Dodaj do ulubionych

podpowiedzcie, proszę

IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.14, 15:09
Bardzo proszę o podpowiedz, który z poniższych telefonow wybrac ? Nigdy nie mialam smartfona, wiec zależałoby mi na prostej obsłudze, głownie na bezproblemowym korzystaniu z Internetu, tj. sprawdzanie poczty, wysylanie maili, korzystanie z google. Próbowałam zoruentoawc się troche sama, ale im wiecej czytam tym mniej wiem, wiec…bardzo proszę, poradzcie zielonej zupełnie w tym temacie – pieknie dziekuje z gory.

1. Sony Xperia J
2. Nokia Lumia 520
3. Huawei Ascent Y300
4. Samsung Galaxy Young
5. Sony Xperia Tipo
6. Sony Xperia E
7. Sony Xperia M
8. Samsung Galaxy Trend
9. LG Swift L5
Obserwuj wątek
    • Gość: onaxx Re: podpowiedzcie, proszę IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.14, 09:50
      Jeszcze raz bardzo prosze o podpowiedz, zupelnie nie wiem co wybrac, a musze jak najszybciej
    • Gość: izula6 Re: podpowiedzcie, proszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 10:07
      Ja wybrałabym Nokia Lumia 520
      • Gość: onaxx Re: podpowiedzcie, proszę IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.14, 10:34
        dziekuje za odp. a inne glosy moglabym poznac? czy tez jestescie za lumia 520
        • Gość: 802.11n Re: podpowiedzcie, proszę IP: *.tpnet.pl 21.01.14, 11:07
          Załóż wątek na forum na Telepolis: www.telepolis.pl/forum/viewforum.php?f=9

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka