Gość: Matey IP: *.punkt.pl 11.03.04, 18:39 ...a gdzie jest notka ze artykul jest sponsorowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolesław Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 18:40 yapiszony i krawaciaki znów coś wymyslaja, a to bedzie straszny kibel. Może i zyskają 700tyś, ale i tak juz beznadziejny Tak Tak, pojdzie w piz....du. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no-idea Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 12.03.04, 12:41 najlepszy pre-paid na rynku. bez dwóch zdań. brawa za swietną kampanię reklamową!:))) Konkurencja będzie musiała bardzo się wysilić żeby to nadgonić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty era Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 09:18 ERA TO ZLODZIEJE NAJGORSZA FIRMA KOMORKOWA W POLSCE I NA SWIECIE. UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ERA KRADNIE PIENIADZE LUDZIOM .DOLICZA ROZMOWY NA BILINGACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: 213.155.167.* 14.03.04, 11:29 No i zanalazl sie kruczek. Nie bedzie bramki internetowej dla HEYAH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no-idea Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 12.03.04, 13:05 takie komentarze mogą tylko litość wzbudzać. wreszcie zaczyna się coś dziać na rynku, Era rozpoczęła rewolucję, która mam nadzieję da do myślenia innym operatorom i wreszcie ceny spadną a ludziska wybrzydzają jeszcze i atakują. ot Polska dusza wiecznie malkontencka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.olkusz.pl / 213.17.136.* 12.03.04, 19:26 nigdy nie kupie ery, po tym jak utrudnili mi korzystanie z ich bezplatnej bramki.i to jest moj jedyny argumen przeciw tej siecie.wole miec siebie i znajomych w plusie lub idei i wysyalac do nich smsy nie babrajac sie w jakies hasla na maile lub komorke.absurd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille~Pissarro Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.chello.pl 12.03.04, 20:24 Rozumiem , że jesteś jedną z tych trzech czy czterech osób na etacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobilny Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.visp.energis.pl 12.03.04, 21:11 jeśli ceny będą takie jak tu piszą to przestawiam sie z tat-taka na to szykuje sie niezla bitwa o rynek będzie ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleX Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: 62.233.185.* 13.03.04, 09:40 to nie era zaczela tylko idea dla kazdego! a kampania? dla mnie czysty bezsens, ze niby te lapy wszedzie sa to musze to miec? tak mysla niedorozwoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubusiek Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.03.04, 18:45 "(...) PTC sprawdziło u wróżki, że 888 jest bardzo szczęśliwą kombinacją (...)" To chyba normalna praktyka w tym nawiedzonym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saruman Era sie skiepściła. Przechodzę do Idei. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 18:58 Good bye. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qx Re: Era sie skiepściła. Przechodzę do Idei. IP: *.optiserw.com.pl 12.03.04, 01:36 Ja też tak kiedyś myślałem i wiesz co... wracałem szybciej do Ery niż przechodziłem do ideii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xnb bo pracowałeś w erze i ci wyłoili IP: *.netia1.piekary.net 12.03.04, 08:14 he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Era sie skiepściła. Przechodzę do Idei. IP: 193.0.122.* 12.03.04, 10:21 A ja sie przenioslem do Plusa i do Era juz nie wroce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klus Znudzone dzieciaki IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 12.03.04, 19:39 Misiek napisał(a): > A ja sie przenioslem do Plusa i do Era juz nie wroce. A kogo to obchodzi? Banda dzieciaków, którym się kibicowanie pomyliło z normalnymi urządzeniami technicznymi - w ten sposób to można podyskutować sobie o tym, czy lepsza Wisła czy Cracovia i czy Legia czy Polonia, a nie o zaletach i wadach sieci telefonii komórkowych. Od razu przypominają się wojny Atarowców z Komodorowcami, ale wtedy to jeszcze miało swój urok, dziś tylko żenuje. Klus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alonzo Re: Era sie skiepściła. Przechodzę do Idei. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 20:00 Miałem komórę we wszystkich dostepnych w POlsce sieciach,w idei mam juz po raz kolejny i stwierdzam(oczywiscie to moja opinia subiektywna z którą mozecie sie nie godzić lecz nie musicie krytykować) że Idea ma to wszystko najlepiej i najprzejrzyściej dograne a Era...no cóż..ani tanio ani za bardzo nie wiadomo ile w końcu się płaci przez system wcześniejszego odliczania podatku.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viktor Re: Era sie skiepściła. Przechodzę do Idei. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 13:42 idea=tpsa=monopol=wysokie ceny= zasilajac forsa idee/popa pomagasz tpsa utrzymywac wysokie ceny na polaczenia w komorkach i w stacjonarkach, wiec nie pogadasz sobie tanio ani z komorki ale ze stacjonarki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: 193.54.67.* 11.03.04, 19:06 ale beznadziejna ta nazwa!!! no po porostu lipa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joachim Blaumann Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.visp.energis.pl 11.03.04, 19:24 kolejny wielbiciel spiskowej teorii dziejów... może jeszcze powiesz, że fora są manipulowane i pisza na nich sami Żydzi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 11.03.04, 19:56 o co tu kurwa chodzi ja ma 3000 (trzy tysiace) minut w abonamencie za 49$ a wy pierdolicie ze jakas okazja!!!!!!!LUDZIE!!!ktos was robi w ciula!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schpakoo! Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: 213.149.1.* 12.03.04, 08:01 O! Potrzeba jest więcej takich głosów żeby nam uświadomić, co jest grane. Jest tylko jedno ale - liczą Ci się minuty w 'obie strony' i zasięg masz raczej kiepski, a nie wszechstanowy.Ale i tak się, oczywiście, opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.crowley.pl 12.03.04, 14:27 A za ubezpieczenie zdrowotne ile płacisz? No i kto jest buc? Emilia PS Ale głupi ci emigranci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irekk to gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 19:55 2 godziny rozmów dziennie, gratuluje ci tego wszystkiego, jestem uzależniony bardziej od alkoholika Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Nedzny redaktorzyno,pismaku oferta IDEA o ktorej 11.03.04, 20:05 piszesz ze niedlugo ruszy obowiazuje juz od srody!!Troche wiecej by sie przydalo informacji! www.gsmonline.pl www.telix.pl www.telefon.gsm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slodziak72 Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 20:58 w koncu sie pojawilo no i mamy oficjalne informacje, widac jasno ze to najlepsza oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partyjoy Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:37 idea moze sie schowac, heyah to bezapelacyjny lider, a cala ta wojna ze strony idei to tylko zalosna proba odwetu za to ze era ma lepsza oferte... niech zyje heyah! Odpowiedz Link Zgłoś
erasms31 ERA nie działa z Internetem!!! 11.03.04, 22:39 > w koncu sie pojawilo no i mamy oficjalne informacje, widac jasno ze to > najlepsza oferta. Pamiętajmy tylko, że żaden z operatorów nie blokuje wysyłania SMSów z Internetu do swoich abonentów, jak to robi ERA. Te 5 SMSów po logowaniu się na adres e-mail (na który zaraz zaczyna przychodzić spam) to kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .KaZaaM. Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 23:15 ...pozyjemy...zobaczymy...ocenimy...skorzystamy...albo i nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryo Czerwona Łapa jest super ! IP: *.acn.pl 11.03.04, 23:56 Abstrahując od wszyskiego, Czerwona Łapa kręci mnie od samego początku. A jak któregoś dnia zobaczyłem, że przyczepiła się do wagonów metra, to odpadłem. ;-) Pozdrowienia dla pomysłodawców i twórców tej kampani reklamowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bng wsadź sobie czerwoną łapę IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 12.03.04, 09:42 do Ery nie można wysyłać SMS-ów przez Internet - i to ma być ta młodzieżowość? Traktują młodych ludzi jak idiotów co nie potrafią liczyć, nie korzystają z sieci i wystarczy im pomachać czerwoną łapką to zaraz to łykną. Żeby się nie przeliczyli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BT Re: wsadź sobie czerwoną łapę IP: 217.8.168.* 12.03.04, 10:18 wystarczy tylko poszukać, instalujesz sobie ICQ, dostajesz numerek i wysyłasz smsy do sievci jakiej dusza zapragnie, do ery też :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: wsadź sobie czerwoną łapę IP: *.olkusz.pl / 213.17.136.* 12.03.04, 19:30 a mi sie nie chce szukac.wole bez kombinowania wejsc na bramke i pisac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ermik Re: wsadź sobie czerwoną łapę IP: *.ia.agh.edu.pl 13.03.04, 03:06 uzywalem kiedys ICQ, juz tamte wersje byly niedopracowane, a kazda kolejna jest gorsza. Program jest wypuszczany w wersji alfa lub beta, no comments.... ma pelno bugow, czesto sie zawiesza, a gdy juz chodzi to bardzo obciaza system. Nie polecam. Za to swietnie do Ery chodza SMSy z bramki w Miescie Plusa. Jest tylko jeden "problem": trzeba byc abonentem Plusa lub miec Sim+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete Re: Czerwona Łapa jest super ! IP: 83.144.70.* 13.03.04, 00:15 Pracujesz dla nich, prawda? Tu i troche dalej, wszedzie wasze posty. Ale coz, brief akcji to zaleca;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbucz Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.polcom.net 12.03.04, 02:16 To ty chyba Matey nigdy sponsorowanego artykułu nie widziałeś. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.um.ruda-sl.pl 12.03.04, 03:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enolc Niech się w doniczkę pocałują - IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 07:04 ceny obniżyć, a nie budżet reklamowcom pompować. Jak widzę te reklamy, co jedna taryfa to taniej - tylko dlaczego jest tak cholernie drogo ? niech szlag trafi oligopolistów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERO toman Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 12.03.04, 07:15 pi...rdolenie a ja z e ry nie moge wysyłać przez kompa sms zamiast wydawac kase na debilne połączenia usprawnijcie te co już są,a są do d..py i za drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERO tuman Re:Era to chłam,artykul sponsorowany-czytaj IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 12.03.04, 07:18 pi...rdolenie a ja z e ry nie moge wysyłać przez kompa sms zamiast wydawac kase na debilne połączenia usprawnijcie te co już są,a są do d..py i za drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO I Idea ma taką taryfę od stycznia - dla każdego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 08:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BT Re: Idea ma taką taryfę od stycznia - dla każdego IP: 217.8.168.* 12.03.04, 10:22 wtórny analfabetyzm, nierozumienie tekstu poczytaj jeszcze raz, "dla każdego" jednak trochę się różni to nie jest zadna nowa taryfa, to jest zupelnie nowa marka, suboperator ale to jeszcze trzeba mieć pojęcie o czym się pisze i co czyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolex Re: Idea ma taką taryfę od stycznia - dla każdego IP: 62.233.185.* 13.03.04, 10:23 > wtórny analfabetyzm, nierozumienie tekstu mowisz o sobie? a jaka to jest roznica? czy nowa taryfa czy wydzielona czesc firmy - kwesta nazwy? dla tego co dzwoni sie tylko ceny licza, a ta lapa to odpowiedz ery na IdK i tyle, a artykul jest sponsorowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: skąd to "puszczanie szczura" IP: 5.5R* / *.nokia.com 12.03.04, 10:41 chyba dziennikarska :) puscic , to raczej, pawia lub baka (niech sie blaka) tryfa 65gr? no super! a w UK Voda : Standard Call daytime 30p per minute evening/weekend 5p per minute Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: horsycja Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 10:34 kupuje heyah jak tylko bedzie mozna, ceny saa super i w ogole wypas z tym naliczaniem sekundowym!! dopiero to jest oferta "dla kazdego" nie to co idea Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunto Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 10:51 heyah to 1s taktowanko i najnizsze ceny, jest wypas, biore od zaraz! najlpsza oferta w tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-heyah Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: 213.17.181.* 12.03.04, 15:11 Ciekawe gdzie jest haczyk tej oferty.... Poza tym wydatki na kampanie musza sie zwrocic, wiecie jak??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbucz Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.first.waw.pl 12.03.04, 11:23 Chopaki i dziewczyny z działu marketingu Ery (czy agencji reklamowej). Wasza ściemka w niektórych powyższych komentarzach śmierdzi na kilometr. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi_z Re: Era atakuje rynek młodzieżowy 12.03.04, 11:55 "Osoby zainteresowane Heyah muszą już mieć telefon, gdyż pod tą marką sprzedawane będą jedynie zestawy startowe, a karty będzie potem można doładowywać m.in. przez internet. Takich zestawów w Polsce sprzedaje się rocznie 2,5-3 mln. Liczbę "wolnych" telefonów, które leżą gdzieś na półkach i nie są używane szacuje się na około 3 mln." Ten fragment to lipa te "wolne telefony" to w 90% telefony uszkodzone lub po prostu niedzaiłające. Takie oferty rozpowszechnią tylko i tak na max popularne kradzieże telefonów, które są tanim źródłem zdobycia aparatu dla wielu ludzi. Jeżeli nie zostanie połączone to z działaniami prawnymi i chęcią operatorów do przeciw dzaiłania takim rzeczom, czarno widze rynek telekomunikacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no-idea artykuł IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 12.03.04, 12:53 wątpię, żeby artykuł był sponsorowany, piszą o wszystkich po równo. A heyah ma na prawdę świetne ceny w porównaniu z konkurencją. I kampanię reklamową mają jedną z najciekawszych w ostanim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RK TARYFY - www.taryfy.prv.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 13:01 Wejdź i porównaj: www.taryfy.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fawlty Konkurencja jest The Best!! IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 12.03.04, 14:41 Propozycja Heyah jest bardzo ciekawa.Szczególnie 1-sek taktowanie. Teraz czekam na odpowiedż Idei.Jak sie nie postarają,to przechodze do Ery.Ps.Kilka osób napisało,że bramka Ery slabo działa w necie. Ja się zarejestrowałem na numer komórki,mam codziennie 10 sms,nigdy nie ma żadnych problemów z wejściem na strone Ery i wysłaniem. Najlepsza bramka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkr Re: Konkurencja jest The Best!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 18:36 bzdura. bramka jest do dupy i niewygodna. jak wysyłam na inne sieci mogę skorzystać z jakiejkolwiek bramki uniwersalnej bądź programiku (listy numerów, bajery), a jak chce na erę to muszę specjalnie brnąć po linkach po tej ich kiepściutkiej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: Konkurencja jest The Best!! IP: *.olkusz.pl / 213.17.136.* 12.03.04, 19:36 a ja w idei mam 20,czasami nawet wiecej. mi o dziwo era otwiera siew pol godziny (a plus i idea natychmiast). wyslalem smsa po haslo i nie zadzialalo. haslo na bramke szko 20 godzin az sie nowy dzien zaczol i juz nie dzialalo...najgorzej mnie zastanawia to ich kombinowanie.niech juz by bylo i 5 dziennie ale darmowo. mam stale lacze i korzystam wysylajac smsy z neta.to prawda.ale oni i tak sa takimi ssaczami ze na swoje wychodza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Konkurencja jest The Best!! IP: *.vline.pl / *.vline.pl 12.03.04, 22:27 10 smsów, dziennie ?? to jakaś reglamentacja czy jak ?? W Plusie wysyłasz smsów i ile chcesz prosto z outlooka bez wchodzenia na zadne bramki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5 SMSów Re: Konkurencja jest The Best!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 00:33 > 10 smsów, dziennie ?? to jakaś reglamentacja czy jak ?? > W Plusie wysyłasz smsów i ile chcesz prosto z outlooka bez wchodzenia na > zadne bramki . Nie dziesięć, a tylko pięc!!! Odpowiedz Link Zgłoś