Dodaj do ulubionych

naprawa tel tanio WWA

22.10.13, 20:32
WITAM! Szukam jakiegoś sprawdzonego serwisu, który naprawi mi samsunga galaxy mini. a dokładnie chodzi mi o wymiane pęknietego wyswietlacza. Ważne żeby nie bylo za drogo i w miare szybko. najlepiej okolice żoliborz/centrum. Piszcie tylko o sprawdzonych serwisach! Z gory dzieki!!!
Obserwuj wątek
    • autor_w_idmo Re: naprawa tel tanio WWA 22.10.13, 21:06
      lepiej wrzuć to na forum o Warszawie. ktoś pewnie odpisze. ja mam niestety same słabe doświadczenia z serwisami. dlatego nie polecam popierdółkowatych 'kameralnych' punktów napraw. Naprawic nie naprawią, co najwyżej mogą zniszczyć.
    • Gość: eukalibrus Re: naprawa tel tanio WWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.13, 18:59
      to zalezy czy szukasz serwisu gwarancyjnego czy nie. mam jeden zaufany serwis, do ktorego oddaje telefony od lat a że mam słabość do samsungów i ciężką rękę do telefonów to akurat wiem o czym mówię.
      • Gość: Marek.z Re: naprawa tel tanio WWA IP: *.internetia.net.pl 31.10.13, 15:00
        Witam! Ja osobiście polecam milenium mobile przy Andersa. Mają autoryzację samsunga więc robią i naprawy gwarancyjne i poza gwarancyjne (nie napisałeś, czy masz tel. ciągle na gwarancji). my z białegostoku z firmy do nich wysyłamy bo żadnego zaufanego serwisu nie mam w okolicy więc polecam.
    • Gość: krowun Re: naprawa tel tanio WWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.14, 13:30
      o widzę, że piszę się o moich sąsiadach. mieszkam przy intraco i codziennie mijam ten serwis w drodze do pracy. też raz tam zanosiłem tel. co prawda był to BB storm2, ale serwis klasa. więc bez strachu można zanosić. wiadomo jak to jest przy droższych naprawach każdy się trzęsie. pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka