Dodaj do ulubionych

telefon dla kobiety

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 18:38
Witam,
Poszukuje nowego telefonu poniewaz moj SE jest juz wiekowy, jego dni sa policzone (7 lat sluzby).
Do rzeczy: gadzeciara nie jestem, wymagania mam minimalne, obawiam sie ze sprostac im bedzie trudno :)

Potrzebuje telefonu, ktory:
- sluzy do rozmow i smsowania (to drugie sporadycznie)
- ma dobra, wytrzymala baterie (lubie dlugo rozmawiac, o ladowaniu czesto zapominam, codzienne ladowanie do bylby dla mnie koszmar)
- daje mozliwosc wejscia na gg, wyslania emaili, przegladania stron (mile wiec widziany wiekszy wyswietlacz)
- ma dobra jakosc dzwieku (slysze dobrze druga osobe)
- ma wygodna klawiature qwerty, nie ma ekranu dotykowego a jesli juz to ma i klawiature
- ma aparat ktorym moge zrobic zdjecie jakiejs rzeczy w sklepie wrocic do domu i ja rozpoznac :) (na wakacje zabieram dobry aparat wiec ten ma byc bardzo prosty)
- ma stoper
- ma konwerter walut :)
- ma kalkulator

Wazne!
- nie gram w gry :)
- nie krece filmikow
- nie ogladam i nie czytam na komorce
- nie slucham muzyki na komorce

Pytania 'blondynki':
1. dawno dawno temu kiedy kupowalam telefon, korzystalam sporadycznie z internetu, przesylanie danych bylo drogie, teraz ceny sa umiarkowane. Czy oplaca sie doplacic za telefon z wifi/hotspot i ograniczyc koszty?
2. no wlasnie wifi/hotspot, na czym wlasciwie polega roznica :) Co lepiej wybrac?

J
Obserwuj wątek
    • Gość: Justyna Re: telefon dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 18:40
      A, jedna z najwazniejszych rzeczy - cena :)

CENA - do 400 zl i ani zlotowki wiecej :)
      • Gość: Justyna Re: telefon dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 18:42
        A, wyglad :)

WYGLAD - zadnych klapek i rozsuwanych telefonow :)
    • technozdzich Re: telefon dla kobiety 20.06.13, 20:56
      Jak się nie gra w gry to nie wiadomo jak mocnego modelu nie potrzeba, szukaj czegoś zorientowanego na pisanie wiadomości jak Samsung Chat, albo czegoś po prostu dobrego jak wszelkie telefony Sony.
    • gsm.wroclaw.pl Re: telefon dla kobiety 21.06.13, 19:40
      DESIRE X to naprawdę fajny telefon i pasowałby każdemu (no może poza osobami, które muszą mieć sprzęt z najwyższej półki), niestety nie pasuje do kryteriów zawartych w zapytaniu, bo jest to smartfon bez klawiatury, do codziennego ładowania i nie za 400 zł (no chyba, że w abonamencie).
      Osobiście polecałbym coś z Black Berry (trochę trzeba byłoby jednak dopłacić), lub Nokii z klawiaturą QWERTY (np. Asha 302).
    • Gość: multimedia-center Re: telefon dla kobiety IP: *.ip.netia.com.pl 09.07.13, 19:21
      www.facebook.com/multimadiacenter?ref=hl
      Zapraszamy doradzimy odpowiedni sprzęt
      www.multimedia-center.pl
    • Gość: Karcia Re: telefon dla kobiety IP: 80.50.83.* 30.07.13, 09:06
      Zobacz tutaj, na pewno znajdziesz coś dla siebie www.mexie.pl/technologie/stylowe-telefony-dla-nowoczesnej-kobiety
    • adamos70 Re: telefon dla kobiety 01.08.13, 23:16
      nokia 3310... a tak na serio to teraz dużo kobiet z mojego otoczenia korzysta z telefonów LG. Jak to twierdzą - design telefonów LG pasuje do torebki. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka