Dodaj do ulubionych

najlepszy dual sim

IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.12, 19:41
jaki telefon na 2 karty polecacie? chodzi raczej o tel niedotykowy z dobrą baterią i wygodnym menu. proszę o radę
Obserwuj wątek
    • Gość: MaRIAN nie podałaś ceny. IP: *.e-wro.net.pl 02.02.12, 15:34
      Portale mgsm.pl oraz gsmarena.com w wyszukiwarkach mają opcje dualsim. Zaznaczyć i szukać.
      Sprawdź huawei, oraz niektóre samsungi.
      Odradzam nokie 101 bo nie da się dam przewijać utworów w mp3
      I co ważne, obecnie większość duasimów ma tylko dual sim standby.
      Czyli jak gadasz przez jeden numer to drugi jest poza zasięgiem.
      Często nawet w poważnych recenzjach jest, napisane, że ma jednoczesny dual sim (dual sim activ) co jest nie zgodne z prawdą. Więc jak się zdecydujesz na konkretny model to sprawdź to w komentarzach.
      Acha i bardzo ważne. Jeżeli jedna karta była by do netu (nawet tylko do sprawdzania poczty) to, żeby ten tel miał przynajmniej egde (sam gprs to męczarnia). Bo dualów z 3G ciągle jest bardzo mało (a z 3G i WiFi jeszcze mniej).
      Podaj jaki przedział:
      do 100;
      100-200;
      200-300;
      • Gość: yogi Re: nie podałaś ceny. IP: *.3-2.cable.virginmedia.com 02.02.12, 16:19
        nie wiem czy najlepszy ale nam pasuje,a kiedy rozmawia sie z jednej karty dzwoniacy do nas slysza normalny sygnal,a my podczas biezacej rozmowy slyszymy pikanie ze ktos probuje sie z nami skontaktowac przez ten drugi numer. Zwykly klawiszowiec bateria 1000 i wystarcza na ok. cztery dni.forum.gazeta.pl/forum/w,75,132752802,132760429,Re_nokia_c2_06_myphone6500_.html
        • Gość: wachamnosem Re: nie podałaś ceny. IP: *.box3.pl 25.02.12, 18:17
          samsung wypada najlepiej ale również najdrożej...
      • Gość: wachamnosem Re: nie podałaś ceny. IP: *.box3.pl 25.02.12, 18:16
        w przedziale 200- 300 jest już bardzo duży wybór...
    • Gość: wachamnosem Re: najlepszy dual sim IP: *.box3.pl 25.02.12, 18:13
      skupiłbym się na porównywarkach cenowych w poszukiwaniach i na marce myphone z racji stosunku cena/jakość
      • Gość: Chris Re: najlepszy dual sim IP: *.pool.mediaWays.net 07.03.12, 12:07
        Pani Natalio ja należę do grupy trochę starszej młodzieży po 30-stce i z całą odpowiedzialnością po kilku miesiącach użytkowania mogę polecić Nokię X1-01, naprawdę ma rewelacyjna baterię w samym czuwaniu bez rozmów po pierwszym ładowaniu wytrzymuje około 20 dni, mam dotykowce, klapkowce, ale ta Nokia na prawdę się udała pod względem baterii, 1300 mAh samo mówi za siebie...Pozdrawiam P.S. Zapłaciłem 169 PLN w dużej sieci sklepów, teraz można kupić za 145 PLN nawet :-)
        • Gość: Gość Re: najlepszy dual sim IP: *.ghnet.pl 07.03.12, 20:58
          Mam od kilku dni samsung c3322. Na razie ok. Kosztował ok. 250 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka