Gość: 3m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 13:49 Fajny, dolnopółkowy smartphone dla kogoś, kto nie potrzebuje GPS'a, WLANU, dotykowego ekranu, etc. Szkoda tylko, że ekranik taki malutki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baron Re: Nokia 6700 slide - ładny smartfon IP: 195.42.249.* 24.11.09, 15:27 Rozdzielczość 240x320 to mogą sobie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi nieudolne kopiowanie mistrzów z APPLE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 21:58 apple wyznacza trendy a miernym tylko pozostaje kopiowanie (w tym przypadku nano ) czyżby finlandia=china Odpowiedz Link Zgłoś
zaytzev Re: nieudolne kopiowanie mistrzów z APPLE 25.11.09, 00:12 Jak to pięknie ujął kiedyś jeden z egzekjutiwów w Nokii (pozwolę sobie na tłumaczenie): "Nie wiem co to jest kopia, a co to jest oryginał, ale jeżeli coś kopiujemy to robimy to z dumą" :) Poza tym gdzie widzisz kopię. Bezdotykowe smartphony Nokii były na rynku dobre parę lat przed iPhonem. A co do braku funkcji - od niedawna jestem bardzo szczęśliwym posiadaczem E71. Ta ma WLAN i GPS i HSDPA i kosztuje mniej niż połowa twojego iPhone'a. A qwerty jest dla mnie sto razy wygodniejsza niż touchscreen. PS: Wracając do artykułu: "i karty WiFi" gotcha :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapytująca Nokia 6700 slide - ładny smartfon IP: *.static.tvk.wroc.pl 08.12.09, 12:56 czy tę nokię można gdziekolwiek już dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0tolerance Re: Nokia 6700 slide - ładny smartfon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 16:17 dolnopółkowy? Nokia? tani smartphone to tylko I mate, 8150 jest świetny i ma zadziwiająco dobrą baterię. Normalnie smarcik trzyma dzień-dwa, ten potrafi 5 dni wytrzymać, będąc eksploatowanym dosyć intensywnie Odpowiedz Link Zgłoś