Dodaj do ulubionych

Nowa oferta Play

07.04.12, 00:49
Rozmowy bez limitu do wszystkich sieci... Co na ten temat sądzicie?
Czytaj tu
Obserwuj wątek
    • Gość: Aserco Re: Nowa oferta Play IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.12, 10:59
      W sumie teraz oferta jest praktycznie u wszystkich operatorów (ja wybrałem akurat frii) najważniejsze to prawidłowo oszacować potrzeby, nie warto brac na wyrost jeśli do tej pory mieliśmy problem z przegadaniem minut w abonamencie za 59zł... Jeżeli ktoś natomiast regularnie przebija barierę 100zł miesięcznie i to o sporo to jak najbardziej się opłaci.
      • Gość: xxx To nie jest za darmo do wszystkich !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.12, 10:00
        Za darmo jest tylko do 4 podstawowych operatorów. Do wszystkich pozostałych płaci się.
        • wiesiekzewsi Re: To nie jest za darmo do wszystkich !!! 13.04.12, 00:43
          Wystarczy do 4 operatorów! Play, T-mobile, Plus, Orange - do tego dochodzą Heyah (T-Mobile), Sami Swoi (Plus).
          Faktycznie nie wiem co z Carefour czy Biedronka Mova - ale nie znam też nikogo kto by miał telefon w tej sieci :)
    • Gość: 802.11n Re: Nowa oferta Play IP: *.tpnet.pl 10.04.12, 11:08
      Dobra oferta no limit w polskich warunkach powinna kosztować 50 zł max.
    • wiesiekzewsi Re: Nowa oferta Play 10.04.12, 20:25
      Ascero, nie każda sieć ma rozmowy bez limitu do wszystkich sieci - tylko play (formuła 4.0) oraz plus (frii) - to po pierwsze! Osobiście uważam, że to super oferta - płaciłem ponad 2 stówki miesięcznie a teraz wychodzi znacznie mniej. Natomiast co do 50 zł za taki abonament - też tak bym chciał :) Ale najważniejsze, że ktoś wykonał pierwszy krok i... teraz już może będzie tylko taniej :)
      • Gość: Aserco Re: Nowa oferta Play IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.12, 08:42
        T-mobile ma ofertę no limit i właśnie nazywa się frii :) jeśli nie wierzysz, polecam lekturę na stronie operatora:

www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/taryfy/abonament/tmobile_frii/przenies_numer/abonament_bez_telefonu
        • wiesiekzewsi Re: Nowa oferta Play 13.04.12, 00:40
          Tak, wybacz moją pomyłkę, oczywiście chodziło mi w poprzednim poście o Play (formuła 4.0) i oczywiście T-MOBILE (frii).
        • wiesiekzewsi Re: Nowa oferta Play 13.04.12, 23:48
          Przeniosłem w końcu numer z sieci plus do play....póki co jest ok ale wielki MINUS dla play'a za czas przenoszenia numeru. Pus dezaktywował mój numer w niedzielę w nocy o 24.00 - play przenosi numer dopiero po 24 godzinach od momentu wyłączenia z poprzedniej sieci. W praktyce okazało się zlecenie złożyłem w sobotę rano, w niedzielę w nocy plus wyłączył numer i nikt do wtorku do godzin popołudniowych nie mógł się do mnie dodzwonić - słyszał komunikat - nie ma takiego numeru! Porażka - to powinno trwać znacznie krócej, mam działalność ilu klientów w tym czasie się nie dodzwoniło??? WIELKI MINUS dla Play!!!!
    • prze-mcio Re: Nowa oferta Play 19.04.12, 15:28
      a ja odpuszcze w tej walce i przeniosę się do Heyah. Czytałem, że jest bonus 120zł za przeniesienie numeru, a ostatnio wyraźnie zmienili ofertę, która według mnie jest niebo lepsza niż to frii czy formula 4.0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka