marrrta1 25.07.04, 14:52 a jesli tak to czy moglibyscie napisac jakie sa wasze wrazenie za niedlugo chce sobie kupic phona i zastanawiam sie wlasnie nad nim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siedem MAM obecnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 08:07 zwineli mi nokie 7650. kasy za duzo nie mialem wiec kupilem w tak taku tego 330. no mialem juz kilkadziesiat komor i myslalem ze poza nokia 6230 i tego typu maskotkami nic mnie juz nie podrajcuje a tu taka niespodzianka. oczywiscie wytrawnemu komorowcowi brakuje BT i GPRS [jakze szybko czlowiek sie przyzwyczaja do fajnych rzeczy] ale urokliwosc tego 75io gramowego cudenka jest niebywala. zalety: jakosc wykonania. przewyzsza topowe modele "motek" dwa panele aluminiowe klapka nie trzeszczy guziczki precyzyjne rewelacyjne rozwiazania z diodami waga! szafirowe podswietlenie mocniejsze niz w 7650 ktora czesto sluzyla mi jako latarka :) wady bateria 2 dni max gdy uzywamy telefonu [ja uzywam] brakuje w menu wielu potrzebnych funkcji za to multum badziewia T9 wypasiony i to powinno byc w zaletach WYCINA POLSKIE ZNAKI jak mi sie cos przypomni to napisze. ale dla mnie za 4 paki to jest rewelacja 5040 Odpowiedz Link Zgłoś