Dodaj do ulubionych

Problem z T-mobile Move

16.10.11, 23:20
Jakiś czas temu wzięłam t-mobile move na abonament. Któregoś razu chciałam na jakiś czas zamienić karty i do tego telefonu włożyłam kartę Orange. Wszystko było ok, do czasu kiedy chciałam wejść na internet. Za ten czas zapłaciłam niecałe 3zł - wiadomo nic za darmo. Dodam, że na koncie miałam 25zł + konto promocyjne 50zł na wykorzystanie w internecie (cały czas piszę o Orange). Po pewnym czasie, nie wiem dokładnie ale mniej więcej po pół godz. przyszedł mi smsa cyt.: "Brak środków na koncie." Zeżarło mi wszystko! ( prawie 75zł!). Od tego czasu jak doładowałam konto zaraz mi zabierało te pieniądze. Gdy nie miałam już nic na koncie przychodził mi sms tej samej treści co wcześniej tj. : brak środków na koncie. Taki sms przychodził mi mniej więcej 2 razy dziennie. Poszłam do orange i przedstawiłam sytuacje. Pani wyłączyła mi internet itp. na numerze. Teraz w ciągu tygodnia przyszło mi prawie 80 tych smsów. Poszłam do niej znowu to kobita stwierdziła, żeby isć i oddać tele na gwarancje, żeby oprogramowanie wgrali od nowa. Fakt, że nie sprawdzałam czy teraz tez kase odcina ale po prostu sie boje. Czy moze ktos z Was miał podobna sytuację? Poradźcie mi co robić. Z góry dziękuję. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: Problem z T-mobile Move IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.11, 18:43
      Ja miałem ten sam problem.
      Żeby się tego pozbyć musisz wejść w ustawienia potem w sieci zwykłe i bezprzewodowe, jechać na sam duł i włączyć sieci komórkowe i na samej górze wyłącz transmisje danych a jak jest wyłączone to wejdź w konta i synchronizację i wyłącz dane w tle.

To napewno powinno pomuc ci bo mi pomogło. :)
      • Gość: pani z wf Re: Problem z T-mobile Move IP: 198.36.87.* 21.10.11, 22:03
        Gość portalu: max napisał(a):
        jechać na sam duł i włączyć sieci komórkowe

dół się pisze
      • kocham_miete Re: Problem z T-mobile Move 22.10.11, 11:24
        Hura! udało się! Jestem Ci winna piwo ;) Dziękuje
    • Gość: donaj Re: dziwny problem z T-mobile Move IP: *.146.57.239.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.01.12, 23:05
      ja mam problem! po pierwsze problem z podlączeniem bluetooth, po drugie , co mi bardzo przeszkadza, bardzo dziwny problem z sms przychodzącymi. chodzi o to , że pisze sms do kogos o godz 20:00.. a sms odpowiedz od tej osoby przychodzi do mnie wyswietlając się o godz 18:00
    • Gość: Ania Re: Problem z T-mobile Move IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 11:48
      ja mam taki sam problem . pomimo tego że łączyłam się z internetem przez wifi tez pobiera mi mi pieniadze z konta. i tez mam w sieci orange. dostaje caly czas sms-y od sieci nawet w nocy
    • Gość: postal98 Re: Problem z T-mobile Move IP: *.lomza.mm.pl 03.02.12, 20:23
      ludzie kochani jak to można tak długo naprawiać ten telefon no ponad miesiąc zamawiają jedną część ja potrzebuje telefonu do użytkowania nie polecam przechodzenia na tę taryfe t-mobile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka