Dodaj do ulubionych

HEYAH- wielka amatorszczyzna

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.04, 15:16
wlasnie moj heyah przestal dzialac, telefon jest ok ale siec odrzuca probe
polaczenia lub sprawdzenia konta, zadzwonilem z budki do ich biura (oplata
jak za polaczenie na komorke) i dowiedzialem sie ze cos grzebia na swoich
serwerach, juz tak grzebia a ja nie moge telefonu urzytkowac!
w zeszlym tygodniu chcialem sobie ustawic skrzynke glosowa - i co/ i gowno,
klawisz obcji 2 nie dziala, zadzwonilem z komorki do ich biura info (oplata 1
pln za min - skandal) i co sie dowiedzialem, ze ich "specjalisci" wlasnie
dzialaja by sprawic, ze skrzynke sie da ustawic. do dzis niczego nie zrobili.
zaluje ze sie dalem wrobic w ten Heyah, bo to wielkie dziadostwo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Peppers Tak.... IP: *.acn.pl 27.04.04, 16:59
      1. Najtanszy czesto znaczy najgorszy....

2. Czego mozna sie bylo spodziewac po sieci, ktora jest de facto siecia ERA.

Pozdrawiam!
      • olus_stad Re: Tak.... 27.04.04, 20:04
        Skad taka nienawisc do Ery?? Nienawidze Heji, bo jest robiona przez Ere, a Ery nienawidze, bo produkuje Heyah? :)) Powaznie, jak to jest naprawde?
      • Gość: sphinx Re: Tak.... IP: *.smart.polish / 212.244.167.* 28.04.04, 09:51
        twoja macierzysta sieć robi w gacie gwoździami! HA HA HA HA HA HA niech
        zdechną inne sieci!!! oprocz heyah i rey!!!!
      • gibki Re: Tak.... 28.04.04, 10:17
        ile ty masz lat? 15??
        heyah nalezy do ptc a nie do ery
        jakbys przeczytal ksiazke ktora ci polacalem to moze bys zrozumial

czy mercedes i audi to te same samochody?
        wg twojej teorii tak
        bo obie marki naleza do GM
        • Gość: spoko Re: Tak.... IP: 80.48.229.* 28.04.04, 10:45
          Jestem ciekaw czy idea lub era początkowo była prfektowa bez wpadek bez
          potknięć dajcie szansę z czasem będzie ok heyah jest świadoma tego by być ok i
          do tego dąży ja osobiście jestem w heyah bo jest narazie prosta tania taryfa
          ale gdy znajdzie się inny jeszcze tańszy operator to przejde do innego takie
          jest prawo rynku i jest mi obojętne czy to era czy idea byle tanio ale faktem
          jest że dzięki heyah mamy obecnie coraz taniej i nie co minutę naliczone,więc
          nie plujcie tak na heyah.
          • Gość: Peppers Juz mowie IP: *.acn.pl 28.04.04, 14:06
            1. HEYAH nie lubie, bo w pewnym sensie zmusza ludzi do zakupu telefonow na
            wtornym rynku, czyli nakreca lwey bussine. (I winna jest w tym przypadku HEYAH
            a nie Ci ludzie ktorzy te telefony kupuja)

2. Do ERY jako sieci nie mam nic. Uwazam jedynie, ze w porownaniu z innymi
            sieciami ma najwyzsze ceny oraz najskromniekjsza game uslug dodatkowcyh. A do
            tego jest przereklamowana.

3. Dla mnie HEAYH i ERA bedzie to jedno i to samo dokad jeden i ten sam
            czlowiek bierze pienadze z obu tych sieci oraz dopoki na wyswietlaczu telfonu z
            karta HEYAH bedzie napis ERA GSM.

Pozdarwiam!
            • olus_stad Re: Juz mowie 28.04.04, 19:12
              Gość portalu: Peppers napisał(a):

> 1. HEYAH nie lubie, bo w pewnym sensie zmusza ludzi do zakupu telefonow na
              > wtornym rynku, czyli nakreca lwey bussine. (I winna jest w tym przypadku >HEYAH
              > a nie Ci ludzie ktorzy te telefony kupuja)

Pierwsza podstawowa zasada propagandy bylo 'klamstwo powtarzane wielokrotnie i do znudzenia staje sie prawda', czaisz aluzje?

> 2. Do ERY jako sieci nie mam nic. Uwazam jedynie, ze w porownaniu z innymi
              > sieciami ma najwyzsze ceny oraz najskromniekjsza game uslug dodatkowcyh. A do
              > tego jest przereklamowana.

No tak, o gustach sie nie dyskutuje, wiec jezeli tak uwazasz to 'ekstra'.

> 3. Dla mnie HEAYH i ERA bedzie to jedno i to samo dokad jeden i ten sam
              > czlowiek bierze pienadze z obu tych sieci oraz dopoki na wyswietlaczu telfonu > z karta HEYAH bedzie napis ERA GSM.

U mnie w Skodzie tez niektore elementy sa wspolne z Seatem, VW, Audi itp Niestety nie moge powiedziec, ze mam w garazu audice, tylko Skode. Identycznie ma sie sprawa z Heyah i Era. To takie skody i seaty, ktore naleza do VW Group (czytaj PTC). Jasniej sie tego nie da wytlumaczyc. Nie rozumiesz - trudno.
              • Gość: Peppers Widzisz IP: *.acn.pl 28.04.04, 20:25
                Widzisz w przypadku samochodow placisz za towar i potem jestes juz zwolniony z
                oplat. W przypadku sieci komorkowych jesli jeden gosc zdzieral jak mogl z ludzi
                w sieci ERA to jestem na 100% pewien, ze tak samo bedziez zdzieral z ludzi w
                sieci HEYAH. To po pierwsze. Po drugie wymieniasz dobre samochody. A czy tak
                samo sklonny bylbys do kupna np. nowego fiata wiedzac, ze montuja tam
                podzespoly z malucha? W garzaz mialbys nowego fiata. To fakt. Ale co byloby pod
                maska?

Pozdrawiam!
                • olus_stad Re: Widzisz 28.04.04, 21:25
                  Gość portalu: Peppers napisał(a):

> Widzisz w przypadku samochodow placisz za towar i potem jestes juz zwolniony >z
                  > oplat. W przypadku sieci komorkowych jesli jeden gosc zdzieral jak mogl z >ludzi
                  >
                  > w sieci ERA to jestem na 100% pewien, ze tak samo bedziez zdzieral z ludzi w
                  > sieci HEYAH. To po pierwsze.

Co to ma w ogole do rzeczy i do czego to sie tyczy, bo nie kapuje. Generalizowanie to straszna sprawa. To ze Ciebie ktos wyciupcial w Erze to nie znaczy, ze kazdy jest w Erze wyciupciany. I vice versa, jezeli ktos z Ery jest zly to nie znaczy, ze wszyscy sa zli. Po prostu masz jakiegos zyciowego pecha i tyle. Zawsze sie znajdzie ktos, kto cos na kogos znajdzie, im bardziej absurdalnego tym lepiej. Przykro mi, ze Ty na takiego kogos trafiles. Osobiscie mam cegle w Plusie i jestem zadowolony, czesc moich znajomych ma w Erze i tez nie narzekaja, inni znow w Idei i jakos nie widze, zeby ostro wyklinali.
                  A taka propaganda na temat sieci to troche tania jest.

Od uogolniania zaczynaja sie same zle rzeczy, mozna zostac ksenofobem, nacjonalista, rasista, antysemita i innym pomylencem. Uwazaj.

> Po drugie wymieniasz dobre samochody. A czy tak
                  > samo sklonny bylbys do kupna np. nowego fiata wiedzac, ze montuja tam
                  > podzespoly z malucha? W garzaz mialbys nowego fiata. To fakt. Ale co byloby >pod
                  >
                  > maska?
                  Gdzie tu jest jakies odniesienie, gdzie przenosnia? Przeciez to sie kupy nie trzyma. Jaki maluch, jaki fiat? Co to ma wspolnego z Heyah, Era, PTC i inne?? Jakie bebechy?
                  • stachenka Re: Widzisz 29.04.04, 01:08
                    olus_stad napisał:

> Gość portalu: Peppers napisał(a):
                    >
                    > > Widzisz w przypadku samochodow placisz za towar i potem jestes juz zwolnio
                    > ny >z
                    > > oplat. W przypadku sieci komorkowych jesli jeden gosc zdzieral jak mogl z
                    > >ludzi
                    > >
                    > > w sieci ERA to jestem na 100% pewien, ze tak samo bedziez zdzieral z ludzi
                    > w
                    > > sieci HEYAH. To po pierwsze.
                    >
                    > Co to ma w ogole do rzeczy i do czego to sie tyczy, bo nie kapuje.
                    Generalizowa
                    > nie to straszna sprawa. To ze Ciebie ktos wyciupcial w Erze to nie znaczy, ze
                    k
                    > azdy jest w Erze wyciupciany. I vice versa, jezeli ktos z Ery jest zly to nie
                    z
                    > naczy, ze wszyscy sa zli. Po prostu masz jakiegos zyciowego pecha i tyle.
                    Zawsz
                    > e sie znajdzie ktos, kto cos na kogos znajdzie, im bardziej absurdalnego tym
                    le
                    > piej. Przykro mi, ze Ty na takiego kogos trafiles. Osobiscie mam cegle w
                    Plusie
                    > i jestem zadowolony, czesc moich znajomych ma w Erze i tez nie narzekaja,
                    inni
                    > znow w Idei i jakos nie widze, zeby ostro wyklinali.
                    > A taka propaganda na temat sieci to troche tania jest.
                    >
                    > Od uogolniania zaczynaja sie same zle rzeczy, mozna zostac ksenofobem,
                    nacjonal
                    > ista, rasista, antysemita i innym pomylencem. Uwazaj.

Tak, albo np. można zostać naukowcem. Takim Newtonem na przykład, który
                    uogólnił przypadek jabłka, którym dostał w łeb.
                    >
                    > > Po drugie wymieniasz dobre samochody. A czy tak
                    > > samo sklonny bylbys do kupna np. nowego fiata wiedzac, ze montuja tam
                    > > podzespoly z malucha? W garzaz mialbys nowego fiata. To fakt. Ale co bylob
                    > y >pod
                    > >
                    > > maska?
                    > Gdzie tu jest jakies odniesienie, gdzie przenosnia? Przeciez to sie kupy nie
                    tr
                    > zyma. Jaki maluch, jaki fiat? Co to ma wspolnego z Heyah, Era, PTC i inne??
                    Jak
                    > ie bebechy?
                    >

Daj sobie facet spokój. Masz ograniczone czajenie i tyle.
                    • olus_stad Re: Widzisz 29.04.04, 09:04
                      Cale szczescie, ze na tym forum sa takie osoby jak Ty, z szerszym 'czajeniem'.
                • Gość: przemass a co powiesz na alfa romeo, ferrari i fiata??? !!! IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 28.04.04, 21:41
                  czy porównasz do siebie fiata i ferrari???
            • Gość: przemass niestety pan peepers jest niereformowalny:)) IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 28.04.04, 21:37
              nie odroznia ery od ptc,ale to jego problem

pozdr all

• Gość: przemass przepraszam Peppers (ntxt) IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 28.04.04, 21:39
            • dr_jekyll Re: Juz mowie 28.04.04, 22:37

> 2. Do ERY jako sieci nie mam nic. Uwazam jedynie, ze w porownaniu z innymi
              > sieciami ma najwyzsze ceny oraz najskromniekjsza game uslug dodatkowcyh. A do
              > tego jest przereklamowana.

Najskromniejszą gamę powiadasz. Mało więc wiesz o Erze. Jestem w Erze m.in.
              dlatego, że ma najbogatszą (!) paletę usług. A to że mogłaby być tańsza to się
              zgadzam.
              • olus_stad Re: Zgadzam sie 28.04.04, 23:07
                W sumie to kazda siec moglaby byc tansza:) Takie jest moj postulat! Mysle, ze bardzo daleko im do granicy oplacalnosci. Ale tak dzialaja firmy i trudno je winic o to, ze chca osiagac jak najwieksze zyski. Zawsze mozemy przeciez zmienic siec.
                • Gość: Peppers Do dr_yekkyl`a IP: *.acn.pl 30.04.04, 20:55
                  ERA na najszersza game uslug? Ciekawe, to jakie ERA ma uslugi, ktorych nie maja
                  inne sieci? Teraz to chce na powaznie wiedziec, bo moze i sie do ERY przepisze.
                  I czy ma w takim razie cala game usug lokalizacyjnych podobnych do tych w sieci
                  IDEA (gdzie jestescie; co, gdzie, ktoredy; auto-guard itp)

Pozdrawiam!
    • Gość: fanio Re: HEYAH- wielka amatorszczyzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.04, 09:27
      Sprzedam domene wwwHeyah.pl (bez kropki po www) barrrrdzo duzo osób gubi tą
      kropke przez co wchodzą na moją strone, heyah wydało miliony na reklame swojej
      sieci i strony, a ludzie wchodzą na moją strone :). Oferty prosze przesyłac na
      adres zamieszczony na stronie (wwwheyah@interia.pl). Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka