Dodaj do ulubionych

Nokia 6700 slide - ładny smartfon

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 13:49
Fajny, dolnopółkowy smartphone dla kogoś, kto nie potrzebuje GPS'a,
WLANU, dotykowego ekranu, etc. Szkoda tylko, że ekranik taki malutki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Baron Re: Nokia 6700 slide - ładny smartfon IP: 195.42.249.* 24.11.09, 15:27
      Rozdzielczość 240x320 to mogą sobie ....
    • Gość: fazi nieudolne kopiowanie mistrzów z APPLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 21:58
      apple wyznacza trendy a miernym tylko pozostaje kopiowanie (w tym przypadku
      nano ) czyżby finlandia=china
      • zaytzev Re: nieudolne kopiowanie mistrzów z APPLE 25.11.09, 00:12
        Jak to pięknie ujął kiedyś jeden z egzekjutiwów w Nokii (pozwolę sobie na
        tłumaczenie):
        "Nie wiem co to jest kopia, a co to jest oryginał, ale jeżeli coś kopiujemy to
        robimy to z dumą" :)

Poza tym gdzie widzisz kopię. Bezdotykowe smartphony Nokii były na rynku dobre
        parę lat przed iPhonem. A co do braku funkcji - od niedawna jestem bardzo
        szczęśliwym posiadaczem E71. Ta ma WLAN i GPS i HSDPA i kosztuje mniej niż
        połowa twojego iPhone'a. A qwerty jest dla mnie sto razy wygodniejsza niż
        touchscreen.

PS: Wracając do artykułu:
        "i karty WiFi"
        gotcha :D
    • Gość: zapytująca Nokia 6700 slide - ładny smartfon IP: *.static.tvk.wroc.pl 08.12.09, 12:56
      czy tę nokię można gdziekolwiek już dostać?
    • Gość: 0tolerance Re: Nokia 6700 slide - ładny smartfon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 16:17
      dolnopółkowy? Nokia? tani smartphone to tylko I mate,
      8150
      jest świetny i ma zadziwiająco dobrą baterię. Normalnie smarcik trzyma
      dzień-dwa, ten potrafi 5 dni wytrzymać, będąc eksploatowanym dosyć intensywnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka