pizuchzbigniew
11.09.16, 16:17
Taryfa 4 w jednym. (Internet 1 G połączenia do T-mobile bez limitu ,sms bez limitu, zawsze ważne konto )
Bardzo nieprzejrzyste rozliczenie. Nie ma możliwości sprawdzenia wykonanych połączeń.
Nie ma czegoś takiego jak możliwość sprawdzenia na stronie abonenta niczego ponad to jaki ma się aktywny pakiet i ile środków. Niczego więcej!!
zasiliłem konto kwotą 50 złotych ze środkami jakie pozostały na koncie powinno wystarczyć na trzy miesiące .Brakło !!! Staram się korzystać z internetu w domu gdzie mam 'wifi" .Połączenia do innych sieci wykonuje z innego telefonu
Na mieście sprawdzam jedynie pocztę bez pobierania załączników . Z tego telefonu wykonuje jedynie połączenia do T-mobile (bez limitu) wysyłam jedynie sms (darmowe do wszystkich sieci) Moje pytanie gdzie znikają środki .To wie jedynie T-mobile .Ja mogę się domyślić ,że w kieszeni jakiegoś prezesa sieci. Skoro nie mogę tego sprawdzić na stronie muszę podejrzewać przekręty. Poruszanie się po stronie abonenta to jakiś horror . wyrzuca bez powodu. blokuje logowanie na 30 minut .jednym słowem próbuje wybić abonentowi pomysł ,żeby czegokolwiek się dowiedział. Połączenie z biurem gratuluje kiedy komuś udało się w ciągu godziny. Można znienawidzić melodie słyszana w czasie oczekiwania na połączenie z konsultantem. Sprawdzenie kodem *140*# statusu usługi dostaje zwrotnie informację ,że usługa aktywna do 01.01.1970 ?? . Inne pomysły do dodatkowe pakiety np interenetu itp. .każda aktywacja czegokolwiek kasuje aktywne pakiety . Oczywiście kasa też przepada . Wszystko jest w regulaminach a powinna jeszcze taka informacja pojawić się w chwili próby aktywacji rozszerzonej usługi .Powinna ale po co ;-( Niech klient płaci i na drugi raz czyta. Zawsze byłem w te sieci ,ale chyba nastapiło tzw zmęczenie materiału . Trzeba zmienić operatora tylko którego? Żeby nie z deszczu pod rynnę