Dodaj do ulubionych

ERA OSZUKUJE KLIENTÓW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 18:51
KOREKTA RACHUNKÓW W NOWYCH TARYFACH PRZEPROWADZONA w tym miesiącu została sfałszowana. Proszę o opinie osób którym era naliczyła nienależne rachunki.
Obserwuj wątek
    • gale Bzdura 07.04.04, 18:59
      To bardzo zabawny post, nieco lepperyczny w wymowie - całkowity brak
      faktograficznego poparcia tezy, która postawiona jest w tonie kategorycznej
      konstatacji faktu. Gratuluję bzdury.
      • Gość: wer Re: Bzdura IP: *.rccdsb.edu.on.ca / 199.71.136.* 07.04.04, 20:04
        Nie ma tu odrobimy nieprawdy. Era popełniła błąd w około 6000 faktur doliczjąj niesłusznie średnio od 9-20 PLN. Oficjalnie informowali o tym pod numerem 602900 więc nie rozumiem co bzdurnego jest w tej wiadomości. U mnie doliczyli 17 PLN.
    • Gość: endavour@wp.pl Re: ERA OSZUKUJE KLIENTÓW IP: *.macau.ctm.net 07.04.04, 20:14
      U mnie to samo doliczyli mi 13 PLN. Walczyłem z nimi 1 h na infolini i nic. Mam abonament 24 PLN w tym 40 minut rozmów. Na rachunku 35 Min wykorzystanych + 5 sms faktura na 37 Polecam się.
    • Gość: robowoj@wp.pl Re: ERA OSZUKUJE KLIENTÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 20:19
      Ja mam to samo 24 PLN zaliczyli 37 idealnie to samo. I nie ma gadania Pani z biura klienta robiła sobie ze mnie jaja. Najśmieszniejsze jest to że w nowej fakturze mam 2,5 minuty doliczone z poprzedniego miesiąca.
    • gibki Re: ERA OSZUKUJE KLIENTÓW 07.04.04, 21:17
      pierdzielisz jak poparzony
      po pierwsze era fakt faktem popelnila blad w naliczaniu mojej faktury, ktorego
      i tak nie zauwazylem (20 zl w ta czy w tamta co za roznica przy moim rachunku)
      zobaczylem to na nastepnej fakturze gdzie mi wypisali korekte
      wiec ja sie pytam jaka korekte?
      ano naliczyli mi o 20 zl za duzo i mi to ucieli w najswiezszym rachunku
      dodatkowo dali mi 10 min
      wiec nie krzycz
      bo sie spocisz

a jesli sie nie podoba to wypierdzielaj od tego operatora
      mi ciebie nie bedzie szkoda a dzieki temu ze ubedzie jednego
      takikego jak ty to era moze podniesie jakosc uslug i zmniejszy koszty rozmow
      bo dzieki takim jak ty nie oplaca im sie tego robic
      • Gość: Aga Re: ERA OSZUKUJE KLIENTÓW IP: 80.51.236.* 08.04.04, 20:47
        Przepraszam, że się wtrące. "gibki" trochę kultury, szacunku dla innych by ci
        bynajmniej nie zaszkodziło ??? Czym ty się popisujesz ? sloganami ze slamsów ?
        kretynizmem ? Czy tylko obrażać innych potrafisz, na to Cię tylko stać ? A może
        to Ty "pierdolisz jak bułak poparzony" na tym necie, za kogo to się uważasz
        szastając obelgami na innych. Gdzie twoja kultura, demokracja Ci się
        popieprzyła w głowie. Wszyscy piszą swoje uwagi i spostrzeżenia nie ubliżając
        nikomu, Ty PAN wielki się znalazł co krotne rachunki płaci i proszę, spadać
        wszyscy bo dla takiego Pana 20 zeta w tą czy w tamtą to guzik znaczy !! Błąd,
        każdy zdrowo myślący patrzy na te pieprzone rachunki i wyłapuje te miejsca,
        momenty gdzie operatorzy w człona lecą. Ciebie jeśli to wali, to zachowaj swoje
        banialuki i kretynizm dla samego siebie. Gratuluję Ci jeszcze głupoty którą tu
        zademonstrowałeś i chamstwa oczywiście, rzadko tacy się zdarzają ?
    • zmora_ery Re: ERA OSZUKUJE KLIENTÓW 09.04.04, 13:41
      hmm a ja oszukuje ere i jest oka :)
    • Gość: SPHINX KUPCIE HEYAH... I PO PROBLEMIE IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 09.04.04, 17:45
      pre paid ma ta przewage, ze nikt nie doliczy wam nic do rachunku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka