Gość: Rafał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 20:30 Witam Chciałem zapytać czy jest możliwe aby nawigacja w telefonie byla za darmo. Posiadam Nokie 6210 Navigator Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kluchucha Re: Nawigacja 26.10.09, 12:16 Pewnie piraci już mają na to sposoby. Ja jednak raczej nie szłabym ich tropem ;) Lepiej sobie kupić osobną nawigację do samochodu, telefon to telefon, a takie urządzenia dzisiaj nie straszą cenami. Poszukaj na lucasgsm, a sam się przekonasz. Nawigator w telefonie do najwygodniejszych nie należy, no chyba, że potrzebujesz kolejnego bajeru by przyszpanować przed kolegami? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Nawigacja IP: *.warszawa.mm.pl 26.10.09, 16:37 kluchucha napisała: > Nawigator w telefonie do > najwygodniejszych nie należy, no chyba, że potrzebujesz kolejnego > bajeru by przyszpanować przed kolegami? ;) Według mnie właśnie nawigacja w telefonie bardziej się sprawdza w praktycznym użytkowaniu niż odrębne urządzenie do auta. Gdzie napisano, że nawi tylko w samochodzie się używa? Jestem użytkownikiem i posiadaczem Nokia 6110 navigator i nie raz sprawdzał się w czasie np poszukiwania ulicy czy lokalizacji gdy poruszałem się pieszo lub komunikacją. Dla szpanu to raczej mój telefon nie dorówna rzekomym bajerom typu dotykowy ekran (który osobiście uważam za porażkę, ale to tylko moje zdanie) czy aparat fotograficzny lub wyświetlacz z milionami pikseli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Nawigacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 22:24 Nie chce szpanować, tak tylko zapytałem bo jednak może się to przydać w codziennym uzytkowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
katana1978 Re: Nawigacja 02.11.09, 21:54 Jeśli masz telefon z symbianem - to jest to możliwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roki Re: Nawigacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 17:02 ja mam od niedawna coś takiego jak nawigacja w orange, jak zamawiałem on line htc magic to mi wyskoczyło abym zaznaczył. i mam navi za złotówkę, czyli tak jak za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś