Dodaj do ulubionych

play fresh

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.10, 15:40
Czy Play Fresh to tez jeden wielki przekret? Kupilam zestaw startowy bo
obiecywali waznosc konta na przychodzace 365 dni! Doladowalam juz 2 razy, a tu
konto wazne jest do polowy marca na wychodzace i do polowy czerwca na
przychodzace! Pani w salonie, kolejny juz raz miala problem z systemem i
stwierdzila, ze to jakas pomylka ze konto na pewno wazne jest 1 ok! mieli w
tej sprawie dzwonic, ale do tej pory, a tydzien juz minal nic nie slychac. Czy
ten obiecywany rok na przychodzace to kit?
Obserwuj wątek
    • Gość: af-bcn polowa marca to dzisiaj ? IP: *.57.74.52.dyn.user.ono.com 15.03.10, 16:33
      jutro sie przekonasz...
      Ja nie mialem tego problemu z moim numerem ,
      i nie slyszalem o czyms podobnym, a fresh dziala nie od dzisiaj.
      Fakt ze BOU daleki od doskonalego -by tak rzec , ale nie panikuj
      (pomysl nad oryginalniejszym nick'iem).

Powodzenia
      • Gość: moze_sie_myle Re: polowa marca to dzisiaj ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.10, 16:36
        dzieki za info. mam nadzieje, ze to sie wyjasni. Chodzi o to ze wazne powinno
        byc konto do 2011 a nie 2010 :)
        • Gość: Polak A to gebelsów już nie stac na swoja siec IP: 198.36.86.* 15.03.10, 17:37
          tylko podkupują PLAY
          • Gość: ok Re: A to gebelsów już nie stac na swoja siec IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.03.10, 12:07
            a co to ma do rzeczy?czy ktos to rozumie??
            • Gość: PLAY won do szwabów kupowac startery IP: 198.36.86.* 16.03.10, 16:06
          • Gość: Ubawiony "Polska sieć" buahahahahahaha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 18:04
            Ubawiłem się.
            Kasa z Islandii, sprzęt z Chin, zarząd z Norwegii i tylko szary robotnik z Polski.

• Gość: ok Re: "Polska sieć" buahahahahahaha... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.03.10, 20:44
              Ubawiony masz racje... tylko durny,szary Polak ma taki punkt widzenia, nie zna
              sytuacji,a sie wypowiada... szkoda, ze tacy ludzie zagladaja tutaj na forum..
        • Gość: autor jakiś tam Re: polowa marca to dzisiaj ? IP: *.tktelekom.pl 29.03.10, 04:42
          play fresh najlepszy - konto ważne rok.
    • Gość: philip Re: play fresh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.10, 13:53
      szkoda, że ty tez dałaś się nabrać na te ich obietnice jak cie to
      pocieszy ja sie mecze z umowa na 12 miesiecy a ty karte mozesz wyrzucic
      • Gość: Sound of nature Re: play fresh IP: *.opera-mini.net 17.03.10, 14:09
        Nikt wam gamonie nie każe korzystać z PF trzeba było sprawdzic zasięg zanim podpisaliście umowy to raz a dwa nie przesadzaj z tym oszustwem bo ja jakoś załadowałem za 5 PLN mojej siostrze i wskoczyła data 17.III.2011, gdyby nie PLAY widzielibyście 0,29 gr za minutę jak świnia niebo FANBOYE W3...
        • kolodziejo Re: play fresh 17.03.10, 17:50
          Gość portalu: Sound of nature napisał(a):

> Nikt wam gamonie nie każe korzystać z PF trzeba było sprawdzic zasięg zanim pod
          > pisaliście umowy to raz a dwa nie przesadzaj z tym oszustwem bo ja jakoś załado
          > wałem za 5 PLN mojej siostrze i wskoczyła data 17.III.2011, gdyby nie PLAY widz
          > ielibyście 0,29 gr za minutę jak świnia niebo FANBOYE W3...

Przeciętne IQ użytkownika Playa znowu dało o sobie znać ;-)
          • Gość: Pionier Swoją drogą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.10, 00:31
            Napisałeś o tym przeciętym IQ playfana, a mnie przypomniało się jak tuż przed uruchomieniem Banister i inni wskazywali jako "target" dla sieci "młodego, dynamicznego, dobrze zarabiającego człowieka, wielbiciela gadżetów".
            Tymczasem jak widzę sieć jest najczęściej wybierana przez biednych, głupich gimnazjalistów, na utrzymaniu rodziców.
            • Gość: maderker Re: Swoją drogą... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 11:55
              Dobrze ujęte - młodziaki, co oszczędzają każdego grosza i mają
              gdzieś, ze im zrywa połączenia. Ludzie młodzi, ale pracujący nie
              mogą sobie pozwolić na zawodny telefon, bo muszą byc uchwytni przez
              szefa, współpracowników, itp.
              Swoją drogą dziwię się rodzicom, którzy kupują swoim dzieciom
              telefon w Play - nigdy nie wiadomo, czy w jakimś ważnym momencie
              będą się mogli dodzwonic...
              • Gość: 802.11n Re: Swoją drogą... IP: *.multimo.pl 25.03.10, 16:50
                Zrywa połączenie? LOL. A gdzie i kiedy Ci zerwało? Mnie nigdy,
                zarówno w spamErze jak i w Play. No i dodzwonić się nie można? Do
                mnie wszyscy się dodzwaniają, no chyba że rozmawiam albo mam
                rozładowany telefon.

Idźcie dzieci na dwór. Ładna pogoda.
                • kolodziejo Re: Swoją drogą... 26.03.10, 01:47
                  Odkąd wziąłem sobie Play Fresh do potestowania (2 tygodnie?) dostałem już ponad
                  10 SMS-ów reklamowych. Od Plusa przychodzi 1 na kilka miesięcy, więc skończ już
                  swoje bajeczki o spamErze i nieskazitelnym Playu.
                  • needmoney Re: Swoją drogą... 26.03.10, 07:59
                    kolodziejo napisał:

> Odkąd wziąłem sobie Play Fresh do potestowania (2 tygodnie?)

Kupiłeś sobie fresha ? Przecież to dla "biednych, głupich gimnazjalistów, na utrzymaniu rodziców" ;-) Chcesz spojrzeć w oczy bestii czy obrzydło ci bycie dojonym przez dopną trojkę ?
                  • Gość: 802.11n Re: Swoją drogą... IP: *.multimo.pl 26.03.10, 09:17
                    kolodziejo napisał:

> Odkąd wziąłem sobie Play Fresh do potestowania (2 tygodnie?)
                    dostałem już ponad
                    > 10 SMS-ów reklamowych. Od Plusa przychodzi 1 na kilka miesięcy,
                    więc skończ już
                    > swoje bajeczki o spamErze i nieskazitelnym Playu.

Przy rejestracji karty - zarówno w Erze jak i w Playu - zastrzegłem,
                    że nie chcę otrzymywać wiadomości marketignowych. Od Playa od
                    sierpnia ’09 nie dostałem żadnej reklamy. Od bezczelnej spamEry w
                    ciągu dziewięciu lat chyba z 10. Nigdy w jakiejkolwiek formie
                    (np. poprzez wysłanie esemesa na jakiś "konkurs") nie wyraziłem
                    na to zgody
                    ? Po akcji z merecedesami dałem kopa p. Bondarykowi i
                    jego śmiesznej spamErze, bo już miałem dość użerania się z pajacami
                    z BOA.
                • kolodziejo Re: Swoją drogą... 26.03.10, 01:48
                  A połączenia są zrywane, gdy macierzysty zasięg Playa się kończy (o co wcale nie
                  trudno) i telefon przełączy się na Plusa (i vice versa).
                  • Gość: 802.11n Re: Swoją drogą... IP: *.multimo.pl 26.03.10, 09:19
                    To ciekawe - podczas zmiany BTS-a telefon zrywa połączenia? Oddaj go
                    do serwisu. Pewnie jakiś bubel.
            • lakers2 Re: Swoją drogą... 25.03.10, 19:50
              Gość portalu: Pionier napisał(a):
              > Tymczasem jak widzę sieć jest najczęściej wybierana przez biednych, głupich gim
              > nazjalistów, na utrzymaniu rodziców.

Nie jestem biedny , jestem wykształcony tym bardziej nie jestem na utrzymaniu
              rodziców .
              Używałem, używam i będę używał Play dopóki W3 nie zrobi nic konkretnego ze swoją
              oferą .

PS.
              Nigdy nie miałem problemów z zasięgiem !!

pozdrawiam
              lakers
              • organista_pl Przeprowadzic sie do miasta wsioki 26.03.10, 06:07
                jo mom 3 abonamenty i nie widza żadnych problemów ,moje super telefony w PLAY
                chodzą jak Szwajcarskie zegarki ....
                • Gość: autor jakiś tam Re: Przeprowadzic sie do miasta wsioki IP: *.tktelekom.pl 29.03.10, 04:42
                  play fresh najlepszy - konto ważne rok.
                  • Gość: rafik Re: Przeprowadzic sie do miasta wsioki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 17:31
                    rzeczywiście z ta ważnością konta w play to dobra opcja?
                    Czy tak jest tylko w play czy w pozostałych sieciach tak samo, bo jeszcze nie do
                    końca się w tym wszystkim orientuje...

niedawno kupiłem sobie starter w orange pop, (rodzinka ma w orange i najlepiej
                    wychodzi) ustawiłem sobie odpowiednie pakiety100minut i nakręcone minuty w
                    orange pop, tylko nie wiem jak to z ta ważnością konta jest, do kiedy mam
                    połączenia wychodzące?

• Gość: 802.11n Re: Przeprowadzic sie do miasta wsioki IP: *.multimo.pl 31.03.10, 20:15
                      Na starterze powinny być informacje.
    • Gość: slupi Re: play fresh IP: *.home.aster.pl 31.03.10, 15:43
      który to już przekret play, dajcie sobie spokój z ta siecią ja od lat
      niezmiennie mam w plusie i nieeksperymentuje i dzieki temu tez nie
      narzekam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka