Dodaj do ulubionych

Telefon sam się wylogowuje

IP: *.ennet.pl 03.11.13, 10:30
Czy ktoś miał taki problem:
wymieniłam kartę sim w Galaxy ace2 i co kilka/kilkanaście dni dostaję telefon sam się wylogowuje.
Wygląda to tak : dostaję komunikat "podaj nr PIN".Gdy nie zauważę tego komunikatu,telefon traci zasięg i się wyłącza.
Z poprzednią kartą sim nie miałam takiego komunikatu i nie potrzebowałam co kilka dni się logować.
Co to może być i dlaczego tak się dzieje?
Obserwuj wątek
    • Gość: mufi Re: Telefon sam się wylogowuje IP: *.home.isko.net.pl 03.11.13, 13:23
      Pewnie karta sim jest uszkodzona.
      • Gość: AnkaKw Re: Telefon sam się wylogowuje IP: *.ennet.pl 05.11.13, 13:19
        To chyba nie jest uszkodzenie.Raczej "siedzi" gdzieś jakieś zabezpieczenie i dlatego co jakiś czas nakazuje mi się od nowa logować .Ale ja nie wiem gdzie tego szukać :-(
        • Gość: AnkaKw Re: Telefon sam się wylogowuje IP: *.ennet.pl 17.11.13, 13:23
          Nikt z Was nie wie?
          Pomóżcie...
          • Gość: a Re: Telefon sam się wylogowuje IP: *.warszawa.mm.pl 17.11.13, 14:26
            Telefon jest prawdopodobnie wadliwy. Takie usterki kończą się na wymianie płyty głównej. Możesz wyłączyć autoryzację SIM - wada nie będzie tak uciążliwa.
            • Gość: a Re: Telefon sam się wylogowuje IP: *.warszawa.mm.pl 17.11.13, 14:30
              Nie doczytałem - skoro problem pojawił się po wymianie karty, to trzeba jeszcze raz ją wymienić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka