Dodaj do ulubionych

firma eurolanser! PRzestroga!

• Gość: Justyna22 Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.ists.pl 05.05.16, 19:17
      Nie polecam nikomu przejazdów z tą firmą. Bus zamiast obiecanych 12 godzin jechał 15, a kierowca w czasie podróży robił ponad 10, niepotrzebnie przedłużanych, postojów. W pojeździe brak było wspominanego na stronie internetowej Wi-Fi (na pytanie o nie, otrzymaliśmy odpowiedź, że Internet, owszem, jest, ale w innym busie...). Bus jest ciasny, ma nieszczelne drzwi, przez co podczas podróży było bardzo chłodno, a podróży nim z pewnością nie można nazwać komfortową.
      • jokkka Re: firma eurolanser! PRzestroga! 04.08.16, 22:57
        Eurolanser, tragedia!!! Dostałam smsa z potwierdzenie rezerwacji, koło 16-stej znowu SMS ze beda koło 19.00-20.00 ale godz wcześniej kierowca bedzie sie kontaktował i da znac o której beda. Po godz 20-stej dzwonie do firmy i pytam co sie dzieje, właścicielka mowi ze juz dzwoni do kierowcy i mam czekać na tel. Pól godz pozniej znowu dzwoni i Pani juz nie odbiera, próbuje godz sie do niej dodzwonić ale nie odbiera. Po 21.30 oddzwania i mowi ze jest awaria auta i wciagu 20min zadzwoni kierowca zadzwoni i powie co dalej czy w nocy wyjedziemy czy dopiero na drugi dzien. 22.30 pani znowu dzwoni i mowi ze niestety ale wyjazd na drugi dzien. Tragedia, absolutnie nie polecam tej firmy! Oszuści! Dzwoniłam do innych przewoźników bo miałam nadzieje ze jeszcze mnie ktoś zabierze bo miałam wazne sprawy do załatwienia w Polsce ale niestety juz wszyscy w trasie o tej godz tj 22.30 i dowiedziałam sie od nich ze wielu klientów miało takie przygody z ta firma! Nie polecam i przestrzegam!
      • eurolanserpasazer Re: firma eurolanser! PRzestroga! 03.08.18, 23:15
        Firma Eurolanser to porażka i brak szacunku dla pasażerów, miesiąc wcześniej zarezerwowane miejsce, zero odpowiedzi w dniu wyjazdu na smsy i telefony gdy im potwierdzam rezerwację - 0 jakiejkolwiek informacji że nie jadę. Zrzucanie połączeń, a gdy zdecydowali się odebrać moje połączenie powiedzieli ze kierowca pojechal z wolnym miejscem. A chwile wczesniej mi mowia ze mieli duzo telefonow z chetnymi ludzmi na przejazd. Dokladnie o 21 40 odebrano moje połączeni by mi przekazać że kierowca o godzinie 19 był w moim rejonie i pojechał do Polski niby z wolnym miejscem - totalna kpina. Kazdy chce jechac do Polski w piatek maja duzo klientow a pasazera z rezerwacja miesieczna wczesniej maja gdzies bo ktos im musial zaproponowac cos lepszego lub bylo im nie po drodze by mnie zabrac mogli mi to napisac o 15 lub zadzwonic ze nie pojade ale tak wszystko ustawili by mi kompletnie zablokowac powrot do Polski u innego przewoznika bo inni przewoznicy na ogol odbieraja telefon do 21. Czekałem cierpliwie i tak mnie potraktowano sad NIE POLECAM FIRMY EUROLANSER A BYLEM ICH 2X PASAŻEREM ! NIECH SIĘ UDŁAWIĄ TĄ KASĄ CO IM KTOŚ ZAPROPONOWAŁ ZA MOJE MIEJSCE ŻYCZĘ IM SMACZNEGO.
    • mightyowl Re: firma eurolanser! PRzestroga! 22.10.16, 11:05
      Witam,
      Dołaczam sie do negatywnych opinii na temat Eurolanser. Wyjazd byl zaplanowany na czwartek 20.10., zostal przesuniety na dzien nastepny. W czwartek zostalam poinformowana, ze odbedzie sie w dopiero w sobote. Przy rozmowie telefonicznej z panem uzyskalam metne wyjasnienia na temat powodu przesuniecia terminu wyjazdu. Zdecydowanie nie polecam. Moje plany urlopowe zostaly calkowicie zrujnowane. A co z ludzmi, ktorzy mieli terminy zwiazane z praca, waznymi wydarzeniami lub uroczystosciami? Mam nadzieje, ze wlasciciele doczekaja sie zbiorowego procesu. Nieprawdopodobne, ze udaje im sie prowadzic oszukancza dzialalnosc tak dlugo !
    • Gość: Ada Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.17, 15:08
      Minęło kilka lat od powyższej opinii, ale nic się nie zmieniło, ta pseudo firma nadal naciąga ludzi... miałam jechać z nimi do Holandii, ale bus nie przyjechał. Przejazd kilka razy potwierdzony telefonicznie i smsowo, bus nie przyjechał. Arogancka i niemiła kobieta telefonicznie poinformowała, że busa nie ma i nie będzie a potem się rozłączyła. Zastanówcie się przed wyborem tej "firmy" jako przewoźnika!
    • agat97 Re: firma eurolanser! PRzestroga! 20.03.18, 11:49
      2018 rok i bez zmian- po przeczekaniu całej nocy z telefonem ręce w oczekiwaniu na busa, nikt nie przyjechał, nikt nie zadzwonił z jakąkolwiek informacją. Żadnego wytłumaczenia, przeprosin. Brak kompetencji i chamstwo.
      • eurolanser Re: firma eurolanser! PRzestroga! 20.03.18, 15:05
        Witam,

dzis w nocy mial Pania zabrac nasz podwykonawca firma Asterix.
        Rano, po telefonie Pani mamy zażądaliśmy od tej firmy wytłumaczenia sytuacji. Informowano nas, ze Pani numer był zajęty i dodzwonili się do Pani mamy. Bardzo przepraszamy za naszego podwykonawce.

Pozdrawiam, EuroLanser
    • Gość: Annak Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.189.255.15.s.net.pl 05.06.18, 12:40
      Super firma, mi jechało się bardzo dobrze, Mily kierowca, auto czyste i nowe. Polecam!
      • eurolanserpasazer Re: firma eurolanser! PRzestroga! 03.08.18, 23:19
        Firma Eurolanser to porażka i brak szacunku dla pasażerów, miesiąc wcześniej zarezerwowane miejsce, zero odpowiedzi w dniu wyjazdu na smsy i telefony gdy im potwierdzam rezerwację - 0 jakiejkolwiek informacji że nie jadę. Zrzucanie połączeń, a gdy zdecydowali się odebrać moje połączenie powiedzieli ze kierowca pojechal z wolnym miejscem. A chwile wczesniej mi mowia ze mieli duzo telefonow z chetnymi ludzmi na przejazd. Dokladnie o 21 40 odebrano moje połączeni by mi przekazać że kierowca o godzinie 19 był w moim rejonie i pojechał do Polski niby z wolnym miejscem - totalna kpina. Kazdy chce jechac do Polski w piatek maja duzo klientow a pasazera z rezerwacja miesieczna wczesniej maja gdzies bo ktos im musial zaproponowac cos lepszego lub bylo im nie po drodze by mnie zabrac mogli mi to napisac o 15 lub zadzwonic ze nie pojade ale tak wszystko ustawili by mi kompletnie zablokowac powrot do Polski u innego przewoznika bo inni przewoznicy na ogol odbieraja telefon do 21. Czekałem cierpliwie i tak mnie potraktowano sad NIE POLECAM FIRMY EUROLANSER A BYLEM ICH 2X PASAŻEREM ! NIECH SIĘ UDŁAWIĄ TĄ KASĄ CO IM KTOŚ ZAPROPONOWAŁ ZA MOJE MIEJSCE ŻYCZĘ IM SMACZNEGO. A jak widzę więcej ludzi ma podobne problemy.
    • eurolanserpasazer Re: firma eurolanser! PRzestroga! 03.08.18, 23:26
      Firma Eurolanser to porażka i brak szacunku dla pasażerów, miesiąc wcześniej zarezerwowane miejsce, zero odpowiedzi w dniu wyjazdu na smsy i telefony gdy im potwierdzam rezerwację - 0 jakiejkolwiek informacji że nie jadę. Zrzucanie połączeń, a gdy zdecydowali się odebrać moje połączenie powiedzieli ze kierowca pojechal z wolnym miejscem. A chwile wczesniej mi mowia ze mieli duzo telefonow z chetnymi ludzmi na przejazd. Dokladnie o 21 40 odebrano moje połączeni by mi przekazać że kierowca o godzinie 19 był w moim rejonie i pojechał do Polski niby z wolnym miejscem - totalna kpina. Kazdy chce jechac do Polski w piatek maja duzo klientow a pasazera z rezerwacja miesieczna wczesniej maja gdzies bo ktos im musial zaproponowac cos lepszego lub bylo im nie po drodze by mnie zabrac mogli mi to napisac o 15 lub zadzwonic ze nie pojade ale tak wszystko ustawili by mi kompletnie zablokowac powrot do Polski u innego przewoznika bo inni przewoznicy na ogol odbieraja telefon do 21. Czekałem cierpliwie i tak mnie potraktowano sad NIE POLECAM FIRMY EUROLANSER A BYLEM ICH 2X PASAŻEREM ! NIECH SIĘ UDŁAWIĄ TĄ KASĄ CO IM KTOŚ ZAPROPONOWAŁ ZA MOJE MIEJSCE ŻYCZĘ IM SMACZNEGO. NIBY PANI MIAŁA ZADZWONIĆ JESZCZE DO KONKURENCJI I MI MIEJSCA POSZUKAĆ I ZAMILKŁA I TEGO MIEJSCA SZUKAĆ PO 21 40 I ODDZWONIĆ JEST 23 22 I ZERO KONTAKTU. POZOSTAŁO MI JUTRO SOBIE ZNALEŹĆ OBOJĘTNIE CO DO POLSKI JAKOŚ DOJECHAĆ I NAJWYŻEJ PKP DOJECHAĆ DO MOJEGO MIASTA - SEZON WAKACYJNY NIGDZIE NIE MA MIEJSC WOLNYCH - MOŻE BÓG POMOŻE I JAKIMŚ TRAFEM COŚ JUTRO ZNAJDĘ. EUROLANSER NIE SZANUJE LUDZI !!!!
    • zpuhowska Re: firma eurolanser! PRzestroga! 15.03.19, 13:31
      Nie polecam tej firmy 2 godziny przed planowanym wyjazdem informują mnie że nie przyjadą że mogą być jutro a ja dalej mam podróż do innej miejscowości z osobą która jest już w drodze z innego końca kraju i nie udało się mi już znaleźć nic na zastępstwo! robienie ludzi w balona przyjmują rezerwację na przejazd a jak dochodzi do wyjazdu odwołują(nadmienię że rezerwacją robiłem cały tydzień wcześniej
    • zpuhowska firma eurolanser! PRzestroga! 15.03.19, 13:58
      Nie polecam tej firmy 2 godziny przed planowanym wyjazdem informują mnie że nie przyjadą że mogą być jutro a ja dalej mam podróż do innej miejscowości z osobą która jest już w drodze z innego końca kraju i nie udało się mi już znaleźć nic na zastępstwo! robienie ludzi w balona przyjmują rezerwację na przejazd a jak dochodzi do wyjazdu odwołują(nadmienię że rezerwacją robiłem cały tydzień wcześniej A kto znajdzie na 2 godziny przed wyjazdem innego przewożnika????
    • Gość: aksiom Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: 198.16.66.* 15.08.19, 07:17
      Tanie bilety autokarowe - pl.omio.com
    • Gość: g Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.cable.dynamic.v4.ziggo.nl 10.01.20, 12:36
      tak, ja tez; jechalam niedawno ponad 20 godzin po calych niemczech; oni nie ustalaja normalnych tras, biora ludzi jak leci i maja wyrabane; ta firma to tylko ostatecznosc; dla klienta sa tez niemili i niepomocni..
    • Gość: kbala01 Re: firma eurolanser! PRzestroga! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.06.22, 22:16
      OSTRZEGAM przed firmą! 0 kontaktu z klientem chamska obsługa brak wyrozumiałości i ludzkich zachowań obsługi. W moim przypadku sytuacja wyglądała tak, że po tygodniu bez odpowiedzi zamówiliśmy z kolegą innego busa z o wiele lepszej firmy i po ludzku to zgłoszenie odeszło w zapomnienie. jednak nie zwróciliśmy uwagi na to od kogo dzień przed wyjazdem dostaliśmy sms o prośbę potwierdzenia i niestety potwierdziliśmy im ;-; Kierowca zaczął nasz szarpać grozić i próbował okraść wyrywając mi telefon i próbując zabrać torby. Masakra, dodatkowo nie rozmawiał po polsku ani po angielsku co nigdzie nie było wspomniane. próbując wyjaśnić tą sprawę z firmą dostaje tylko odpowiedzi o tym że jesteśmy kryminalistami bo zamawiamy z 2 różnych firm oraz groźby komornikami. Co do kierowcy obsługa milczy i nie widzi problemu. BARDZO ODRADZAM. SZUKAJCIE CZEGOKOLWIEK INNEGO PROSZĘ WAS!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka