Dodaj do ulubionych

LUBLIN - AR

06.07.05, 21:28
Czego tak mało wpisów o AR Lublin. Kto idzie i jakie kierunki. Ja wybieram się
na ochronę środowiska. Chcę zobaczyć czy dużo osób tam idzie, bo nie wiem jak
dużo jest chętnych. Kiedy będą wyniki, może ktoś wie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: LUBLIN - AR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:32
      Hej Jagoda:)Dokładnie masz absolutną racje ze malo pisza tu o AR Lublin:/ Ja
      sie też wybieram tam ale na Technologie żywności i żywienie człowieka:) Modle
      sie zeby tam sie dostac jeśli AM zawiedzie:( Na AR mam 457,5 pkt Ciekawe czy
      wystarczy:) pozdrawiam
      • Gość: kamara Re: LUBLIN - AR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:45
        ja wybieram sie na towaroznawstwo mam 582 pkt
        moj chlopak zlozyl na ochrone srodowiska i zootechnike
        pozdrawiam
        • Gość: aka Re: LUBLIN - AR IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 21:47
          hej:) a ja na biotechnologię:) i mam ogromną nadzieję że się tam spotkamy w
          październiku:) PozdrawiaM:)
          • Gość: aka Re: LUBLIN - AR IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 21:49
            a moja kolezanka na weterynarie:D:D zapomniałam dodać:) PozdrawiaM jeszcze raz:)
            • Gość: sarenka Re: LUBLIN - AR IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 07.07.05, 10:28
              No dokładnie nic prawie tu na tym forum nie ma o AR w Lublinie.A ja też tam
              składałam:) N weterynarię i na zootechnikę na wszelki wypadek.Obawiam sie
              jednak że sie sprawdzi ten 'wszelki wypadek':/ Ale jeszcze nie tracę nadziei..
              Pozdrawiam!!! Kandydaci na wet wpisujcie się!!! I inni też oczywiście:)
    • Gość: GŁOWA Re: LUBLIN - AR IP: *.lub.net.pl 07.07.05, 12:25
      Ja sie wybieram na wet na ar do Lublina. Mam 1261 pkt, duzo czy malo? Ile Wy
      macie?
    • tafanta Re: LUBLIN - AR 07.07.05, 12:28
      Moje kierubni z AR to Zarzadzanie i inzynieria produkcji i Agrobiznes.Wiecie
      moze kiedy beda wyniki???
      • Gość: łasuch Re: LUBLIN - AR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:43
        a ja mam 1361,5 i pani powiedziala ze jestem przyjeta, oddawalm dzisiaj
        swiadectwo na weterynarie
        • Gość: sylwia Re: LUBLIN - AR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:45
          W Y N I K I beda kolo srody-czwartku w internecie a listownie beda sie starali
          nas poinformowac juz w piatek. To bedzie bardzo nerwowy tydzien!
          Ja skladalam na towaroznawstwo (obrot towarowy i obsluga celna) i mam 727pkt.
          • Gość: pit19 Re: LUBLIN - AR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:53
            ja na biotechnologie, dzisiaj pani powiedziala mi tam ze wyniki beda kolo 13-14
            lipca i jest ok.5 osob na piejsce, pozdrawiam;~)
        • Gość: sarenka Re: LUBLIN - AR IP: *.244.159.46.mielec159.tnp.pl 07.07.05, 20:45
          Ja mam ponad 100 pkt mniej tak jak ktoś wyzej:( Kurcze to skoro powiedzieli Ci,
          że jesteś przyjęta to super masz.W takim razie moje punkty pewnie nie
          wystarczą :(:( A tak bardzo marzę o weterynarii....Chlip chlip:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka