Dodaj do ulubionych

aplikacje iphone/nokia/samsung i kilka pytan

03.06.12, 11:13
sluchajcie, jak to jest z iloscia aplikacji
korzystam z nokii,aplikacje nie sa jakies wypasione, raczej bida (przynajmniej ze sklepu oficjalnego w telefonie) - w porownaniu z iphonem meza.

a jak jest z androidem?
Czy tez jest taka przepasc jak z iphonem
czy ten rynek jest ciekawszy?

2) kwestia 2 - czy nokia sie konczy???? przegladalam ich nowe smartfony, nie chce wydac fortuny, ale nic ciekawego! (teraz mam c7, to swietny telefon (mial byc telefonem idealnym!) - ale niestety brak autofocusa go dyskredytuje)

3) stad pomysl na samsunga galaxy sIII (telefon koniecznie ma miec wymienna karte mikro SD) - czy wystarczy S II , parametry ma zupelnie dobre (nie widze powodu czemu S II ma byc lepszy!)
www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4238&idPhone2=3621
(rozumiem ze mozna uaktualnic system z SII na Ice Cream Sandwich??)
Obserwuj wątek
    • dziala_nawalony Re: aplikacje iphone/nokia/samsung i kilka pytan 03.06.12, 20:02

1 nie wiem, nie uzywam
      2 niestety tak, ida na dno i to lepiej od titanica. od lat uzywalem nokie /wiele modeli/ od najprostszych po smartfony obecnie jeszcze mi wystarczaja n95 8gb i e72 to to chyba ostatnia nokia z autofocusem. Z przerazeniem czekam dnia kiedy bede musial kupic cos nowego.. po e72 nie widze nic fajnego dla siebie.
      3. oba telefony sa dobre jesli ktos lubi dotykowce,ale wole mniejszy ekran i pelna prawdziwa klawiature.
      • lowy_nogin Re: aplikacje iphone/nokia/samsung i kilka pytan 03.06.12, 20:47
        dzieki

no ja nokie mam od dobrych 10ciu lat, wykazuje sie ogromna i slepa;) wiernoscia tej marce, i po prostu ja lubie
        i nie bylo w planach zmian marki - ale nic na rynku mi nie odpowiada!!!!

ja dotykowy ekran chetnie, odkad mam c7 , malej klawiaturki prawdziwej zdecydowanie nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka