marekggg 23.03.11, 14:45 Zastanawiam sie nad HTC Desire - jakies za i przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekggg Re: jaki smartphone 23.03.11, 17:45 Hmmm - procesor 1 GHz, Android 2.1 (Eclair) - chyba, bo na stronie providera tego nie ma, ale przynajmniej sie zgadzaja wymiary i waga z aktualna strona HTC Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: jaki smartphone 23.03.11, 21:56 marekggg napisał: > Hmmm - procesor 1 GHz, Android 2.1 (Eclair) - chyba, bo na stronie providera te > go nie ma, ale przynajmniej sie zgadzaja wymiary i waga z aktualna strona HTC sam procesor nic nie znaczy, np. N8 ma teoretycznie słabszy, a chodzi lepiej - zależy jakie masz preferencje i budżet - zadając to pytanie powinieneś o tym napisać Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: jaki smartphone 24.03.11, 10:29 mieszkam w belgii, HTC Desire tutaj kosztuje 400 ojro, czyli jakies 1600 zlotych - tyle jeszcze jestem chetny widac. widze ze nokia N8-00 16 GB kosztuje 500 jurkow moje kryteria to - porzadny system operacyjny - no i dostepnosc aplikacji. niestety na winde 7 jest ich za malo na razie, oraz system ten taki troche dziwny. OVI jest z kolei przestarzaly juz i jak wiadomo nokia go juz nie bedzie dalej ciagnac. musi dzialac skype. u androidow mi sie podoba fajna integracja z gmail. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: jaki smartphone 24.03.11, 17:25 marekggg napisał: > mieszkam w belgii, HTC Desire tutaj kosztuje 400 ojro, czyli jakies 1600 zlotyc > h - tyle jeszcze jestem chetny widac. widze ze nokia N8-00 16 GB kosztuje 500 j > urkow w PL N8 od polskiego dystrybutora kosztuje 1300 pln > moje kryteria to - porzadny system operacyjny - no i dostepnosc aplikacji. nies > tety na winde 7 jest ich za malo na razie, oraz system ten taki troche dziwny. > OVI jest z kolei przestarzaly juz i jak wiadomo nokia go juz nie bedzie dalej c > iagnac. > musi dzialac skype. u androidow mi sie podoba fajna integracja z gmail. jeśli mnogość aplikacji to, ale na dobrą sprawę nie ma porządnie wykonanego telefonu z tym systemem, poza tym sporo problemów - jeśli chodzi o Symbiana, to ma wszystko co potrzeba, a zanim skończą wsparcie i aktualizacje do niego zdążysz wymienić telefon 10 raz, Nokia ma bajeczny aparat i świetny player - gdyby dało się na niej zamontować aplikacje z android market byłaby ideałem - jeśli już zdecydowałeś to kup jakiś topowy HTC lub Samsunga, ale ostrzegam, to nie ta liga jeśli chodzi o jakość wykonania i użyte materiały Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: jaki smartphone 25.03.11, 13:48 wicehrabia.julian napisał: > marekggg napisał: > w PL N8 od polskiego dystrybutora kosztuje 1300 pln no tak ale z dojazdem dokladnie tyle samo a ufac belgijskim sluzbom poctowym/dostawczym to jak wyrzucic kase z okna > z wymienić telefon 10 raz, Nokia ma bajeczny aparat i świetny player - gdyby da > ło się na niej zamontować aplikacje z android market byłaby ideałem - jeśli już > zdecydowałeś to kup jakiś topowy HTC lub Samsunga, ale ostrzegam, to nie ta li > ga jeśli chodzi o jakość wykonania i użyte materiały a mi wlasnie chodzi o aplikacje no i moze i nie ta liga, chociaz musze powiedziec ze Nokie uzywam od 15 lat, to schodza na psy - tak jak wszyscy inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek89 Re: jaki smartphone IP: *.play-internet.pl 26.03.11, 19:39 zobacz recenzje : RECENZJA ZTE Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian to tekst reklamowy 14.04.11, 10:13 elza_4 napisała: > Ja proponuję Tobie LG Swift P500 Plus, swietny smartfon współpracujący z system > em Android 2.2, posiada najnowszą edycję platformy mobilnej Google dzięki czemu > przeglądanie internetu jest szybkie i łatwe. Poza tym WiFi, GPS, DivX, bardzo > pojemna bateria bo aż 1500 mAh. a elza 4 to naganiacz, jej (jego profil) powinien być zablokowany szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=elza_4 Odpowiedz Link Zgłoś
miriam.7 Re: jaki smartphone 14.04.11, 12:59 Na tej stronce www.streetcom.pl/lg można dowiedzieć się więcej o tym modelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerro Re: jaki smartphone IP: *.146.103.143.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.04.11, 22:34 Myslę, że taki smartfon nie jeden chciałby mieć, słyszy się o nim dużo pozytywów, wiele osób używa tego modelu i bardzo go sobie chwali. Poza tym ma świetne funkcje i niezłe parametry. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam.7 Re: jaki smartphone 15.04.11, 13:37 P500 to jeden z lepszych modeli jakie pojawiły się na rynku w 2011 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miriam.7 Re: jaki smartphone IP: 91.209.141.* 21.04.11, 12:24 no tak ale trzeba też podkreślić że to nie są nagrody przyznawane od nie wiadomo kogo tylko nagrody które przyznają konsumenci Odpowiedz Link Zgłoś
adresnieprawidlowy Re: jaki smartphone 28.06.11, 12:51 HTC Desire - jeden z lepszych smartfonów. Możesz też się za jego następcami rozejrzeć Desire HD czy Desire Z. Zadowolony będziesz też z Samsunga Galaxy S. A jeśli masz więcej kasy (powyżej 2 tysi) to Samsung Galaxy S II - najnowszy smartfon z dwurdzeniowym procesorem. Na electro go widziałem za 2020 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś