Dodaj do ulubionych

Koncert Majki Jeżowskiej

04.08.09, 11:11
Już w Sobotę 8 sierpnia na "DZIKIEJ OCHLI" o godzinie 15.00 rozpocznie się
otwarcie najnowoczesniejszego placu zabaw dla dzieci (koszt 27 tys
zł).Połaczone to będzie z koncertem znanej i lubianej przez nasze milusinskie
MAJKI JEZOWSKIEJ oraz licznymi grami i zabawami dla dzieci.Wstep na koncert i
na teren dzikiej ochli jak również parking jest bezpłatny.Organizatorzy
zapraszają wszystkich już od godziny 12.00....warto zabrać swoje
pociechy...zapraszamy
Obserwuj wątek
    • Gość: lewy czerwcowy Re: Koncert Majki Jeżowskiej IP: 212.109.148.* 04.08.09, 11:44
      z tą nowoczesnością to nie przesada?!
      Zwykły plac - w googlach "plac zabaw muszkieterowie" - bo o tym Pani pisze?
      Z jednej strony fajnie, ze powstaje ale z drugiej lokalizacja - porażka -
      niestrzeżone kąpielisko, młodzież "nie wylewająca za kołnierz" z amstafami bez
      kaganca, Mini Zoo - bez sensu żadnego kucyk, kozy i dwa pawie oraz syf dookoła.
      Oby moje słowa się obróciły w ... ale żywotność tego placu do rekordowych
      należeć nie będzie.
      pożyjemy, zobaczymy
      pozdrawiam
      lewy
      • Gość: ff Re: Koncert Majki Jeżowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 08:43
        Kolejny krytyk.wez sie za cos i rób a nei krytykuj.Przejedz sie na dziką ochle i
        zobacz gdzie jest syf i zobacz kogos z psem bez kaganca.Pierw pojedz zobacz
        potem pisz pajacu.
        • Gość: Ali Re: Koncert Majki Jeżowskiej IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.08.09, 06:43
          Byłam, widziałam i mam identyczne spostrzeżenia co Lewy Czerwcowy,
          myślałam, że jak ktoś weźmie to w dzierżawę to zrobi tutaj coś
          pięknego a jest buda z piwem i z frytkami i jeden wielki syf.
        • Gość: lewy czerwcowy Re: Koncert Majki Jeżowskiej IP: 212.109.148.* 11.08.09, 07:42
          Byłem, widziałem i podtrzymuje swoją wcześniejszą opinie:
          syf, kiła i mogiła: dzika Ochla jest urokliwa, ale jesienią i zimą.
          Plac zabaw to tak naprawdę placyk zabaw (dziwie się, że InterMarche nie chcieli / mogli? ulokować go bliżej sklepu na Jędrzychowie).
    • Gość: ? Re: Koncert Majki Jeżowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 14:36
      Majka Jeżowska - była taka piosenkarka na początku lat 80-tych....to
      ta sama ?....... to ona jeszcze żyje???
    • Gość: ww Re: Koncert Majki Jeżowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 22:41
      Jasne ze zyje i daje ok 10 koncertow dla dzieci miesiecznie :)A jeden z nich dla
      naszych dzieciaków juz w niedziele o 15.00 na dzikiej ochli
    • Gość: bb Re: Koncert Majki Jeżowskiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.09, 08:16
      czy podczas tego festynu obowiązywać będzie zakaz oddychania? Czy może zakaz
      chodzenia w prawo? Czy moje dziecko może wziąć ze sobą swój ulubiony soczek czy,
      będzie obowiązywał zakaz wnoszenia czegokolwiek? No i przypadkiem ludziska nie
      puszczajcie bąków, bo specjalna grupa Was wyłapie i wlepi mandat!!! ... taki sam
      jak dostają wędkarze.
      • Gość: haha Re: Koncert Majki Jeżowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 17:49
        kolejna idiotka nei znajaca realiów nie chces zprzychodzic nie
        przychodz i juz po co piszesz cos.jest tam i tak taki tłum ludzi
        codziennie ze nie ma gdzie sie rozbic a tych wedkarzy to pogonic w
        cholere maja racje ochroniarze goniac to barachło
        • Gość: plazowicz Re: Koncert Majki Jeżowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 09:14
          Poczytałem o Ochli poprzednie posty z marca i kwietnia.Jechali wszyscy jak po
          psie po inwestorze i co? nie sprawdziły się wasze"czarne scenariusze"jest
          wszystko wedle obietnic.Sam tam jeżdżez dziecmi i mi siępodoba.Tezbym troszke
          inaczej kilka rzeczy zrobił ale co ja mogę zarabiajac 1800zł.Moge tylko
          przyjklasnac ze ktoś cokolwiek tam zrobił.Jest bardzo czystoto przedewszystkim
          nie biegają psy pomiedzy dziecmi jest to pilnowane i respektowane i mi się to
          bardzo podoba.Kazdy ma swoje zdanie ale po co bzdurnie krytykujecie ludzie i to
          bezpodstawnie amoim zdaniem krytykują ci ktorzy nie umieją sie dostosowac do
          zasad tam panujacych i może zostali wyproszeni,to wtedy jedyny ich sposob
          "opluc" anonimowo w necie:).pozdrawiam
          • Gość: Anka Re: Koncert Majki Jeżowskiej IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.09, 00:39
            A której dokładnie jest ten koncert?
            • Gość: cichociemna Re: Koncert Majki Jeżowskiej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.09, 22:09
              Alez smiesznie sie czyta ten watek: kilka postow tej samej autorki,
              pierwszy układny i zapraszajacy, a kolejne pt zamknijcie mordę
              chamy:D
              Radzilabym roznicowac słownictwo i sposob ukladania literek (brak
              spacji po kropce, np), jesli chce Pani udawac trzy rozne osoby;)
              • Gość: Kika zenuaa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.08.09, 05:31
                Jedna osoba pod trzema oslonami..zenua!!
                • Gość: pis Re: zenuaa IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.09, 22:55
                  to nie osoba,to bezrobotni dziennikarze gazety wyborczej.
    • Gość: poli Re: Koncert Majki Jeżowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 09:40
      Ale imprezka była super naprawde..........:)|
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka