Gość: ania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 07:32 Mam pytanie jaką taryfę wybrać w Simplusie? Jesli dostałam Starter z taryfa Multi czy bez problemu moge zmienić ją np na team 2 i ile to kosztuje? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: charlie_x ..Aniu naljepsza konfiguracja w sim+ to .. IP: *.tvgawex.pl 05.06.04, 15:55 ..team2 w połączeniu ze swojakami.pozdrawia charlie_x Odpowiedz Link Zgłoś
atomowy Re: Jaka taryfa w Simplusie ? 05.06.04, 19:36 Gość portalu: ania napisał(a): > Mam pytanie jaką taryfę wybrać w Simplusie? Bez pytania TEAM2. Od piątku 18.00 do poniedziałku 8.00 dzwonisz za 60 groszy wszędzie (a za 40 do swoich) Po pierwszej minucie sekundowe naliczeni. SMS tylko 29gorszy (obecnie promocja SMSy po 15 gorszy wewnątrz sieci). > Jesli dostałam Starter z taryfa > Multi czy bez problemu moge zmienić ją np na team 2 i ile to kosztuje? Tak można. Wystarczy w aparcie wstukać *147*50#, nacisnąć przycisk "zadzwoń" i poczekać na potwierdzenie. Opłata za uruchomienie taryfy Team 2 wynosi 2,50 zł z VAT. Jednocześnie polecam uruchomienie usługi Swojaki. Więcej info znajedzie na stroije SimplusTeam www.simplusteam.pl ! Atomowy www.cTime.pl > Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jaka taryfa w Simplusie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.04, 09:45 Dziękuję za podpowiedzi, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś