Dodaj do ulubionych

jaki smartphone

23.03.11, 14:45
Zastanawiam sie nad HTC Desire - jakies za i przeciw?
Obserwuj wątek
    • mariusz-ef Re: jaki smartphone 23.03.11, 17:06
      jedynka czy dwójka?
      • marekggg Re: jaki smartphone 23.03.11, 17:45
        Hmmm - procesor 1 GHz, Android 2.1 (Eclair) - chyba, bo na stronie providera tego nie ma, ale przynajmniej sie zgadzaja wymiary i waga z aktualna strona HTC
        • wicehrabia.julian Re: jaki smartphone 23.03.11, 21:56
          marekggg napisał:

> Hmmm - procesor 1 GHz, Android 2.1 (Eclair) - chyba, bo na stronie providera te
          > go nie ma, ale przynajmniej sie zgadzaja wymiary i waga z aktualna strona HTC

sam procesor nic nie znaczy, np. N8 ma teoretycznie słabszy, a chodzi lepiej - zależy jakie masz preferencje i budżet - zadając to pytanie powinieneś o tym napisać
          • marekggg Re: jaki smartphone 24.03.11, 10:29
            mieszkam w belgii, HTC Desire tutaj kosztuje 400 ojro, czyli jakies 1600 zlotych - tyle jeszcze jestem chetny widac. widze ze nokia N8-00 16 GB kosztuje 500 jurkow

moje kryteria to - porzadny system operacyjny - no i dostepnosc aplikacji. niestety na winde 7 jest ich za malo na razie, oraz system ten taki troche dziwny. OVI jest z kolei przestarzaly juz i jak wiadomo nokia go juz nie bedzie dalej ciagnac.
            musi dzialac skype. u androidow mi sie podoba fajna integracja z gmail.
            • wicehrabia.julian Re: jaki smartphone 24.03.11, 17:25
              marekggg napisał:

> mieszkam w belgii, HTC Desire tutaj kosztuje 400 ojro, czyli jakies 1600 zlotyc
              > h - tyle jeszcze jestem chetny widac. widze ze nokia N8-00 16 GB kosztuje 500 j
              > urkow

w PL N8 od polskiego dystrybutora kosztuje 1300 pln

> moje kryteria to - porzadny system operacyjny - no i dostepnosc aplikacji. nies
              > tety na winde 7 jest ich za malo na razie, oraz system ten taki troche dziwny.
              > OVI jest z kolei przestarzaly juz i jak wiadomo nokia go juz nie bedzie dalej c
              > iagnac.
              > musi dzialac skype. u androidow mi sie podoba fajna integracja z gmail.

jeśli mnogość aplikacji to, ale na dobrą sprawę nie ma porządnie wykonanego telefonu z tym systemem, poza tym sporo problemów - jeśli chodzi o Symbiana, to ma wszystko co potrzeba, a zanim skończą wsparcie i aktualizacje do niego zdążysz wymienić telefon 10 raz, Nokia ma bajeczny aparat i świetny player - gdyby dało się na niej zamontować aplikacje z android market byłaby ideałem - jeśli już zdecydowałeś to kup jakiś topowy HTC lub Samsunga, ale ostrzegam, to nie ta liga jeśli chodzi o jakość wykonania i użyte materiały
              • marekggg Re: jaki smartphone 25.03.11, 13:48
                wicehrabia.julian napisał:

> marekggg napisał:
                > w PL N8 od polskiego dystrybutora kosztuje 1300 pln

no tak ale z dojazdem dokladnie tyle samo a ufac belgijskim sluzbom poctowym/dostawczym to jak wyrzucic kase z okna

> z wymienić telefon 10 raz, Nokia ma bajeczny aparat i świetny player - gdyby da
                > ło się na niej zamontować aplikacje z android market byłaby ideałem - jeśli już
                > zdecydowałeś to kup jakiś topowy HTC lub Samsunga, ale ostrzegam, to nie ta li
                > ga jeśli chodzi o jakość wykonania i użyte materiały

a mi wlasnie chodzi o aplikacje no i moze i nie ta liga, chociaz musze powiedziec ze Nokie uzywam od 15 lat, to schodza na psy - tak jak wszyscy inni.
    • Gość: bolek89 Re: jaki smartphone IP: *.play-internet.pl 26.03.11, 19:39
      zobacz recenzje : RECENZJA ZTE
    • wicehrabia.julian to tekst reklamowy 14.04.11, 10:13
      elza_4 napisała:

> Ja proponuję Tobie LG Swift P500 Plus, swietny smartfon współpracujący z system
      > em Android 2.2, posiada najnowszą edycję platformy mobilnej Google dzięki czemu
      > przeglądanie internetu jest szybkie i łatwe. Poza tym WiFi, GPS, DivX, bardzo
      > pojemna bateria bo aż 1500 mAh.

a elza 4 to naganiacz, jej (jego profil) powinien być zablokowany
      szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=elza_4
    • miriam.7 Re: jaki smartphone 14.04.11, 12:59
      Na tej stronce www.streetcom.pl/lg można dowiedzieć się więcej o tym modelu
      • Gość: Nerro Re: jaki smartphone IP: *.146.103.143.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.11, 22:34
        Myslę, że taki smartfon nie jeden chciałby mieć, słyszy się o nim dużo pozytywów, wiele osób używa tego modelu i bardzo go sobie chwali. Poza tym ma świetne funkcje i niezłe parametry.
        • miriam.7 Re: jaki smartphone 15.04.11, 13:37
          P500 to jeden z lepszych modeli jakie pojawiły się na rynku w 2011 roku
    • Gość: miriam.7 Re: jaki smartphone IP: 91.209.141.* 21.04.11, 12:24
      no tak ale trzeba też podkreślić że to nie są nagrody przyznawane od nie wiadomo kogo tylko nagrody które przyznają konsumenci
    • adresnieprawidlowy Re: jaki smartphone 28.06.11, 12:51
      HTC Desire - jeden z lepszych smartfonów. Możesz też się za jego następcami rozejrzeć Desire HD czy Desire Z. Zadowolony będziesz też z Samsunga Galaxy S. A jeśli masz więcej kasy (powyżej 2 tysi) to Samsung Galaxy S II - najnowszy smartfon z dwurdzeniowym procesorem. Na electro go widziałem za 2020 złotych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka