jagoda997 06.07.05, 21:28 Czego tak mało wpisów o AR Lublin. Kto idzie i jakie kierunki. Ja wybieram się na ochronę środowiska. Chcę zobaczyć czy dużo osób tam idzie, bo nie wiem jak dużo jest chętnych. Kiedy będą wyniki, może ktoś wie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: LUBLIN - AR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:32 Hej Jagoda:)Dokładnie masz absolutną racje ze malo pisza tu o AR Lublin:/ Ja sie też wybieram tam ale na Technologie żywności i żywienie człowieka:) Modle sie zeby tam sie dostac jeśli AM zawiedzie:( Na AR mam 457,5 pkt Ciekawe czy wystarczy:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamara Re: LUBLIN - AR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:45 ja wybieram sie na towaroznawstwo mam 582 pkt moj chlopak zlozyl na ochrone srodowiska i zootechnike pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: LUBLIN - AR IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 21:47 hej:) a ja na biotechnologię:) i mam ogromną nadzieję że się tam spotkamy w październiku:) PozdrawiaM:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: LUBLIN - AR IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 21:49 a moja kolezanka na weterynarie:D:D zapomniałam dodać:) PozdrawiaM jeszcze raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarenka Re: LUBLIN - AR IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 07.07.05, 10:28 No dokładnie nic prawie tu na tym forum nie ma o AR w Lublinie.A ja też tam składałam:) N weterynarię i na zootechnikę na wszelki wypadek.Obawiam sie jednak że sie sprawdzi ten 'wszelki wypadek':/ Ale jeszcze nie tracę nadziei.. Pozdrawiam!!! Kandydaci na wet wpisujcie się!!! I inni też oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GŁOWA Re: LUBLIN - AR IP: *.lub.net.pl 07.07.05, 12:25 Ja sie wybieram na wet na ar do Lublina. Mam 1261 pkt, duzo czy malo? Ile Wy macie? Odpowiedz Link Zgłoś
tafanta Re: LUBLIN - AR 07.07.05, 12:28 Moje kierubni z AR to Zarzadzanie i inzynieria produkcji i Agrobiznes.Wiecie moze kiedy beda wyniki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łasuch Re: LUBLIN - AR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:43 a ja mam 1361,5 i pani powiedziala ze jestem przyjeta, oddawalm dzisiaj swiadectwo na weterynarie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: LUBLIN - AR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:45 W Y N I K I beda kolo srody-czwartku w internecie a listownie beda sie starali nas poinformowac juz w piatek. To bedzie bardzo nerwowy tydzien! Ja skladalam na towaroznawstwo (obrot towarowy i obsluga celna) i mam 727pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit19 Re: LUBLIN - AR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:53 ja na biotechnologie, dzisiaj pani powiedziala mi tam ze wyniki beda kolo 13-14 lipca i jest ok.5 osob na piejsce, pozdrawiam;~) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarenka Re: LUBLIN - AR IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 07.07.05, 20:45 Ja mam ponad 100 pkt mniej tak jak ktoś wyzej:( Kurcze to skoro powiedzieli Ci, że jesteś przyjęta to super masz.W takim razie moje punkty pewnie nie wystarczą :(:( A tak bardzo marzę o weterynarii....Chlip chlip:( Odpowiedz Link Zgłoś