kocham_miete
16.10.11, 23:20
Jakiś czas temu wzięłam t-mobile move na abonament. Któregoś razu chciałam na jakiś czas zamienić karty i do tego telefonu włożyłam kartę Orange. Wszystko było ok, do czasu kiedy chciałam wejść na internet. Za ten czas zapłaciłam niecałe 3zł - wiadomo nic za darmo. Dodam, że na koncie miałam 25zł + konto promocyjne 50zł na wykorzystanie w internecie (cały czas piszę o Orange). Po pewnym czasie, nie wiem dokładnie ale mniej więcej po pół godz. przyszedł mi smsa cyt.: "Brak środków na koncie." Zeżarło mi wszystko! ( prawie 75zł!). Od tego czasu jak doładowałam konto zaraz mi zabierało te pieniądze. Gdy nie miałam już nic na koncie przychodził mi sms tej samej treści co wcześniej tj. : brak środków na koncie. Taki sms przychodził mi mniej więcej 2 razy dziennie. Poszłam do orange i przedstawiłam sytuacje. Pani wyłączyła mi internet itp. na numerze. Teraz w ciągu tygodnia przyszło mi prawie 80 tych smsów. Poszłam do niej znowu to kobita stwierdziła, żeby isć i oddać tele na gwarancje, żeby oprogramowanie wgrali od nowa. Fakt, że nie sprawdzałam czy teraz tez kase odcina ale po prostu sie boje. Czy moze ktos z Was miał podobna sytuację? Poradźcie mi co robić. Z góry dziękuję. pozdrawiam