Gość: Maciej D. IP: *.visp.energis.pl 21.04.04, 18:28 Członkowie 5 plus jesteście z tego programu zadowoleni? Ja na 10 punktów daje 6. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
autochton Re: 5plus 23.04.04, 19:17 czy moge zapytać czym sobie program zasłużył na tak wysoką notę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D. Re: 5plus IP: *.visp.energis.pl 23.04.04, 20:05 mnie wkurzają "ceny" komórek simplusa. np 5510 jest za 21000 punktów, a przeciez w salonie mozna ją kupic za 400zł czyli lepiej za 17000 zamówić bon i kupić w salonie. Jak by nie można by było prościej. Pamietam jak super telefony można było wziąć za punkty np. nokia comunicator za jedyne 30000 +umowa na kolejene 2 lata teraz to trzeba dać 90000:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: 5plus IP: *.grybow.net.pl / *.grybow.net.pl 29.06.04, 13:24 A ja daje 5 na 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D. Re: 5plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 15:47 5plus i miastoplusa są super, może dlatego że są darmowe, ale taryfy plusa są "do bani" w porównaniu z nowym popem! Jak ceny do pazdzernika się nie zmienią przechodzę do Popa, choć z trudem to uczynie bo pop wkońcu to syn wrednej macochy TP !:) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: 5plus 29.06.04, 20:55 Gość portalu: Maciej D. napisał(a): > 5plus i miastoplusa są super, może dlatego że są darmowe, ale taryfy plusa > są "do bani" w porównaniu z nowym popem! Jak ceny do pazdzernika się nie > zmienią przechodzę do Popa, choć z trudem to uczynie bo pop wkońcu to syn > wrednej macochy TP !:) ________________________________________________________________________________ ..powiem tak, istotnie plus trochę odstaje od aktualnej oferty idei, ale ma tę zaletę którą ja bardzo sobie cenię mianowicie nie "rżnie" w ordynarny sposób abonenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D. Re: 5plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 22:53 Wiedziałem na jakich warunakch podpisuje umowe(jaka taryfa, jakie ceny) ale uważam że to właśnie plus "rżnie abonantów" bo to w tej sieci płaci się 6zł za identyfiakcje numeru, 18zł za sekundowe naliczanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: 5plus IP: 213.17.237.* 30.06.04, 23:39 Gość portalu: Maciej D. napisał(a): > Wiedziałem na jakich warunakch podpisuje umowe(jaka taryfa, jakie ceny) ale > uważam że to właśnie plus "rżnie abonantów" bo to w tej sieci płaci się 6zł za > identyfiakcje numeru, 18zł za sekundowe naliczanie. W przypadku abonentów indywidualnych (chodzi o abonament) naliczanie sekundowe płatne jest wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
jaki71 Re: 5plus 30.06.04, 17:20 Jak zaczynalem to ocena byla by okolo 6 moze 7. Ale co katalog i co zmana regulaminu punkt ucieka. Teraz to max 3. JAki Odpowiedz Link Zgłoś