Dodaj do ulubionych

Nowa Heyah i nowe reklamy

IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.12, 19:03

Cześć,
Jak już wszyscy wiedzą do oferty Heyah doszło kilka rzeczy, przede wszystkim pakiety internetowe i komunikator Freeyah, który ma dawać możliwość rozmawiania ze wszystkimi użytkownikami Freeyah na świecie za darmo. Apka wymaga Androida (wkrótce iOS) i aktywnego pakietu neta. Co sądzicie o tym pomyśle? Będziecie z tego korzystać? Jeśli o pakiety neta chodzi, 1,2 GB na pewno zostanie przeze mnie aktywowany :D
Nowa reklama: www.youtube.com/watch?v=vp0x5hf3dC4

Obserwuj wątek
    • Gość: 802.11n Re: Nowa Heyah i nowe reklamy IP: *.tpnet.pl 07.03.12, 09:41
      Najdroższe rozmowy - 30 gr/min i i 80 gr/min do Play.
      • Gość: Abe Re: Nowa Heyah i nowe reklamy IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.12, 09:01
        Poza playem jeszcze coś istnieje tak na marginesie ;) zresztą przy podwójnych doładowaniach jakoś ta cena za minute specjalnie mnie nie boli, zawsze przecież mogę wysłać sms...
        • Gość: Hiero Re: Nowa Heyah i nowe reklamy IP: *.xdsl.centertel.pl 13.04.12, 12:41
          Fajne te reklamki są, fajne reklamy też czeski T-Mobile wprowadził :) są panicznie śmieszne ;)
      • Gość: Samsonite Re: Nowa Heyah i nowe reklamy IP: *.xdsl.centertel.pl 13.03.12, 15:21
        Oferta jest fajna, te MB fajne wyglądają, przyjemne paczki w przyjemnych cenach, Freeyah która rośnie w google Play (ponad 10 tyś pobrań) i reklamy też fajne kolorowe, tylko szkoda że Ryśka już nie ma..
    • needmoney fleja 07.03.12, 14:17
      Miała być rewolucja a jest zaciśnięta łapa z jednym wyprostowanym palcem ;-)
      Jedyne co może konkurować z PLAY-em to orange free na kartę teraz "bonus" danych ważny rok reszta zapowiada "wielkie zmiany" żeby strzyżone barany łudzące się , że "wkrótce wejdzie super oferta" dalej dawały się strzyc ;-)
      • Gość: Gashito Nowa Heyah i nowe reklamy IP: *.xdsl.centertel.pl 20.03.12, 15:12
        No jeśli uważasz że porównanie oferty Heyah z OFNK jest sensowne to Ci współczuje... OFNK jest nastawione wyłączenie na internet a Heyah jest ogólna, tak samo jak i Play, spróbuj pisać SMS z OFNK to zobaczymy kiedy znów będziesz musiał doładować konto... Heyah ma lepsze ceny pakietów niż Play.
      • prze-mcio Re: fleja 19.04.12, 15:31
        kolego fleja, gdybyś przyjrzał się dokładniej ofercie zauważyłbyś, że orange free oferuje tylko internet, nie dokupisz już żadnych dodatkowych pakietów, a ja sobie w Heyah mogę oprócz pakietu 600MB lub 1,2GB dokupić i pakiet 1000 SMS do wszystkich sieci i darmowe rozmowy w sieci a w orange tylko internet, także nie popisałeś się :)
        • Gość: Adam Re: fleja IP: *.xdsl.centertel.pl 14.05.12, 14:36
          Dokładnie kolego jestem tego samego zdania. Heyah jest bardziej optymalna bo możesz sobie obniżyć koszta. Więc też nie jest źle z Heyahiem.
    • Gość: oster Re: Nowa Heyah i nowe reklamy IP: *.ostnet.pl 19.06.12, 20:07
      Odnośnie Heyah - zerknijcie sobie na konkurs www.facebook.com/heyah/app_416119428408464 - wystarczy SMS wysłany przez aplikację freeyah na ten numer, który pojawił się na Chmielnej (888 405 390) i odpowiedź na pytanie postawione w smsie zwrotnym. Do zdobycia Samsungi Galaxy Y.
      • Gość: Adam Re: Nowa Heyah i nowe reklamy IP: *.xdsl.centertel.pl 20.06.12, 15:19
        I już kolejna edycja konkursu o odsłonięcie numeru :))
        • Gość: Londey Re: Nowa Heyah i nowe reklamy IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.12, 09:34
          Konkurs jak konkurs, ale spróbować sił zawsze można :) a nuż szczęscie troche dopisze.
          • Gość: abe_akurat Re: Nowa Heyah i nowe reklamy IP: *.ostnet.pl 27.06.12, 19:24
            Ten konkurs ma meganagrody :) Heyah odkryj numer już jest - czyli wysyłamy z freeyah smsa o treści "pakiet" na numer 888 405 404 a szczęśliwcy wygrają... ekstremalne przeżycia (czyli skok na bungee, lot szybowcem i inne!)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka