kasienka80 11.11.04, 18:42 Czy znacie strony, z ktorych mozna doarmowo wysylac smsy za granice? Jesli tak to dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewelina Re: Smsy za granice IP: *.osk.enformatic.pl 12.11.04, 00:11 SMSy za granicę bez problemu wyślesz ze strony IDEI, musisz jednak wcześniej posiadać na niej konto. Ja mam też specjalny program ściągnięty z intenetu, za pomoca którego mogę wysyłać SMS-y, jednakże limit wynosi tylko 5 SMS-ów po 150 znaków, więc nie za bardzo się to opłaca. Strona idei jest najlepsza, bo jest 30 SMS-ów po 640 znaków na miesiąc. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Re: Smsy za granice 12.11.04, 13:15 tak?? i bez problemu wysyla sie np. do Niemiec? ja mam konto w Idei , probowalam kiedys wyslac i sie nie dalo..., wiec jak ty to zrobilas- he>?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Smsy za granice IP: *.osk.enformatic.pl 12.11.04, 21:11 Ja wysyłam codziennie do Szkocji i jak na razie wszystkie doszły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Smsy za granice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 21:34 trzeba się zarejestrować na stronie Idei na numer w Idei Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Smsy za granice 12.11.04, 22:54 No dobra, a ja jestem w erze i moge wysylac za granice, ale to jest platne, wiec szukam darmowych. Jak sie nazywa ten program? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Smsy za granice IP: *.osk.enformatic.pl 13.11.04, 11:44 Cześć ten program można ściągnąć ze strony www.smspop.com Ale chciałabym Ci polecić inną stronę, gdzie nie ma limitu wysyłania SMS-ów, no tylko jeśli chodzi o ilość znaków w jednym SMS-ie, bo wynosi ona 120. Adres tej strony to www.sms.ac musisz się tam zarejestrować podając swój nr tel. w Twoim wypadku wybierzesz jako operatora Ere. Mam nadzieję, że teraz Ci pomogłam :-) Powodzenia i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gretaa Ewelina... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 14:42 a czy z tej strony mozna wysylac z numeru idei??ja jestem zarejestrowana na stronie i mam numer w idei- probowalam wyslac smsa do berlina ni nie doszedl.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ewelina... IP: *.Proxy.IdeaLan / *.idealan.pl 13.11.04, 20:03 Nie wiem, dlaczego nie dochodzą Twoje smsy do Berlina, bo moje do Anglii wszystkie doszły z mBoxa Idei Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Smsy za granice 13.11.04, 17:07 Ewelina, mam konto na sms.ac i zadne smsy nie dochodza tzn nie chca sie wysylac, bo mowia, ze nie jest to dostepne dla Ery, albo dla odbiorcy (Francja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Smsy za granice IP: *.osk.enformatic.pl 13.11.04, 20:02 Hm... to nic więcej od tego programu "smspop" nie mogę Wam polecić. Ja korzystam z Idei i z tego programu i jak na razie wszystkie SMS-y jakie wysłałam doszły, a było ich naprawdę sporo. Przykro mi, że nie pomogłam, starałam się... Może ktoś inny zna jakieś strony lub programy. Jeśli jeszcze o czymś usłyszę dam znać... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAs Re: Smsy za granice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 20:13 Korzystam z idea.pl i smsy do Niemiec dochodza mi na E-Plus i na T-Mobile, mam jedynie problemy z Vodafone (dochodza po godzinie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mystik_req Re: Smsy za granice IP: *.tvgawex.pl 19.11.04, 17:44 czesc niestety na tej stronie wypisuje ze z Erą jakies problemy i nie idzie nic wysłac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siema Re: Smsy za granice IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.05, 18:04 kurde.. zalozylem sobie konto na idei i mowi ze tylko moze w sieci idea i pupa :( Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Re: Smsy za granice 15.11.04, 12:39 oki z bramki idea- wyslalam smsa do Niemiec:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maverick Re: Smsy za granice IP: 82.139.9.* 14.02.05, 19:28 Przez 8 miesięcy 2004 r . wysłałem ok.7500 smsów do żony we Włoszech na erę. Teraz wysyłam na ideę też bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
cynthia10 Re: Smsy za granice 21.02.05, 12:22 Czy te sms-y sa platne?Chce wyslac sms-a z Idei do Hiszpanii jak to zrobic? A moze jest tani kierunkowy na rozmowy na komorki w Hiszpanii.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś