iwona.kowal 13.02.08, 17:16 wybieramy się kamperem do holandii. proszę o wskazanie najlepszego planu podróży. mamy 7 dni na podróż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnieszkaela Re: holandia IP: 86.90.224.* 22.02.08, 13:35 A kiedy jedziecie i co chcielibyscie zobaczyc? Bo chyba na cos sie nastawiacie? Mieszkam w Holandii i dosyc dobrze ja znam, do tego mam doswiadczeniew branzy turystycznej wiec moge pomoc o ile poznam wiecej szczegolow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hankka Re: holandia IP: *.generacja.pl 09.03.08, 18:58 skorzystam z tego watku. agnieszkaela moze polecilabys jakis w miare tani nocleg w Holandii? Gdzies powiedzmy pomiedzy Rotterdamem a Amsterdamem, lub w Amsterdamie. 4 osobowy pokoj dla rodziny, z lazienka. Znalazlam cos w Amsterdamie, ale za duza cene warunki nie sa zbyt ciekawe, a my wcale nie musimy mieszkac w Amsterdamie, bo bedziemy samochodem i mamy zamiar na Amsterdam poswiecic najwyzej dwa dni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: holandia IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.03.08, 15:05 Mnie też interesuje niedrogi nocleg w Holandii dla 2 osób. Też mamy zamiar troszkę pozwiedzać i będziemy samochodem Odpowiedz Link Zgłoś