Dodaj do ulubionych

HTC czy Samsung

IP: *.opera-mini.net 29.01.12, 01:03
Muszę zdecydować się na telefon i wybieram pomiędzy Samsungiem Wave s8500 , a HTC Wildfire S.Nie miałam wcześniej kontaktu z tymi markami, ostatnio używałam Nokii 5530xm. Oczekuję tel. dobrze funkcjonującego w jego podstawowej funkcji-rozmowy, oraz ładnie odtwarzającego muzykę, z aparatem robiącym w miarę dobre fotki.Fajnie byłoby,żeby bez problemu pracował z kompem w zakresie przerzucania plików. No i chciałabym,aby jego obsługa była prosta, bez jakiś skomplikowanych operacji. Chyba żadem z wymienionych nie ma patyczka, którego tak dobrze używa mi się w Noki-czy to nie sprawia kłopotu w pisaniu ? Właściwie nie korzystam z neta w tel. całkowicie zbędne są aplikacje FB i NK-czy mozna je całkiem wyrzucić z telefonu , aby nie zajmowały pamięci?
Czytam już tyle opinii i porównan, ale nadal nie potrafie się zdecydować. Heeeelp :)))
Obserwuj wątek
    • pina_colada88 Re: HTC czy Samsung 29.01.12, 16:50
      Jeżeli do muzyki to samsung.
      Nie znam modelu, ja mam htc wildfire s.
      Ma bardzo cichy dźwięk.
      Chociaż jako telefon jest ok- można ściągnąć fajne aplikacje.

Aha, kolejny minus- jeden dzień, a nawet kilka godzin i jest rozladowany.
    • Gość: Maja Re: HTC czy Samsung IP: *.opera-mini.net 29.01.12, 18:56
      Dzięki. Telefon głownie do rozmów, ale słuchanie muzyki zaraz potem. Wg właściwości,to chyba jednak Samsunga wezmę.
      • pina_colada88 Re: HTC czy Samsung 29.01.12, 20:46
        Ja mam dwa numery telefonów więc i dwa telefony.
        Ostatnio mialam samsunga avilę i byl fajny.
        HTC ma wiele fajnych funkcji, wygodnie mi się użytkuje, ale tak jak wspominalam- dźwięki.

A samsung to musi być ten?
        Jakie masz jeszcze modele telefonu do wyboru?
        • Gość: Maja Re: HTC czy Samsung IP: *.opera-mini.net 29.01.12, 22:55
          Typowania dokonalam oglądając oba modele w salonie. wgrę wchodził też Galaxy , ale jakoś tak nie podszedł mi z powodu wyglądu właśnie. Doszłam do wniosku, że ostatecznie , jak wybrany model nie będzie mi się podobał, to po prostu wymienię go w komisie na jakąś Nokię, czyli C7, albo N9 za dopłatą i już.Mam nadzieję, że Samsung albo ten HTC są na tyle chodliwe, ze z taką wymianą nie będzie kłopotu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka