Dodaj do ulubionych

Lumia 610-ebooki

18.09.12, 19:22
Pomocy!!! Mam w końcu nowy telefon i nowy problem. Na początek chciałam przenieść sobie parę ebooków z komputera do telefonu i nie daje rady! Wiem ,że do synchronizacji używa sie programu Zune. Pobrałam, zainstalowałam, ale tego co widzę tam jest tylko muzyka ,filmy i obrazy.Czy to możliwe żeby nie można było wykonac takiej prostej rzeczy jak przeniesienie jakiś plików tekstowych do telefonu? Czy jest jakiś inny sposób na to?
Obserwuj wątek
    • wicehrabia.julian Re: Lumia 610-ebooki 18.09.12, 21:20
      enea5 napisała:

> Czy jest jakiś inny sposób na to?

nie ma, znajdź w Zune opcję dodawania plików z dysku, musi tam być coś takiego
      • Gość: enea5 Re: Lumia 610-ebooki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.12, 21:28
        hm...no nie widzę żeby coś takiego tam było.
        • wicehrabia.julian Re: Lumia 610-ebooki 18.09.12, 22:04
          Gość portalu: enea5 napisał(a):

> hm...no nie widzę żeby coś takiego tam było.

mojtelefon.info/nokia_lumia_800_obsluga_telefonu_przesylanie_plikow_pomiedzy_urzadzeniami_przesylanie_plikow_pomiedzy_komputerem_a_telefonem_za_pomoca_kabla_dolaczonego_do_zestawu
          • Gość: enea5 Re: Lumia 610-ebooki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 20:35
            Nie wiem czy jestem tak strasznie tempa czy ten program to porażka.Nadal nie potrafię tego zrobić.
            • wicehrabia.julian Re: Lumia 610-ebooki 19.09.12, 20:44

> Nie wiem czy jestem tak strasznie tempa czy ten program to porażka.

myślę, że masz rację w obu częściach tego zdania, WP7 nie ma niestety trybu pamięci masowej

nie poddawaj się
              www.zune.net/pl-PL/support/sync/default.htm
              • Gość: enea5 Re: Lumia 610-ebooki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 21:39
                :) ni mimo wszystko dziękuję za szczerość,mam jeszcze pytanie, czy Ty korzystasz z tego programu?
                • wicehrabia.julian Re: Lumia 610-ebooki 19.09.12, 21:43

> :) ni mimo wszystko dziękuję za szczerość,mam jeszcze pytanie, czy Ty korzystas
                  > z z tego programu?

nie, jeszcze nie pora na Windows z telefonie, ma za dużo ograniczeń jak dla mnie, to głupie Zune jest jednym z nich
                  • Gość: enea5 Re: Lumia 610-ebooki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.12, 21:55
                    Szkoda,że nie wypowie się tutaj ktoś kto przerabiał ten program i mógłby tak bardziej łopatologicznie wytłumaczyć, nigdzie nic nie mogę znależć na ten temat, a nie mam już chyba siły z tym walczyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka