rzeczywiście przesadzanie najlepiej zostawić ogrodnikom
            • Gość: doktor zmyślony Re: "GW": Jacek Bachalski na czele SD w Poznaniu IP: *.sdv.fr 26.07.09, 12:04
              Idźcie na spacer, tylko nie szukajcie po drodze "Tk" prędko, na spacer!!
              • Gość: Basia Re: "GW": Jacek Bachalski na czele SD w Poznaniu IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.09, 12:10
                Pani doktor Pani jeszcze trzyma te pieski i kotki?
      • Gość: wiem wiem wiem Re: "GW": Jacek Bachalski na czele SD w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 18:20
        Teraz tylko czekać aż Ciemnoczołowski zbierze swoją ekipę w Lubuskim, i
        rozruszają SD, a Bożenna Bukiewicz zostanie sama jak palec, zresztą już jest
        sama. Nie ma przy niej młodych ludzi. Zostali przy niej tylko Możejko i Sapa.
        Ten drugi daje sporą kasę w zakładzie że wróci do PiS ;) Widać po Sapie że się
        męczy w PO. Seba, zrób tę słynną wendetę Bożennie i Możejko i z młodymi ludźmi,
        z członkami "30+" buduj struktury SD w Lubuskim.
    • elsby Polerowanie lasek , 26.07.09, 14:53
      złośliwie samowygrywająca się ruletka i maśc na porost włosow.W
      planach różne pokazy.
    • mireky Bachalski krętaczu 26.07.09, 15:34
      "PO odeszła od wielkich ideałów"- po pierwsze nigdy ich nie miała po drugie co
      to za niby "wielkie ideały" ma SD. Chyba tylko takie na których opierała się
      afera mostowa. Bachalski to też niezły ziom. Jego firma językowa miała
      kontrakt z PUP w Gorzowie, zarobił na tym kontrakcie sporo kasy, szkoda tylko
      że szkolenia bezrobotnych organizowane przez JDJ były żenującej jakości a
      nauczycielami byli 15-letni wolontariusze, więc tak naprawdę Bachalski wziął
      publiczne pieniądze za zajęcia prowadzone przez darmowych pracowników, którzy
      w dodatku popełniali mnóstwo błędów z tej racji że sami się jeszcze uczyli. Co
      do gazetki Tylko Gorzów to jest darmowa owszem ale to nie jest jakiś
      samarytański wybryk Bachalskiego tylko prawo rynku, dzięki reklamom
      umieszczonym w gazecie a jest ich tam więcej niż druku Bachalski zarabia
      znacznie więcej niż gdyby medium darmowe nie było, więc nie rozumiem czym się
      tak GW zachwyca. SD to banda kolesi a ich tzw "nowa jakość" to tylko zgniły
      kartofel w nowym opakowaniu i tyle. pozdro dla Gorzowian ;]
      • grunberger Re: Bachalski krętaczu 26.07.09, 15:37
        mireky napisał:

> pozdro dla Gorzowian ;]

Spadaj gorzofffski prowokatorku!
        • mireky Re: Bachalski krętaczu 26.07.09, 15:40
          jaki "bystry" komentarz

grunberger napisał:

> mireky napisał:
          >
          > > pozdro dla Gorzowian ;]
          >
          > Spadaj gorzofffski prowokatorku!
          • Gość: Ale szopka ;) Re: Bachalski krętaczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 18:20
            Teraz tylko czekać aż Ciemnoczołowski zbierze swoją ekipę w Lubuskim, i
            rozruszają SD, a Bozenna Bukiewicz zostanie sama jak palec, zresztą już jest
            sama. Nie ma przy niej młodych ludzi. Zostali przy niej tylko Możejko i Sapa.
            Ten drugi daje sporą kasę w zakładzie że wróci do PiS ;) Widać po Sapie że się
            męczy w PO. Seba, zrób tę słynną wendetę Bożennie i Możejko i z młodymi ludźmi,
            z członkami "30+" buduj struktury SD w Lubuskim.
            • Gość: W.P. Re: Bachalski krętaczu IP: 212.109.135.* 27.07.09, 09:41
              A ten Bachalski to taki KRĘTACZ PLATFUSOWY, co to z twarzy PODOBNY
              DO NIKOGO. No, Piskirski PICUŚ GLANCUŚ potrzebuje takich samych
              PICUSIÓW GLANCUSIÓW. A co umie Piskorski oprócz obracania jęzorem?
              Wygrywać 158 razy pod rząd w kasynie. To sczęście zapewniają -
              Olechowski i Czępiński - WYBOROWE KADRY z SB-eckiego ZACIĄGU. Do
              nich dołącza TOWARZYSZ Bachalski i tak jak oni, a wcześniej TUSK
              bełkocze otumanianemu ludowi o IDEAŁACH. A tu chodzi tylko o
              koleżków KOMUNISTÓW z SD. Oni się URZĄDZILI, mają majątek,
              przeczekali i z nimi teraz na zasadzie "ŚWIEŻYNKI" Piskorski,
              Bachalski, Olechowski, Czempiński i kto tam jeszcze z SB oraz WSI
              budują NOWĄ PARTIĘ. Kto w to uwierzy? Tylko DUREŃ I PACAN.
      • Gość: nn Przesadzacie :P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 18:45
        Trochę mi przykro, bo prowadziłam jakieś 6-8 lat temu /starość nie radość nie
        pamiętam już nawet kiedy to było/ takie żenujące kursy w Zielonej Górze. To było
        wtedy dla mnie bardzo ważne dać coś od siebie. Z tego co pamiętam priorytetem
        było ruszyć ludzi z domu, sprzed telewizora. Chociaż przyznaję rację - jak
        pomyślę sobie, że uczyłam mając 17 lat, jestem zażenowana, bo dziś wiem, jaką
        krzywdę mogłam ludziom wyrządzić. I jakie to było nieprofesjonalne. Jednak moim
        zdaniem był z tego pożytek - uważam, że sporo moich "uczniów" nabrało pewności
        siebie. I to mnie cieszy. I to było zresztą dla mnie najważniejsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka