Gość: ADAŚ IP: 217.153.35.* 04.10.04, 11:26 bierzecie w nich udział? jeżeli tak to w których, co jest czynnikiem powodującym udział w takiej - nagroda? a może cena SMS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aśka Re: Konkursy SMS... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 16:09 Konkursy SMS to zabawa dla naiwnych, potrafią wyciągnąć od delikwenta kasę. Mój znajomy wysłał kilkanaście SMSów, po 2,44 PLN każdy, bo ciągle mu obicali, że nagroda blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Ja biore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 16:48 Ja biore udzial. Ale nie we wszytskich. Tylko w tych, ktore uwazam za dobra zabawe. Najbardziej lubie konkursy lokalizacyjne. Owszem trzeba wydac sporo kasi aby wygrac ale czasem sie zwraca. Ja np. wygralem juz miedzy innymi- zimowa kurtke TOM TAYLOR, zegarek, kilka podkoszulkow, kubek (konkurs `Trop Agenta`), trzy telefony Siemens S55 z aparacikami (konkurs `Snjaper`), wycieczke do kanalow mieskich w Warszawie (konkurs w GW), kilka darmowych gier JAVA (konkurs `Utrzymaj pilke`) itp. Pozdarwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spiryt Czasami się udaje wygrać IP: *.chomiczowka.waw.pl 07.10.04, 20:10 Ja biorę udział w konkursach, ale w takich co jest realna szansa na zdobycie nagrody np. we "Wprost" była pula 300 biletów na film "Ja robot" w MULTIKINIE, wysłałem SMSa za 2,44zł i wygrałem. Co do innych konkursów typu SMS AUDIOTELE, lub innych, gdzie jest tylko kilka nagród do zgarnięcia, to nie polecam. Strata pieniędzy i robienie sobie nadzieji na wygraną! P.S Ale oprócz tego udało mi się wygrać 300zł w konkursie FRoSTA, więc czasami warto grać! Życzę szczęścia i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś