Dodaj do ulubionych

Konkursy SMS...

IP: 217.153.35.* 04.10.04, 11:26
bierzecie w nich udział? jeżeli tak to w których, co jest czynnikiem
powodującym udział w takiej - nagroda? a może cena SMS?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aśka Re: Konkursy SMS... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 16:09
      Konkursy SMS to zabawa dla naiwnych, potrafią wyciągnąć od delikwenta kasę. Mój
      znajomy wysłał kilkanaście SMSów, po 2,44 PLN każdy, bo ciągle mu obicali, że
      nagroda blisko.
      • Gość: Peppers Ja biore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 16:48
        Ja biore udzial. Ale nie we wszytskich. Tylko w tych, ktore uwazam za dobra
        zabawe. Najbardziej lubie konkursy lokalizacyjne. Owszem trzeba wydac sporo
        kasi aby wygrac ale czasem sie zwraca. Ja np. wygralem juz miedzy innymi-
        zimowa kurtke TOM TAYLOR, zegarek, kilka podkoszulkow, kubek (konkurs `Trop
        Agenta`), trzy telefony Siemens S55 z aparacikami (konkurs `Snjaper`),
        wycieczke do kanalow mieskich w Warszawie (konkurs w GW), kilka darmowych gier
        JAVA (konkurs `Utrzymaj pilke`) itp.

Pozdarwiam!
    • Gość: Spiryt Czasami się udaje wygrać IP: *.chomiczowka.waw.pl 07.10.04, 20:10
      Ja biorę udział w konkursach, ale w takich co jest realna szansa na zdobycie
      nagrody np. we "Wprost" była pula 300 biletów na film "Ja robot" w MULTIKINIE,
      wysłałem SMSa za 2,44zł i wygrałem. Co do innych konkursów typu SMS AUDIOTELE,
      lub innych, gdzie jest tylko kilka nagród do zgarnięcia, to nie polecam. Strata
      pieniędzy i robienie sobie nadzieji na wygraną!

P.S Ale oprócz tego udało mi się wygrać 300zł w konkursie FRoSTA, więc czasami
      warto grać! Życzę szczęścia i pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka