Dodaj do ulubionych

Era atakuje rynek młodzieżowy

IP: *.punkt.pl 11.03.04, 18:39
...a gdzie jest notka ze artykul jest sponsorowany?
Obserwuj wątek
    • Gość: kolesław Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 18:40
      yapiszony i krawaciaki znów coś wymyslaja, a to bedzie straszny kibel. Może i
      zyskają 700tyś, ale i tak juz beznadziejny Tak Tak, pojdzie w piz....du.
      • Gość: no-idea Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 12.03.04, 12:41
        najlepszy pre-paid na rynku. bez dwóch zdań. brawa za swietną kampanię
        reklamową!:))) Konkurencja będzie musiała bardzo się wysilić żeby to nadgonić...
        • Gość: anty era Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 09:18
          ERA TO ZLODZIEJE NAJGORSZA FIRMA KOMORKOWA W POLSCE I NA SWIECIE.

UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ERA KRADNIE PIENIADZE LUDZIOM .DOLICZA ROZMOWY NA BILINGACH
          • Gość: Maniek Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: 213.155.167.* 14.03.04, 11:29
            No i zanalazl sie kruczek. Nie bedzie bramki internetowej dla HEYAH.
      • Gość: no-idea Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 12.03.04, 13:05
        takie komentarze mogą tylko litość wzbudzać. wreszcie zaczyna się coś dziać na
        rynku, Era rozpoczęła rewolucję, która mam nadzieję da do myślenia innym
        operatorom i wreszcie ceny spadną a ludziska wybrzydzają jeszcze i atakują. ot
        Polska dusza wiecznie malkontencka...
        • Gość: rere Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.olkusz.pl / 213.17.136.* 12.03.04, 19:26
          nigdy nie kupie ery, po tym jak utrudnili mi korzystanie z ich bezplatnej
          bramki.i to jest moj jedyny argumen przeciw tej siecie.wole miec siebie i
          znajomych w plusie lub idei i wysyalac do nich smsy nie babrajac sie w jakies
          hasla na maile lub komorke.absurd!!!
        • Gość: Camille~Pissarro Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.chello.pl 12.03.04, 20:24
          Rozumiem , że jesteś jedną z tych trzech czy czterech osób na etacie....
        • Gość: mobilny Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.visp.energis.pl 12.03.04, 21:11
          jeśli ceny będą takie jak tu piszą to przestawiam sie z tat-taka na to szykuje
          sie niezla bitwa o rynek będzie ciekawie
        • Gość: koleX Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: 62.233.185.* 13.03.04, 09:40
          to nie era zaczela tylko idea dla kazdego! a kampania? dla mnie czysty bezsens,
          ze niby te lapy wszedzie sa to musze to miec? tak mysla niedorozwoje
    • Gość: kubusiek Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.03.04, 18:45
      "(...) PTC sprawdziło u wróżki, że 888 jest bardzo szczęśliwą kombinacją (...)"
      To chyba normalna praktyka w tym nawiedzonym kraju...
    • Gość: Saruman Era sie skiepściła. Przechodzę do Idei. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 18:58
      Good bye.
      • Gość: qx Re: Era sie skiepściła. Przechodzę do Idei. IP: *.optiserw.com.pl 12.03.04, 01:36
        Ja też tak kiedyś myślałem i wiesz co... wracałem szybciej do Ery niż
        przechodziłem do ideii :-)
        • Gość: xnb bo pracowałeś w erze i ci wyłoili IP: *.netia1.piekary.net 12.03.04, 08:14
          he
        • Gość: Misiek Re: Era sie skiepściła. Przechodzę do Idei. IP: 193.0.122.* 12.03.04, 10:21
          A ja sie przenioslem do Plusa i do Era juz nie wroce.
          • Gość: Klus Znudzone dzieciaki IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 12.03.04, 19:39
            Misiek napisał(a):
            > A ja sie przenioslem do Plusa i do Era juz nie wroce.

A kogo to obchodzi?
            Banda dzieciaków, którym się kibicowanie pomyliło z normalnymi urządzeniami
            technicznymi - w ten sposób to można podyskutować sobie o tym, czy lepsza Wisła
            czy Cracovia i czy Legia czy Polonia, a nie o zaletach i wadach sieci telefonii
            komórkowych.
            Od razu przypominają się wojny Atarowców z Komodorowcami, ale wtedy to jeszcze
            miało swój urok, dziś tylko żenuje.

Klus
          • Gość: Alonzo Re: Era sie skiepściła. Przechodzę do Idei. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 20:00
            Miałem komórę we wszystkich dostepnych w POlsce sieciach,w idei mam juz po raz
            kolejny i stwierdzam(oczywiscie to moja opinia subiektywna z którą mozecie sie
            nie godzić lecz nie musicie krytykować) że Idea ma to wszystko najlepiej i
            najprzejrzyściej dograne a Era...no cóż..ani tanio ani za bardzo nie wiadomo
            ile w końcu się płaci przez system wcześniejszego odliczania podatku.pozdr
            • Gość: viktor Re: Era sie skiepściła. Przechodzę do Idei. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 13:42
              idea=tpsa=monopol=wysokie ceny= zasilajac forsa idee/popa pomagasz tpsa
              utrzymywac wysokie ceny na polaczenia w komorkach i w stacjonarkach, wiec nie
              pogadasz sobie tanio ani z komorki ale ze stacjonarki..
    • Gość: Pio Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: 193.54.67.* 11.03.04, 19:06
      ale beznadziejna ta nazwa!!! no po porostu lipa!!!
    • Gość: Joachim Blaumann Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.visp.energis.pl 11.03.04, 19:24
      kolejny wielbiciel spiskowej teorii dziejów... może jeszcze powiesz, że fora są
      manipulowane i pisza na nich sami Żydzi? :)
    • Gość: pawel Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 11.03.04, 19:56
      o co tu kurwa chodzi ja ma 3000 (trzy tysiace) minut w abonamencie za 49$ a wy
      pierdolicie ze jakas okazja!!!!!!!LUDZIE!!!ktos was robi w ciula!!!!!
      • Gość: Schpakoo! Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: 213.149.1.* 12.03.04, 08:01
        O! Potrzeba jest więcej takich głosów żeby nam uświadomić, co jest grane. Jest
        tylko jedno ale - liczą Ci się minuty w 'obie strony' i zasięg masz raczej
        kiepski, a nie wszechstanowy.Ale i tak się, oczywiście, opłaca.
      • Gość: Emilia Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.crowley.pl 12.03.04, 14:27
        A za ubezpieczenie zdrowotne ile płacisz? No i kto jest buc?

Emilia

PS
        Ale głupi ci emigranci.
      • Gość: irekk to gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 19:55
        2 godziny rozmów dziennie, gratuluje ci tego wszystkiego, jestem uzależniony
        bardziej od alkoholika
    • hernandez Nedzny redaktorzyno,pismaku oferta IDEA o ktorej 11.03.04, 20:05
      piszesz ze niedlugo ruszy obowiazuje juz od srody!!Troche wiecej by sie
      przydalo informacji! www.gsmonline.pl www.telix.pl www.telefon.gsm.pl
    • Gość: slodziak72 Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 20:58
      w koncu sie pojawilo no i mamy oficjalne informacje, widac jasno ze to
      najlepsza oferta.
      • Gość: partyjoy Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:37
        idea moze sie schowac, heyah to bezapelacyjny lider, a cala ta wojna ze strony
        idei to tylko zalosna proba odwetu za to ze era ma lepsza oferte... niech zyje
        heyah!
      • erasms31 ERA nie działa z Internetem!!! 11.03.04, 22:39
        > w koncu sie pojawilo no i mamy oficjalne informacje, widac jasno ze to
        > najlepsza oferta.

Pamiętajmy tylko, że żaden z operatorów nie blokuje wysyłania SMSów z Internetu
        do swoich abonentów, jak to robi ERA.
        Te 5 SMSów po logowaniu się na adres e-mail (na który zaraz zaczyna przychodzić
        spam) to kpina.
    • Gość: .KaZaaM. Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 23:15
      ...pozyjemy...zobaczymy...ocenimy...skorzystamy...albo i nie...
    • Gość: ryo Czerwona Łapa jest super ! IP: *.acn.pl 11.03.04, 23:56
      Abstrahując od wszyskiego, Czerwona Łapa kręci mnie od samego początku. A jak
      któregoś dnia zobaczyłem, że przyczepiła się do wagonów metra, to odpadłem. ;-)

Pozdrowienia dla pomysłodawców i twórców tej kampani reklamowej.
      • Gość: bng wsadź sobie czerwoną łapę IP: *.msp.gov.pl / *.mst.gov.pl 12.03.04, 09:42
        do Ery nie można wysyłać SMS-ów przez Internet - i to ma być ta młodzieżowość?
        Traktują młodych ludzi jak idiotów co nie potrafią liczyć, nie korzystają z
        sieci i wystarczy im pomachać czerwoną łapką to zaraz to łykną. Żeby się nie
        przeliczyli....
        • Gość: BT Re: wsadź sobie czerwoną łapę IP: 217.8.168.* 12.03.04, 10:18
          wystarczy tylko poszukać, instalujesz sobie ICQ, dostajesz numerek i wysyłasz
          smsy do sievci jakiej dusza zapragnie, do ery też :)
          • Gość: rere Re: wsadź sobie czerwoną łapę IP: *.olkusz.pl / 213.17.136.* 12.03.04, 19:30
            a mi sie nie chce szukac.wole bez kombinowania wejsc na bramke i pisac!!!
          • Gość: ermik Re: wsadź sobie czerwoną łapę IP: *.ia.agh.edu.pl 13.03.04, 03:06
            uzywalem kiedys ICQ, juz tamte wersje byly niedopracowane, a kazda kolejna jest
            gorsza. Program jest wypuszczany w wersji alfa lub beta, no comments.... ma
            pelno bugow, czesto sie zawiesza, a gdy juz chodzi to bardzo obciaza system.
            Nie polecam. Za to swietnie do Ery chodza SMSy z bramki w Miescie Plusa. Jest
            tylko jeden "problem": trzeba byc abonentem Plusa lub miec Sim+
          • Gość: kolka Czerwona lapa to takze Ty... IP: *.ksiazat.v.pl 13.03.04, 09:19
      • Gość: pete Re: Czerwona Łapa jest super ! IP: 83.144.70.* 13.03.04, 00:15
        Pracujesz dla nich, prawda? Tu i troche dalej, wszedzie wasze posty. Ale coz,
        brief akcji to zaleca;)
    • Gość: mbucz Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.polcom.net 12.03.04, 02:16
      To ty chyba Matey nigdy sponsorowanego artykułu nie widziałeś. Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.um.ruda-sl.pl 12.03.04, 03:47
    • Gość: enolc Niech się w doniczkę pocałują - IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.03.04, 07:04
      ceny obniżyć, a nie budżet reklamowcom pompować. Jak widzę te reklamy, co jedna
      taryfa to taniej - tylko dlaczego jest tak cholernie drogo ? niech szlag trafi
      oligopolistów!!!
    • Gość: ERO toman Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 12.03.04, 07:15
      pi...rdolenie a ja z e ry nie moge wysyłać przez kompa sms
      zamiast wydawac kase na debilne połączenia usprawnijcie te co już są,a są do
      d..py i za drogie
    • Gość: ERO tuman Re:Era to chłam,artykul sponsorowany-czytaj IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 12.03.04, 07:18
      pi...rdolenie a ja z e ry nie moge wysyłać przez kompa sms
      zamiast wydawac kase na debilne połączenia usprawnijcie te co już są,a są do
      d..py i za drogie
    • Gość: OLO I Idea ma taką taryfę od stycznia - dla każdego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 08:18
      • Gość: BT Re: Idea ma taką taryfę od stycznia - dla każdego IP: 217.8.168.* 12.03.04, 10:22
        wtórny analfabetyzm, nierozumienie tekstu
        poczytaj jeszcze raz, "dla każdego" jednak trochę się różni
        to nie jest zadna nowa taryfa, to jest zupelnie nowa marka, suboperator
        ale to jeszcze trzeba mieć pojęcie o czym się pisze i co czyta
        • Gość: kolex Re: Idea ma taką taryfę od stycznia - dla każdego IP: 62.233.185.* 13.03.04, 10:23
          > wtórny analfabetyzm, nierozumienie tekstu
          mowisz o sobie? a jaka to jest roznica? czy nowa taryfa czy wydzielona czesc
          firmy - kwesta nazwy? dla tego co dzwoni sie tylko ceny licza, a ta lapa to
          odpowiedz ery na IdK i tyle, a artykul jest sponsorowany
    • mcbag skąd to "puszczanie szczura" 12.03.04, 09:46
      mówi się "puścić kaczkę" :-)
      • Gość: aqq Re: skąd to "puszczanie szczura" IP: 5.5R* / *.nokia.com 12.03.04, 10:41
        chyba dziennikarska :)
        puscic , to raczej, pawia lub baka (niech sie blaka)
        tryfa 65gr? no super!
        a w UK Voda :
        Standard Call daytime 30p per minute
        evening/weekend 5p per minute
    • Gość: horsycja Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 10:34
      kupuje heyah jak tylko bedzie mozna, ceny saa super i w ogole wypas z tym
      naliczaniem sekundowym!! dopiero to jest oferta "dla kazdego" nie to co idea
    • Gość: dunto Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 10:51
      heyah to 1s taktowanko i najnizsze ceny, jest wypas, biore od zaraz! najlpsza
      oferta w tej chwili.
      • Gość: anty-heyah Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: 213.17.181.* 12.03.04, 15:11
        Ciekawe gdzie jest haczyk tej oferty....
        Poza tym wydatki na kampanie musza sie zwrocic, wiecie jak??? :P
    • Gość: mbucz Re: Era atakuje rynek młodzieżowy IP: *.first.waw.pl 12.03.04, 11:23
      Chopaki i dziewczyny z działu marketingu Ery (czy agencji reklamowej). Wasza
      ściemka w niektórych powyższych komentarzach śmierdzi na kilometr.
    • zibi_z Re: Era atakuje rynek młodzieżowy 12.03.04, 11:55

"Osoby zainteresowane Heyah muszą już mieć telefon, gdyż pod tą marką
      sprzedawane będą jedynie zestawy startowe, a karty będzie potem można
      doładowywać m.in. przez internet. Takich zestawów w Polsce sprzedaje się rocznie
      2,5-3 mln.

Liczbę "wolnych" telefonów, które leżą gdzieś na półkach i nie są używane
      szacuje się na około 3 mln."

Ten fragment to lipa te "wolne telefony" to w 90% telefony uszkodzone lub po
      prostu niedzaiłające. Takie oferty rozpowszechnią tylko i tak na max popularne
      kradzieże telefonów, które są tanim źródłem zdobycia aparatu dla wielu ludzi.
      Jeżeli nie zostanie połączone to z działaniami prawnymi i chęcią operatorów do
      przeciw dzaiłania takim rzeczom, czarno widze rynek telekomunikacyjny.
    • Gość: no-idea artykuł IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 12.03.04, 12:53
      wątpię, żeby artykuł był sponsorowany, piszą o wszystkich po równo. A heyah ma
      na prawdę świetne ceny w porównaniu z konkurencją. I kampanię reklamową mają
      jedną z najciekawszych w ostanim czasie.
    • Gość: RK TARYFY - www.taryfy.prv.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 13:01
      Wejdź i porównaj:

www.taryfy.prv.pl
    • Gość: Fawlty Konkurencja jest The Best!! IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 12.03.04, 14:41
      Propozycja Heyah jest bardzo ciekawa.Szczególnie 1-sek taktowanie.
      Teraz czekam na odpowiedż Idei.Jak sie nie postarają,to przechodze
      do Ery.Ps.Kilka osób napisało,że bramka Ery slabo działa w necie.
      Ja się zarejestrowałem na numer komórki,mam codziennie 10 sms,nigdy
      nie ma żadnych problemów z wejściem na strone Ery i wysłaniem.
      Najlepsza bramka!!!
      • Gość: Wkr Re: Konkurencja jest The Best!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 18:36
        bzdura. bramka jest do dupy i niewygodna. jak wysyłam na inne sieci mogę
        skorzystać z jakiejkolwiek bramki uniwersalnej bądź programiku (listy numerów,
        bajery), a jak chce na erę to muszę specjalnie brnąć po linkach po tej ich
        kiepściutkiej stronie.
      • Gość: rere Re: Konkurencja jest The Best!! IP: *.olkusz.pl / 213.17.136.* 12.03.04, 19:36
        a ja w idei mam 20,czasami nawet wiecej. mi o dziwo era otwiera siew pol
        godziny (a plus i idea natychmiast). wyslalem smsa po haslo i nie zadzialalo.
        haslo na bramke szko 20 godzin az sie nowy dzien zaczol i juz nie
        dzialalo...najgorzej mnie zastanawia to ich kombinowanie.niech juz by bylo i 5
        dziennie ale darmowo. mam stale lacze i korzystam wysylajac smsy z neta.to
        prawda.ale oni i tak sa takimi ssaczami ze na swoje wychodza.
      • Gość: qwerty Re: Konkurencja jest The Best!! IP: *.vline.pl / *.vline.pl 12.03.04, 22:27
        10 smsów, dziennie ?? to jakaś reglamentacja czy jak ??
        W Plusie wysyłasz smsów i ile chcesz prosto z outlooka bez wchodzenia na
        zadne bramki .
        • Gość: 5 SMSów Re: Konkurencja jest The Best!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 00:33
          > 10 smsów, dziennie ?? to jakaś reglamentacja czy jak ??
          > W Plusie wysyłasz smsów i ile chcesz prosto z outlooka bez wchodzenia na
          > zadne bramki .

Nie dziesięć, a tylko pięc!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka